Poradna duly
Jana Čurdová
Ivet, tak hezkou cestu. Dárečk nám pak musíš ukázat
Jani, tak to bud tedy pěkně opatrná
A řekni mm, ať ti to opraví, přece nenechásvojí těhulku jezdit v tomhle…
Ale musí to být sranda křičet z okénka-pozór jedu ![]()
jitu, puvodne mi ale to obihani mel obehat pritel, vis?
proste co bys chtela po chlapovi… tak jak by to asi dopadlo, kdybych mu rekla at to opravi, nehlede na to, ze to vi ![]()
Teda ženský, takových stránek a i hned takhle po ránu!!!!!!!
no dočtu to asi až se vrátím od Dr., dneska mám kontrolu i spodku, tak musím si dát sprchu, po kontrole jdu do práce, mám s nimi rozlučku a odpolko budu mít čas vás dočíst ![]()
Jinak já celou noc chodila na záchod, páč jsem si blbec k večeři dala okurkový salát, tak se mi furt chtělo čurat a navíc se mi zdály zoufalé sny, že nestíhám kontrolu a že jsem zapoměla jít na krev apod… ![]()
Tak pěknou středu a kdo máte kontrolu taky, tak držím palce! ![]()
Jo, to znám… ![]()
Ten můj se teď také snaží, když ví, že nemám nic dělat. Ale to víš, že když je v práci, tak si utřu prach, poklidím, zapnu pračku atd. Takové ty nenáročné věci. Jeho by to ani nenapadlo a hlavně, mu pořád říkat, udělej tohle a tohle…To se nedá. A ženská si to stejně udělá líp ![]()
hani taky preju uspesnou kontrolu a uzij si rozlucku ![]()
jitu…tuhle jsem dostala vynadano, ze prej co meju koupelnu (jen jsem stirala prach a otirala umyvadla a zrcadla), ze to udela az prijede z prace.
prijel pozde, az pred devatou, tak mu hned mezi dverma s usmevem rikam - tak muzes jit mejt tu koupelnu, uz na tebe ceka ![]()
prej jojo, hned jdu na to… haha, to jo ![]()
A utřel to???
Jo, tak to je stejné. mm chodí z práce kolem 7 a úplně KO. Je zedník a po práci chodí na naší stavbu (přestavujeme si si půdní byt v baráku). Takže radši po něm nic nechci. Jen to co sám udělá…
Naštěstí on je tedy šikovný ![]()
přeji krásné sluníčkové ráno maminky…uff no dalo mi to pěkně zabrat než jsem to vše dočetla
než jsem to dočetla napsali jste další 2 stránky ![]()
ale mám to zdárně za sebou ![]()
píchání v podbřišku mám taky a docela často a taky ty tlaky jak se malá tlačí dolů,navíc ji mám prej už dlouho dole tak proto jsem se asi začala otevírat ![]()
já už na kontrolu budu ted chodit co 14 dní..ted ve čtvrtek jdu na UTZ nějakej dopler,prej to měří činost vyživování placenty..nic takového neznám ale prej se na to chodí tak uvidím
jeee a ja mam doma kominika ![]()
takze jsme na tom podobne i s prichodama a ko i se sikovnosti ![]()
neutrel… ja uz to mela utreny, protoze mi bylo jasny ze to neutre ![]()
nejdriv se musel prevliknout, oplachnout…znas to ![]()
taky jsem moc ráda že jsem v téhle skupině jste jako moje kamarádky které bych znala už dlouho a hlavní je že si mám ským pokecat o tom co mě trápí,já totiž nemám ským o tom mluvit ![]()
Elis 1 píše:
Koliska, jestli nevadí, poslala jsem ti žádost o přátelství, abych se mohla mrknout do alba.A moc moc vítám nově příchozí.
Eli nevadí ale nic jsem tam neměla tak jsem ti tu žádost poslala já ![]()
Jani, to to máme opravdu podobné ![]()
Koukám, že to děláš stejně. Já bych to také utřela, protože večer by už to nedělal a já jsem trochu praštěná na úklid ![]()
Kolisko, taky na tom nejsi nejlépe…A máš nařízený nějaký klidový režim, když už jsi dokonce nastevřená???
Jitu..no mám ležet a šetřit se a nemám sedět moc dlouho,tak sedím alespon na míči aby to bylo na měkém
ve čtrvtek mi zase řekne více jak se budu i nadále otevírat tak mě jednoduše zašijí ![]()
Téda, tak to je pěkné ![]()
Já tedy neležím, ale jsem v polosedu a mám podložené nohy. Také je máš mít podložené?
Víš, co je dobrý, že dokonce i ty naše mrňata mají podobnou malou váhu a už se tlačí ven ![]()
no já je moc mít podložené nemůžu jak sedím na míči to bych sebou asi plácla
ale jinak si je snažím podkládat kvůli otokům ale moc to nepomáhá..no mě štve že mám pupík jak bych čekala trojčata a přitom je tam takový malý nic..předchozí děti měli kolem 4 kila jak se narodili a ted takovej bobek ![]()