TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
22.6.11 11:33

Jéé, taky děkuju :palec: Já mám kontrolu 1.7. a to dostanu papír na mateřskou. Jinak jsem od začátku na neschopence kvůli práci. A to je kvůli tomu čípku ty utrogestany? Já mám do 36tt 2tbl magnézia 4× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 11:35

A co jsi dělala za práci???
Já jdu 28.6., tak snad to bude lepší, také dostanu papír na mateřskou :lol:
Jo, utogestan je na čípek a magnosolv na tvrdnutí břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 11:39

holky vy to tu zas rozjizdite :-)
jdu si uvarit kafco a vyvalit se na terasu. radsi s notebookem, aby mi neco uteklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
22.6.11 11:39

U zvířat- zootechnik, takže jsem skončila za den na den :-P A jaký máte kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 11:41

Jo Jity to je u mě normální, už se mi to stalo víckrát a samozřejmě, že vždy, když byl manžel na noční.

Holky já jsem taky hledala svatební fotky, já je mám někde jen na CD a v papírové podobě, ale nemůžu to CD najít. Asi budu muset napsat taťkovi, aby mi je poslal mailem, on je má i v PC. Ale já už jsem vdaná skoro 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 11:43

jj Janiii jen se pěkně přidej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
22.6.11 11:45

Krmar- to neva, my chceme vidět nevěstu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
22.6.11 11:46

Ahojda drbalky,
co mi to děláte? Prolítla jsme vás jen v rychlosti páč všechno se nedá.Lítám po bytě pomalu připravuju Adu věci na dovolenou.Odjíždějí v pátek večer.Dneska odpolko mají ve školce zahradní slavnost takže toho do večera moc nudělám.Zítra máme zpívání,takže odpolko taky nic.Ještě dopírám posledních pár věcí co ji dám s sebou.A do toho cyhstám oběd.Bych potřebovala naklonovat.
Včera jsme s kámoškou + další dvě baby byli v temný kavárně.Jsme si objednávali pití a pili to potmě.Měli k tomu ještě medovník nebo sýrovou mísu.Jsem měla ovocnej čajík a dohromady sme si dali ty sýry.Jedli jsme je ale rukama páč jsme nechtěli riskovat že se ubodáme vidličkama.Fakt dobrej zážitek.
Co se týká porodnice.Jsem poprvé chtěla rodit v nadstandartním pokoji.Bohužel jsem krvácela,takže bych ani do vany nemohla.Pokoje se sprchou byli obsazený takže jsem měla klasiku a do sprchy jsem chodila přez chodbu.Měla jsem u sebe celou dobu manžela takže chodil se mnou a snad jsem byla i ráda že jsem se mohla občas projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 11:46

Jani, závidím terasu. Já jsem zavřená v paneláku :cert:
Ještě že od zítra mám být hnusně :dance:

Floa, tak to jo, to je jasné :palec:
Najdu a vložím foto :lol:

Krmar, téda, 10let, to je síla. My měli letos 2 roky..

Holky, mě za chvilku přijde holčina na doučování, ani nevím, kam si sedne, na židli nechci, takže bude sedět asi v obýváku vedle mě. To bude prča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 11:48

Právě, že tam všechny svatební fotky máte a byly jste krásné nevěsty, ale já to budu muset nejdřív někde sehnat. Nemám ani skener,abych alespoň něco naskenovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
22.6.11 11:49

Týýýjo,tady se vkládaj svatební fotky a já mám včechny na cédu .Musela bych poprosit ségru aby mi nějaký naskenovala.No ale třeba se taky budu moct chlubit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 11:51

Jen se chlubte :pankac:

Tady je ten kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 11:52

jitu ja ti dam ze ma bejt od zejtra hnusne! zadny takovy! :lol:

marki to jste byly uplne po tme? ja bych se bala ze na sebe celej ten caj vycintam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129

sporťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479

Ahoj Marki, no teď toho máš hodně a příští týden už budeš jen odpočívat. Mě už se kluci v neděli vrátí, už se hrozně těším, ani nevím, na kterého víc. Tak můžete s holkama tu kavárničku zopakovat, aby ti tu nebylo smutno že? Nebo budeš drbat tady. To pak taky hrozně letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí