Poradna duly
Jana Čurdová
Jéé, taky děkuju
Já mám kontrolu 1.7. a to dostanu papír na mateřskou. Jinak jsem od začátku na neschopence kvůli práci. A to je kvůli tomu čípku ty utrogestany? Já mám do 36tt 2tbl magnézia 4× denně.
A co jsi dělala za práci???
Já jdu 28.6., tak snad to bude lepší, také dostanu papír na mateřskou ![]()
Jo, utogestan je na čípek a magnosolv na tvrdnutí břicha.
holky vy to tu zas rozjizdite ![]()
jdu si uvarit kafco a vyvalit se na terasu. radsi s notebookem, aby mi neco uteklo ![]()
U zvířat- zootechnik, takže jsem skončila za den na den
A jaký máte kočárek?
Jo Jity to je u mě normální, už se mi to stalo víckrát a samozřejmě, že vždy, když byl manžel na noční.
Holky já jsem taky hledala svatební fotky, já je mám někde jen na CD a v papírové podobě, ale nemůžu to CD najít. Asi budu muset napsat taťkovi, aby mi je poslal mailem, on je má i v PC. Ale já už jsem vdaná skoro 10 let.
Ahojda drbalky,
co mi to děláte? Prolítla jsme vás jen v rychlosti páč všechno se nedá.Lítám po bytě pomalu připravuju Adu věci na dovolenou.Odjíždějí v pátek večer.Dneska odpolko mají ve školce zahradní slavnost takže toho do večera moc nudělám.Zítra máme zpívání,takže odpolko taky nic.Ještě dopírám posledních pár věcí co ji dám s sebou.A do toho cyhstám oběd.Bych potřebovala naklonovat.
Včera jsme s kámoškou + další dvě baby byli v temný kavárně.Jsme si objednávali pití a pili to potmě.Měli k tomu ještě medovník nebo sýrovou mísu.Jsem měla ovocnej čajík a dohromady sme si dali ty sýry.Jedli jsme je ale rukama páč jsme nechtěli riskovat že se ubodáme vidličkama.Fakt dobrej zážitek.
Co se týká porodnice.Jsem poprvé chtěla rodit v nadstandartním pokoji.Bohužel jsem krvácela,takže bych ani do vany nemohla.Pokoje se sprchou byli obsazený takže jsem měla klasiku a do sprchy jsem chodila přez chodbu.Měla jsem u sebe celou dobu manžela takže chodil se mnou a snad jsem byla i ráda že jsem se mohla občas projít.
Jani, závidím terasu. Já jsem zavřená v paneláku ![]()
Ještě že od zítra mám být hnusně ![]()
Floa, tak to jo, to je jasné ![]()
Najdu a vložím foto ![]()
Krmar, téda, 10let, to je síla. My měli letos 2 roky..
Holky, mě za chvilku přijde holčina na doučování, ani nevím, kam si sedne, na židli nechci, takže bude sedět asi v obýváku vedle mě. To bude prča ![]()
Právě, že tam všechny svatební fotky máte a byly jste krásné nevěsty, ale já to budu muset nejdřív někde sehnat. Nemám ani skener,abych alespoň něco naskenovala.
Týýýjo,tady se vkládaj svatební fotky a já mám včechny na cédu .Musela bych poprosit ségru aby mi nějaký naskenovala.No ale třeba se taky budu moct chlubit.
jitu ja ti dam ze ma bejt od zejtra hnusne! zadny takovy! ![]()
marki to jste byly uplne po tme? ja bych se bala ze na sebe celej ten caj vycintam ![]()
Ahoj Marki, no teď toho máš hodně a příští týden už budeš jen odpočívat. Mě už se kluci v neděli vrátí, už se hrozně těším, ani nevím, na kterého víc. Tak můžete s holkama tu kavárničku zopakovat, aby ti tu nebylo smutno že? Nebo budeš drbat tady. To pak taky hrozně letí.