Poradna duly
Jana Čurdová
holky tak jak ja si dneska to kafe ani tu diskuzi neuziju… sotva jsem si dovarila kafe, problem s babickou, je ji 90, ma spatnou srazlivost krve a obcas se ji spusti chrleni krve z nosu, tusim ze uz jsem tu jednou o tom i psala… takze to tu mame znovu ![]()
tak jsem jeste supala do lekarny pro gelaspon a nacpala ji tam gelaspon, doufam ze ji to aspon trochu zastavi, nemam kam bych ji ted vezla, mame tu na poliklinice sice orl, kam ji vozi vzdycky sanitka kdyz ji na tohle volame, jenze orl ma dneska ordinacni hodiny 15-17, tak snad to nejak vydrzime.
do prahy do nemocnice bych ji asi nedovezla a sanitku se mi volat nechce, pac by ji automaticky vezli do prahy, kdyz orl je ted zavreny.
bozeboze…a ja tak nesnesu pohled na krev a kolabuju jen kdyz mi odebiraj u doktora…
kam sem se to přidala,takový kecalky to není ani možný ![]()
ale co jsem stihla
Krmar byla jsi a pořád jsi moc krásná!!!
opravdu ti to moc sluší!
Jitul moc krásný kočárek
já vám bohužel nedám foto ani kočárku a ani nevěsty-nic z toho nemám
![]()
jinak já byla ráno u dr pro recept na železo,pak jsem letěla na sociálku,protože mi z práce ještě neposlali ty paíry ohledně té mateřské co jsem jim mnulý týden posílala
a to nastupuju na mateřskou teď 26.6.!!no holky jako paní věděla pomalu kulový!!
sice sem vyplnila papír na zastavení vyplácení rodičáku,ale ohledně té mateřské vůbec netuším jak to bude
musím obvolat účetní do práce-ale jak na potvoru mi ráno přišla sms že nemám zaplacený paušál a blokace!!!-spoléhejte na chlapy aby něco zaplatili
takže budu muset odpoledne nebo zítra vyhledat tel.budku a zavolat tam.mno a pak jsme letěli na nákup a domů sem táhla dvě plný igelitky plus tašku s masem
sem fakt ko!
Marki vy jste taky moc hezká rodinka, no já se nerada fotím, takže my máme taky fotky jen z dovolených, vánoc a výletů. Takže najít něco normálního se u mě moc nedá.
Janiii- kde jsi??? Asi se jí vaří dlouho voda na kafíčko ![]()
Krmar- neboj,bříško půjde rychle dolu. Tak to jste měli super tajnou svatbu. Aspoň to tolik nestálo, co?
Marki- to jste měli teda zážitek v restauraci. Pěkná rodinka, účesy z větru odpouštíme ![]()
No vlastně o těch vánocích jsme normálně oblečení, ale letošní nemáme nafocené, jsme ráno 24 zjistili, že nemáme náradní baterky do foťáku. A na výletě v ZOO jsem fotila jen syna, zvířátka a dinosaury.
Janiii - to mě mrzí, snad to bude v pořádku s babičkou, neboj
no byla to makačka ale mám to zdárně za sebou..dneska je normálně den blbec..napřed mi do cesty vjel nějakej dědek co si spletl vedlejší cestu z hlavní takže jsem musela dupnout na brzdy aby do mě nevjel..taky si to vyslechl
no a aby toho nebylo málo tak n apoště nějaké prase vyplivlo žvýkačku na zábradlí a malej jak na mě čekal si na to sedl takže má uplně zničený nový kratsy super den ![]()
Jani…taky mám velký auto má přes 2 metry a 2 tuny ale jsem sním nadmíru spokojená s malým autem se mi kupodivu hůře oarkuje než stou naší lodí ![]()
Jitul…děkuji za potvrzení přátelství ale ještě jsem neměla čas kouknout do alba,moc krásnej kočárek..máme podobnou barvičku ![]()
Jé tak to máš Jani o „zábavu“ postaráno, tak hlavně, ať to babička do odpoledne opravdu vydrží, ať ještě nemusíš někam lítat ty.
Berušenko moc děkuji. Ale musím tě hned sprdnout - takhle se dodržuje klidový režim jo? Se třema taškama to asi nebude to, co měl Tvůj doktor na mysli. Ale chápu, že s 3letým špuntem se to fakt nedá. Tak si odpočiň alespoň teď.
krmar píše:
Jé tak to máš Jani o „zábavu“ postaráno, tak hlavně, ať to babička do odpoledne opravdu vydrží, ať ještě nemusíš někam lítat ty.Berušenko moc děkuji. Ale musím tě hned sprdnout - takhle se dodržuje klidový režim jo? Se třema taškama to asi nebude to, co měl Tvůj doktor na mysli. Ale chápu, že s 3letým špuntem se to fakt nedá. Tak si odpočiň alespoň teď.
koliska píše:
no byla to makačka ale mám to zdárně za sebou..dneska je normálně den blbec..napřed mi do cesty vjel nějakej dědek co si spletl vedlejší cestu z hlavní takže jsem musela dupnout na brzdy aby do mě nevjel..taky si to vyslechlno a aby toho nebylo málo tak n apoště nějaké prase vyplivlo žvýkačku na zábradlí a malej jak na mě čekal si na to sedl takže má uplně zničený nový kratsy super den
![]()
Jani…taky mám velký auto má přes 2 metry a 2 tuny ale jsem sním nadmíru spokojená s malým autem se mi kupodivu hůře oarkuje než stou naší lodí
Jitul…děkuji za potvrzení přátelství ale ještě jsem neměla čas kouknout do alba,moc krásnej kočárek..máme podobnou barvičku
Tak to máš teda príma den, co?
![]()
Já měla dřív ford ka a loni jsme koupili octávii v kombíku a musím říct, že už bych malý auto nechtěla. I na parkování. I když si to bez parkovacího asistenta neumím představit ![]()
Beru a ty se koukej šetřit. I když já se taky chystám za chvíli na nákup
![]()
No vidíš to Kolisko, měla jsi tu raději drbat s náma že? Jo někdy se den vydaří, tak už se hezky natáhni a odpočívej, nebo poseď tady s námi, tady na vola nenarazíš. Tady jsou samé sympaťačky.
no holky, je to fakt na palici…
normalne ji na tohle volame vzdycky sanitku, protoze to krvaceni ma vzdycky fakt masivni, neni sance to zastavit podomacku, tak se jen modlim, at ji ten gelaspon pomuze.
protoze jednak sanitaci maji vzdycky kecy, proc volame sanitku, kdyz tu videj stat moje auto (a sakra jako jak bych ji asi mela vezt nekam do prahy do nemocnice, kdyz je kolem ni vzdycky louz krve a tece to z ni jak z vola
) a druhak by ji fakt odvezli do prahy a to je naprd.
babca je pak z toho zmatena, samozrejme nevi kde je, co se deje, proc tam je…
Floa..taky bych neměnila ale já nemám asistenta chtěl ajsem ho koupit ale pak mi to přišlo zbytečný my máme teda staré auto ale dobře slouží je to Opel Omega,jen než jsem se naučila vyjíždět z garáže to bylo nervů,ale už mi to de dobře
![]()
Krmar..kdybych nemusela na poštu zaplatit odpady tak bych se na to vyprdla a nikam nešla ale už jsem doma tak si sednu a a ni se nehnu..ještě teda musím dovařit oběd dětem
a máš pravdu že tady jsou jen sympošky
jsem ráda že jsem na vás narazila a oběvila tuhle diskuzi
![]()
jj Beru, přesně tak to je, ale každej den se taky nechce, to je jasný, navíc se pak i víc utratí. Tak ti přeju ať si teď všichni 3 hezky odpočinete.