TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
22.6.11 17:06

ahoj holky, teda, člověk si odskočí do poradny a do města a hned tu přibyde pomalu 20 stran od rána!!!!!!!!!!!
Jako venku je takový vedro no humus, asi strávím zbytek dne ve studené sprše…
Jinak poradna a odběr za mnou, akorát, že tedy jsem byla objednaná na 11, přišla jsem tam ve třičtvrtě, došla na krev a pak zpět o patro níž, a bylo tam 5 ženských přede mnou, čekárna naprosto vydýchaná, děsný, na řadu jsem šla až ve 12, myslela jsem že umřu, nebo aspoň by člověk čekal, že Dr. upřednostní těhotné před mladými holkami, které evidentně nijak netrpěli, spíš se ulili ze školy, ale bohužel :cert:
Jinak jsem měla špatnou moč, prý kyselost byla moc velká nebo co, ale jaksi jsem se nezeptala, co to znamená :nevim: pak vyšetření, tak jen koukla ultrazvukem na mimčo, je stále hezky hlavičkou dolu a vyšetření spodku mi udělá až za 14 dní, kdy tam jdu naposled, aby prý měli čerstvý nález v porodnici, pak už budu jen dojíždět do porodnice na monitor a čekat na porod :-)
No a pak jsem byla v práci se rozloučit, tak to bylo fajn, dokonce mi kolegyně řekly, že se moc těší až se vrátím, tak mě to potěšilo :-) pak jsem v tom vedru šla ještě do lékárny a koupit jednu knížku manželovi a pak jsme jela za ním tramvají a normálně v tý tramvaji topilo topení a venku přes třicet :cert: :cert: no hrůza děs :evil: ted už jsem konečně doma a už nic dělat nebudu, akorát prádlo musím pověsit a vyndat nádobí z myčky :-( no a možná dočtu těch 20 stran, i když má to cenu??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 17:26

Krmar, to je jasné, nemusíme mít nic extra, stačí, když jsme spokojené s tím, co máme :palec: Já také nejsem náročná …

Jo, jo pořád háčkuji. Mám spoustu objednávek :dance:

Hani, teda ty jsi měla nabytí den a pěkně jsi to zvládla :palec: Musíš být pěkně vyfluslá, po takovém maratonu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
22.6.11 17:45

Tak jsem docetla vsech… fakt hodne stran :mrgreen: tak jsem byla u dr a rikala, ze ma podezreni na zvetsenou stitnou zlazu :-( ale dal to nerozebirala. jinak vse ok :-) byla jsem si koupit novou podprsenku na foceni takze 600kc v cudu :lol: a to nic neni, zasla jsem ke kadernici dalsich 600 :lol: no a domu se vratila misto dlouhovlase blondyny kratkovlasa hnedovlaska (vlasy jen po ramena) tak sem se pustila do rozbaleni balicku pro malou. takze kolobezka total smejd budu rada kdyz sae nerozpadne po prvni jizde :cert: kocarek moc hezky,pevny jen jak sem zkousela slozit je tam jedna kratsi ticka tak pritel musi trocha opilovat kolecka aby se dali zacvaknout a drzeli, takze jdu na aukro udelovat negativni komentare :pocitac: :pocitac: no jo u kolobezky me zlakala cena :oops: :oops: ale kocarek stal dost :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.6.11 17:55

uf…tak jsem to vše tak nějak dočetla :-D
u nás už začal bouřka a předtím když jsem jela autem, tak teploměr ukazoval 32, takže muselo být ještě víc, protože auto se ochlazuje jak jede…jinak já odjakživa ráda větší auta a i se mi s nimi mnohem lépe parkuje :-)
krmar - byla si moc krásná nevěsta :palec: a takhle natajno tedy, to my nemohli, věděli jsme, že oboum rodičům by to bylo hrozně líto…
jani - tak snad už je babí v pořádku a ty se hlavně uklidni nervy, jinak co se týče těch psů, tak my se taky bojíme, že ten náš první bude hrozně žárlit, on je hrozný závislák a když se třeba s manželem obejmeme tak hned leze mezi nás :-) a ten druhej ten je v pohodě, to je takovej muj medvídek a myslím, že malou bude střežit a hlídat a spinkat u ní :-) jo a řeknu vám ještě perličku, když máme sex, tak ten starší okamžitě začne dělat děti na toho mladšího,jak kdyby věděl co děláme… přitom oba jsou psi :mrgreen: :mrgreen:
jitu - žádám o přátelství ať se mužu kouknout na foto, jinak já taky chtěla háčkovat, ale nedokopala jsem se k tomu, tak možná že s tebou udělám nějaký obchod, protože se mi ty čepičky moc líběj :-) teda učíš puberťáky, tak to musíš mít dobrý nervy, moje mamka je taky učitelka a když ji vidím, jak je kolikrát vystreslá a to učí na prvním stupni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.6.11 17:57

jitu - no já dnes už budu asi jen ležet, protože mě to uplně zmohlo, ještě to vedro k tomu
Ivet - tak to neváhej s negativníma komentářema, ať lidi vědí!
koliska - jo jo taky mám zkušenost, někteří lidé se holt chovají jinak s tebou a jinak za tvými zády, na ni kašli! teda a ty mi děláš pořád chutě těmi třešněmi, taky bych si dala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
22.6.11 18:10

Takže holky, už jsem konečně online :-) Těch 200 stran co jste napsaly nevím jestli všechny přečtu, ale myslím, že probíráte pořád věci kolem miminek, tak se do toho rychle dostanu. Já jsem dneska v 8 měsíci. Malý kope jak zběsilý, věci mám tak z poloviny všechny, ale příští týden jedu domu na Moravu a vše dokoupím :-)
28.6. oficiálně nastupuji na mateřskou a už se fakt těším na odpočinek, to ranní vstávání mě fakt ubíjí.
Posledních pár dnů přestávám cítit prsty na pravé ruce a strašně bolí, nevím co by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.6.11 18:13

holky já nemám slov :lol: :lol: :lol:
tak já se odpoledne trochu s prckem prospala-štěstí že chrupe tak dlouho :srdce: :lol: no a ted už je venku s babičkou tak jsem ráda,trochu jsem musela doma poklidit

Kolisko to je síla s tou kamarádkou,ale já to zažívala taky-lidi jsou fakt hnusný!!! :poblion: u nás byl problém ten,že z počátku nikdo nedokázal skousnout že můj přítel je mladší o 3,5 roku a on se stal tatínkem v 19 letech,nebudu ani popisovat co lidi dokázali :-? ale my jim vytřeli zrak,sme spolu skoro 5 let a sme štastný a čekáme druhého broučka a ti závistivý ať třeba puknou :pankac:

Jitu teda zrovna já s matikou válčím do dnes-děsím se dne,kdy děti nastoupí do školy a budeme dělat úkoly :oops: :lol:

Hani tak to je mazec,bych to dr asi řekla,že na co tě objednávají,nebo proč tě nevzal přednostně-většinou to tak je :cert: hlavně že jste to s prďolkou přežili.měla jsi taky perný den jak tak koukám,tak odpočívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.6.11 18:15

holouška - no ahoooojjjj :mavam: jo to asi nemá cenu dočítat :-) jinak ty ruce, moje známá to měla poslední dva měsíce těhu, ucpávali se ji nějaké ty karpální nervy nebo co, tak to bude asi taky ono, prý ji to hrozně bolelo v noci třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.6.11 18:15
Holouška píše:
Takže holky, už jsem konečně online :-) Těch 200 stran co jste napsaly nevím jestli všechny přečtu, ale myslím, že probíráte pořád věci kolem miminek, tak se do toho rychle dostanu. Já jsem dneska v 8 měsíci. Malý kope jak zběsilý, věci mám tak z poloviny všechny, ale příští týden jedu domu na Moravu a vše dokoupím :-)
28.6. oficiálně nastupuji na mateřskou a už se fakt těším na odpočinek, to ranní vstávání mě fakt ubíjí.(citace)
holouška
vítej zpět doma kočko :hug: to nastupuješ na Md o dva dny dýl než já.závidím ti ten klid co budeš mít :-)
to s těmi prsty jsem měla v prvním těhu,prý to je i tím,že mimi může tlačit na nějaká nervová zakončení a proto třeba kolikrát brní ruce a nohy :palec: vím jak mi to bylo nepříjemné,ale nic se s tím nedá dělat :-?
Posledních pár dnů přestávám cítit prsty na pravé ruce a strašně bolí, nevím co by to mohlo být.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.6.11 18:19

berus - jo jo, tak už dnes nehodlám nic dělat, akorát jsem pověsila vyprané plíny a mám ještě jedno prádlo, ale to je brnkačka, no a večer musíme dojet pro manžela do práce, ale to mi nevadí, pořád se mi autem jezdí dobře…
akorát se moc netěším na příští týden, budu tu sama, manžel jede do německa na celý týden :-( i když co jsem tak četla, některé z vás to takhle mají normálně, že jim manžel odjíždí na nějakou dobu že? a jak to přežíváte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.6.11 18:22
Hannah84 píše:
berus - jo jo, tak už dnes nehodlám nic dělat, akorát jsem pověsila vyprané plíny a mám ještě jedno prádlo, ale to je brnkačka, no a večer musíme dojet pro manžela do práce, ale to mi nevadí, pořád se mi autem jezdí dobře…
akorát se moc netěším na příští týden, budu tu sama, manžel jede do německa na celý týden :-( i když co jsem tak četla, některé z vás to takhle mají normálně, že jim manžel odjíždí na nějakou dobu že? a jak to přežíváte???

Hani taky se mi ještě řídí dobře-ani bych si to bez auta neuměla představit :think:
jj my to tak máme-sice mě to ted ke konci těhu dost štve,že je celý týden vždycky pryč,ale co nadělám,peníze jsou potřeba.ale upřímně se děsím toho,až začnu rodit,on bude třeba v jiným místě republiky,kam dám prcka a tak,no mám z toho vítr,ale budu to muset nějak zvládnout.kdyby člověk aspon věděl který den to přijde,aby stihl domluvit hlídání a podobný věci :cert: musím šmudlu v bříšku přemluvit aby se chtěl vylodit jedině o víkendu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.6.11 18:23
Hannah84 píše:

jééé a koukám,že máš kontrolu taky 7.7.stejně jako já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.6.11 18:26

berus - no jo tak to mě taky napadlo, protože jestli tam začne pracovat, tak bude vždy týden tam a týden doma a co když to na mě přijde zrovna když bude tam, to taky nevím, jak to bude…a jak přežíváš noci bez něj? my dva jsme totiž docela závisláci, tak nás to asi zasáhne…aspoň že tu mám psíky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.6.11 18:27

jo jo 7.7. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 18:29

Ivet, teda, to by mě pěkně naštvalo :cert: :cert: :cert: No, já musím zaklepat, že všechno co jsem přes bazar pro malou objednala, přišlo naprosto v pořádku :pankac:

Hani, učím 2. rokem a snažím se si to nepřipouštět. ALe to víš, že jsou dny, kdy jedu domů a cítím, že dnes jsem ty puberťáky nezvládla. :zed: Ale říkám si, že vše je jen o praxi a zkušenostech a ty ještě naberu.
Jasný, pokud budeš chtít, ráda ti čepku uháčkuji. Už mám praxi a baví mě to :dance:

Beru, nebuj, ono se ti to všechno oživý a třeba tě to bude i bavit :mrgreen: Já se na to zase hrozně těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí