Poradna duly
Jana Čurdová
Pájo- to mě mrzí s tou angínou, tak se pořádně vyléč, ono to bude dobrý ![]()
Janiii- neboj, o babičku se dobře postarají ![]()
Jé Jity, tak matika a fyzika by mě zrovna moc nevavili, ale zase o to lepší, že mají takovou milou a pěknou učitelku, aspoň jim ty méně příjemné předměty zpříjemňuješ ty.
Jo a u nás už opět svítí sluníčko, ale zalito je, tak príma.
To je pravda, hned je to o něčem jiným, když je učitelka milá a příjemná třeba jako Jitul ![]()
tak babca je v praze, uz je po osetreni, takze si ji muzem vyzvednout.
diky bohu pritel uz skoncil v praci a je v praze, tak se jen okoupe a sjede pro ni.
ja z toho tu mam pekny stresy, az jsem si myslela ze jsem se rozrodila v jednu chvili, protoze mala sebou hazi, mne tvrdne bricho…no snad nebudu volat sanitku jeste jednou dneska ![]()
takze to je snad zdarnej konec nasi reality show
janiii;-) píše:
diky bohu pritel uz skoncil v praci a je v praze, tak se jen okoupe a sjede pro ni.
ja z toho tu mam pekny stresy, az jsem si myslela ze jsem se rozrodila v jednu chvili, protoze mala sebou hazi, mne tvrdne bricho…no snad nebudu volat sanitku jeste jednou dneskatakze to je snad zdarnej konec nasi reality show
tak to je dobře že už je v pořádku aže pro ni nemusíš ještě v tuhle hodinu..hlavně se opatruj a nestresuj
janiii;-) píše:
ja z toho tu mam pekny stresy, az jsem si myslela ze jsem se rozrodila v jednu chvili, protoze mala sebou hazi, mne tvrdne bricho…no snad nebudu volat sanitku jeste jednou dneskatakze to je snad zdarnej konec nasi reality show
Jéžíší, hlavně dávej pozor na sebe, at se opravdu nerozrodíš. Tyhle situace jsou na to jak dělaný. To je dobře, že je to s babi v pohodě.
holky tak ono je to s ni vzdycky nakonec v pohode, akorat tim, ze ma spatnou srazlivost krve, tak proste nekomu ukapne par kapek, ale ji se spusti vylozene masivni krvaceni, ktery tece i treba x hodin.
proto ji pokazdy volame sanitku, protoze neni mozny to zastavit vlastnima silama a v nemocnici ji vzdycky jeste opichaj injekcema na tu srazlivost…
akorat ze driv to mela jednou do roka, ted uz to ma podruhy za mesic a pul ![]()
floo vsak zenska od ty sanitky na me koukala a prej - vy uz to taky mate kazdym dnem, co?
by asi koukala, kdyby za dve hodiny sem jeli znova, tentokrat pro me ![]()
no, takze…ja si jdu uvarit to kafe, co jsem si dopoledne nedala a jdu si dat neco sladkyho na nervy.
janiii;-) píše:
holky tak ono je to s ni vzdycky nakonec v pohode, akorat tim, ze ma spatnou srazlivost krve, tak proste nekomu ukapne par kapek, ale ji se spusti vylozene masivni krvaceni, ktery tece i treba x hodin.
proto ji pokazdy volame sanitku, protoze neni mozny to zastavit vlastnima silama a v nemocnici ji vzdycky jeste opichaj injekcema na tu srazlivost…akorat ze driv to mela jednou do roka, ted uz to ma podruhy za mesic a pul
floo vsak zenska od ty sanitky na me koukala a prej - vy uz to taky mate kazdym dnem, co?
no, takze…ja si jdu uvarit to kafe, co jsem si dopoledne nedala a jdu si dat neco sladkyho na nervy.
by asi koukala, kdyby za dve hodiny sem jeli znova, tentokrat pro me
No to by koukala, kdyby za chvíli jeli i pro tebe. Tak na sebe dávej pozor, at fakt nejedou. Dej si kafíčko a nohy nahoru
Já se loučím, jedu na nákup ![]()
řekne mi někdo proč se lidi tak strašně mění?,právě jsem se dozvěděla že moje kamarádka s kterou se bavím víc než 17 let mě pěkně pomlouvá
to je hnus ![]()
janiii;-) píše:
proto ji pokazdy volame sanitku, protoze neni mozny to zastavit vlastnima silama a v nemocnici ji vzdycky jeste opichaj injekcema na tu srazlivost…akorat ze driv to mela jednou do roka, ted uz to ma podruhy za mesic a pul
by asi koukala, kdyby za dve hodiny sem jeli znova, tentokrat pro me
jani jdu do toho stebou do té kávy a kokina ![]()
Floa, to nemůžeš vědět, jestli jsem příjemná učitelka
Třeba jsem přísná ![]()
Jani, teda, dobře, že už je babča v nemocnici, ale ty si koukej odpočinout a natáhnout. Malá musí ještě v bříšku zůstat a pěkně se dopéct ![]()
kolis ja uz kafco popijim, ale musim rict ze z toho nic nemam a tupe civim do keru u terasy ![]()
jitu ja jsem uplne vystavena, jako bych celej den prinejmensim stehovala nabytek…
jinak - matika a fyzika? to mi nikdy neslo
z obojiho jsem mela vzdycky ctyrky trojky ![]()
janiii;-) píše:
kolis ja uz kafco popijim, ale musim rict ze z toho nic nemam a tupe civim do keru u terasyjitu ja jsem uplne vystavena, jako bych celej den prinejmensim stehovala nabytek…
jinak - matika a fyzika? to mi nikdy nesloz obojiho jsem mela vzdycky ctyrky trojky
jani jánakonec to kafe vzdala a šla jen do kokina
a stěma známkama jsme na tom byli stejně teda mě matika nikdy nešla proto nechápu že moje dcera matiku miluje a jde jí ![]()
Jani, to se nedivím, ten stres je nejhorší
Fakt si oddychni a přestaň na to myslet ![]()
No, jo zrovna moje předměty nepatří mezi nejoblíbenější
Ale mě matiky vždycky brala ![]()
Jo, psala jsem sem do gyn. poradny dotaz, ohledně toho čípku a překvapivě mi ho vybrali a zodpověděli, tak se mrkněte…
Kolis, to víš, to nemusí mít v genech…A proč ne, matika je fajn. Pro mě to bylo vždycky lepší, než se něco drtit nazpamět ![]()
Holky, vy pijete normální kafe???