TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
22.6.11 08:13

Ivet, tak hezkou cestu. Dárečk nám pak musíš ukázat

Jani, tak to bud tedy pěkně opatrná :andel: A řekni mm, ať ti to opraví, přece nenechásvojí těhulku jezdit v tomhle…
Ale musí to být sranda křičet z okénka-pozór jedu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 08:15

jitu, puvodne mi ale to obihani mel obehat pritel, vis? :lol: proste co bys chtela po chlapovi… tak jak by to asi dopadlo, kdybych mu rekla at to opravi, nehlede na to, ze to vi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.6.11 08:17

Teda ženský, takových stránek a i hned takhle po ránu!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no dočtu to asi až se vrátím od Dr., dneska mám kontrolu i spodku, tak musím si dát sprchu, po kontrole jdu do práce, mám s nimi rozlučku a odpolko budu mít čas vás dočíst :-)
Jinak já celou noc chodila na záchod, páč jsem si blbec k večeři dala okurkový salát, tak se mi furt chtělo čurat a navíc se mi zdály zoufalé sny, že nestíhám kontrolu a že jsem zapoměla jít na krev apod… :-)
Tak pěknou středu a kdo máte kontrolu taky, tak držím palce! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 08:18

Jo, to znám… :-D
Ten můj se teď také snaží, když ví, že nemám nic dělat. Ale to víš, že když je v práci, tak si utřu prach, poklidím, zapnu pračku atd. Takové ty nenáročné věci. Jeho by to ani nenapadlo a hlavně, mu pořád říkat, udělej tohle a tohle…To se nedá. A ženská si to stejně udělá líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 08:20

Hani, tak hezký den :palec: A kontrola ať dopadne na jedničku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 08:22

hani taky preju uspesnou kontrolu a uzij si rozlucku :-)

jitu…tuhle jsem dostala vynadano, ze prej co meju koupelnu (jen jsem stirala prach a otirala umyvadla a zrcadla), ze to udela az prijede z prace.
prijel pozde, az pred devatou, tak mu hned mezi dverma s usmevem rikam - tak muzes jit mejt tu koupelnu, uz na tebe ceka :lol:
prej jojo, hned jdu na to… haha, to jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 08:29

A utřel to???
Jo, tak to je stejné. mm chodí z práce kolem 7 a úplně KO. Je zedník a po práci chodí na naší stavbu (přestavujeme si si půdní byt v baráku). Takže radši po něm nic nechci. Jen to co sám udělá…
Naštěstí on je tedy šikovný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 08:33

přeji krásné sluníčkové ráno maminky…uff no dalo mi to pěkně zabrat než jsem to vše dočetla :think: než jsem to dočetla napsali jste další 2 stránky :lol:
ale mám to zdárně za sebou :dance:

píchání v podbřišku mám taky a docela často a taky ty tlaky jak se malá tlačí dolů,navíc ji mám prej už dlouho dole tak proto jsem se asi začala otevírat :nevim:

já už na kontrolu budu ted chodit co 14 dní..ted ve čtvrtek jdu na UTZ nějakej dopler,prej to měří činost vyživování placenty..nic takového neznám ale prej se na to chodí tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 08:33

jeee a ja mam doma kominika :-)
takze jsme na tom podobne i s prichodama a ko i se sikovnosti :-)
neutrel… ja uz to mela utreny, protoze mi bylo jasny ze to neutre :lol:
nejdriv se musel prevliknout, oplachnout…znas to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 08:35

taky jsem moc ráda že jsem v téhle skupině jste jako moje kamarádky které bych znala už dlouho a hlavní je že si mám ským pokecat o tom co mě trápí,já totiž nemám ským o tom mluvit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 08:38
Elis 1 píše:
Koliska, jestli nevadí, poslala jsem ti žádost o přátelství, abych se mohla mrknout do alba.A moc moc vítám nově příchozí. :kytka:

Eli nevadí ale nic jsem tam neměla tak jsem ti tu žádost poslala já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 08:38

Jani, to to máme opravdu podobné :dance:
Koukám, že to děláš stejně. Já bych to také utřela, protože večer by už to nedělal a já jsem trochu praštěná na úklid :lol:

Kolisko, taky na tom nejsi nejlépe…A máš nařízený nějaký klidový režim, když už jsi dokonce nastevřená???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 08:41

Jitu..no mám ležet a šetřit se a nemám sedět moc dlouho,tak sedím alespon na míči aby to bylo na měkém :lol: ve čtrvtek mi zase řekne více jak se budu i nadále otevírat tak mě jednoduše zašijí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 08:43

Téda, tak to je pěkné :zed:
Já tedy neležím, ale jsem v polosedu a mám podložené nohy. Také je máš mít podložené?
Víš, co je dobrý, že dokonce i ty naše mrňata mají podobnou malou váhu a už se tlačí ven :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 08:47

no já je moc mít podložené nemůžu jak sedím na míči to bych sebou asi plácla :lol: ale jinak si je snažím podkládat kvůli otokům ale moc to nepomáhá..no mě štve že mám pupík jak bych čekala trojčata a přitom je tam takový malý nic..předchozí děti měli kolem 4 kila jak se narodili a ted takovej bobek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí