TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
22.6.11 14:14

Pájo- to mě mrzí s tou angínou, tak se pořádně vyléč, ono to bude dobrý :kytka:
Janiii- neboj, o babičku se dobře postarají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 14:15

Jé Jity, tak matika a fyzika by mě zrovna moc nevavili, ale zase o to lepší, že mají takovou milou a pěknou učitelku, aspoň jim ty méně příjemné předměty zpříjemňuješ ty.

Jo a u nás už opět svítí sluníčko, ale zalito je, tak príma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
22.6.11 14:18

To je pravda, hned je to o něčem jiným, když je učitelka milá a příjemná třeba jako Jitul :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 14:47

tak babca je v praze, uz je po osetreni, takze si ji muzem vyzvednout.
diky bohu pritel uz skoncil v praci a je v praze, tak se jen okoupe a sjede pro ni.
ja z toho tu mam pekny stresy, az jsem si myslela ze jsem se rozrodila v jednu chvili, protoze mala sebou hazi, mne tvrdne bricho…no snad nebudu volat sanitku jeste jednou dneska :lol:

takze to je snad zdarnej konec nasi reality show

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 14:50
janiii;-) píše:
diky bohu pritel uz skoncil v praci a je v praze, tak se jen okoupe a sjede pro ni.
ja z toho tu mam pekny stresy, az jsem si myslela ze jsem se rozrodila v jednu chvili, protoze mala sebou hazi, mne tvrdne bricho…no snad nebudu volat sanitku jeste jednou dneska :lol:takze to je snad zdarnej konec nasi reality show

tak to je dobře že už je v pořádku aže pro ni nemusíš ještě v tuhle hodinu..hlavně se opatruj a nestresuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
22.6.11 14:50
janiii;-) píše:
ja z toho tu mam pekny stresy, az jsem si myslela ze jsem se rozrodila v jednu chvili, protoze mala sebou hazi, mne tvrdne bricho…no snad nebudu volat sanitku jeste jednou dneska :lol:takze to je snad zdarnej konec nasi reality show

Jéžíší, hlavně dávej pozor na sebe, at se opravdu nerozrodíš. Tyhle situace jsou na to jak dělaný. To je dobře, že je to s babi v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 14:55

holky tak ono je to s ni vzdycky nakonec v pohode, akorat tim, ze ma spatnou srazlivost krve, tak proste nekomu ukapne par kapek, ale ji se spusti vylozene masivni krvaceni, ktery tece i treba x hodin.
proto ji pokazdy volame sanitku, protoze neni mozny to zastavit vlastnima silama a v nemocnici ji vzdycky jeste opichaj injekcema na tu srazlivost…

akorat ze driv to mela jednou do roka, ted uz to ma podruhy za mesic a pul :-(

floo vsak zenska od ty sanitky na me koukala a prej - vy uz to taky mate kazdym dnem, co?
by asi koukala, kdyby za dve hodiny sem jeli znova, tentokrat pro me :mrgreen:

no, takze…ja si jdu uvarit to kafe, co jsem si dopoledne nedala a jdu si dat neco sladkyho na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
22.6.11 14:58
janiii;-) píše:
holky tak ono je to s ni vzdycky nakonec v pohode, akorat tim, ze ma spatnou srazlivost krve, tak proste nekomu ukapne par kapek, ale ji se spusti vylozene masivni krvaceni, ktery tece i treba x hodin.
proto ji pokazdy volame sanitku, protoze neni mozny to zastavit vlastnima silama a v nemocnici ji vzdycky jeste opichaj injekcema na tu srazlivost…

floo vsak zenska od ty sanitky na me koukala a prej - vy uz to taky mate kazdym dnem, co?

no, takze…ja si jdu uvarit to kafe, co jsem si dopoledne nedala a jdu si dat neco sladkyho na nervy.

No to by koukala, kdyby za chvíli jeli i pro tebe. Tak na sebe dávej pozor, at fakt nejedou. Dej si kafíčko a nohy nahoru :palec: Já se loučím, jedu na nákup :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 15:10

řekne mi někdo proč se lidi tak strašně mění?,právě jsem se dozvěděla že moje kamarádka s kterou se bavím víc než 17 let mě pěkně pomlouvá :cry: to je hnus :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 15:10
janiii;-) píše:

no, takze…ja si jdu uvarit to kafe, co jsem si dopoledne nedala a jdu si dat neco sladkyho na nervy.

jani jdu do toho stebou do té kávy a kokina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 15:12

Floa, to nemůžeš vědět, jestli jsem příjemná učitelka :lol: Třeba jsem přísná :pankac:

Jani, teda, dobře, že už je babča v nemocnici, ale ty si koukej odpočinout a natáhnout. Malá musí ještě v bříšku zůstat a pěkně se dopéct :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 15:17

kolis ja uz kafco popijim, ale musim rict ze z toho nic nemam a tupe civim do keru u terasy :lol:

jitu ja jsem uplne vystavena, jako bych celej den prinejmensim stehovala nabytek…
jinak - matika a fyzika? to mi nikdy neslo :-) z obojiho jsem mela vzdycky ctyrky trojky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 15:19
janiii;-) píše:
kolis ja uz kafco popijim, ale musim rict ze z toho nic nemam a tupe civim do keru u terasy :lol:jitu ja jsem uplne vystavena, jako bych celej den prinejmensim stehovala nabytek…
jinak - matika a fyzika? to mi nikdy neslo :-) z obojiho jsem mela vzdycky ctyrky trojky :-D

jani jánakonec to kafe vzdala a šla jen do kokina :lol: a stěma známkama jsme na tom byli stejně teda mě matika nikdy nešla proto nechápu že moje dcera matiku miluje a jde jí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 15:21

Jani, to se nedivím, ten stres je nejhorší :cert: Fakt si oddychni a přestaň na to myslet :andel:

No, jo zrovna moje předměty nepatří mezi nejoblíbenější :mrgreen: Ale mě matiky vždycky brala :dance:

Jo, psala jsem sem do gyn. poradny dotaz, ohledně toho čípku a překvapivě mi ho vybrali a zodpověděli, tak se mrkněte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 15:22

Kolis, to víš, to nemusí mít v genech…A proč ne, matika je fajn. Pro mě to bylo vždycky lepší, než se něco drtit nazpamět :zed:

Holky, vy pijete normální kafe???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital