Poradna duly
Jana Čurdová
Ivet..taky jsem měla co dělat abych to dočetla ![]()
krmar..díky ty jsi stejná jako já,dobrosrdečná a přející jen to nejlepší…já jsem se naučila říkat ne a tím jsem začala strácet kamarádky..ted vídím že mě jen využívali ![]()
Jity, tak když jsi byla zvyklá pít 3 denně, tak 1 denně by jsi klidně mohla i teď, ale pokus sis už zvykla na caro, tak to asi fakt nemá cenu hrotit. Ale myslí, že rozpustný a ještě slabý, jak si ho dělám já, hyperaktivitu nezpůsobí, alespoň tomu zatím v břiše nic nenasvědčuje. A můj syn je živej až až, i když jsem kafe nepila, ale hyperaktivní není. Jak píše Koliska, já jsem za to ale taky ráda, mám ráda akčnější děti, sama jsem byla buchta, kterou kde posadili, tak by našli asi ještě dneska, taková hodná holčička, ale vzpomínky na takováý dítě jsou tak akorát, že jsem byla hodná, ale takovej čertík, s tím je zážitků…
Kolisko, ale dobře, že jsi se to naučila, já ještě tak úplně ne, ale naštěstí nemám pocit, že by mě někdo využíval, no třeba se časem ukáže…
Ivet to navadí, tak nedočítej a napiš nám jak jsi se dnes měla ty?
Krmar, jak říkám, odvykla jsem si a stačí mi caro. Ale když jsem někde na návštěvě, tak si rozpustný dám ![]()
No, uričtě je lepší, když se dítě umí ozvat, než aby si nechalo všechno líbit. Ale samozřejmě všeho s mírou…
no holky musím vás opustit jedu si pro muže a pak je třeba otrhat třešně..já teda budu sedět pod ní a dirigovat a koukat na muže jak mu to jde…kdyžtak zase večer kouknu..mějte se hezky ![]()
Jity to jo, všeho s mírou to je fakt, brácha byl taky takovej roztomilej vykuk, ale tam se to nějak nestačilo zarazit a ve 30ti už to tak roztomilý není.
Jity to by bylo na dlouhý povídání, ale jako dítě byl fakt strašně roztomilej a když trochu zlobil, tak ho všichni omlouvali - dokonce i učitelky. Taky měl dost bujnou fantazii a ta mu jaksi vydržela do teď. Je to v jádru hodnej kluk, ale navenek takovej machýrek. Do dnes bydlí u našich, bez pořádné práce, takže i peněz a vede takovej bohémskej život. Přitom má rád děti, takže rodinu by asi jednou chtěl mít, ale tipově se na to moc nehodí. Srašně nezodpovědněj člověk. A opravdu je to u něj výchovou, on malinko přitáhnout potřeboval, ale nějak se to asi nevidělo.
On byl je mladší, viď??? No, ve 30ti letech by už minimálně měl mít svůj život a hledat rodinu…Někdy ti nejmladší, jsou ta mazlíčkové a rodiče už jsou ve výchově volnější…Já to vidím u mm bráchy. Mladší o 7let a ty výchova je úplně jinde než u mm. Taky to teď vidí a sami říkají, že hodně povolili uzdu a pak to tak dopadlo.
No je mladší, o necelé 2 roky a pak máme ještě o 10 let mladší segru. No výchova byla jiná, ale já jsem strašně ráda, že na mě byli přísnější. Já bych bráchův život nechtěla ani náhodou. Ale jemu to asi moc nedochází. Prostě už to je v něm. Já mám takovej obyčejnej - až nudnej život, ale jsem za to ráda. Jsem šťastná.