TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
22.6.11 18:32

No, holky, to je nejhorší, když to na vás přijde a mm bude na cestě :zed: Mám kamarádku a její muž je kamioňák, a když rodila malou, tak naštěstí v termínu a mm byl u porodu. Ale při druhým rodila dřív a mm se vše dozvěděl, až když byl malej na světě. Museli pomoci rodiče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
22.6.11 18:36

HANAHH- ja mam chlapa neustale pryc :cry: nekdy to ne me padne a sem neprijemna,nastvana samozrejme na nej :mrgreen: a on to chudak trpi, vsak to dela pro nas. kdyby byl nekde ve fabrice ma sotva 15tisic. takhle si videla dvakrat tolik :-) penize jsou v dnesni dobe fakt potreba :-) oba prodejci dostali negativni komentare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.6.11 18:37
Hannah84 píše:
berus - no jo tak to mě taky napadlo, protože jestli tam začne pracovat, tak bude vždy týden tam a týden doma a co když to na mě přijde zrovna když bude tam, to taky nevím, jak to bude…a jak přežíváš noci bez něj? my dva jsme totiž docela závisláci, tak nás to asi zasáhne…aspoň že tu mám psíky…

no noci jsou pro mě taky náročný-jsme zvyknutý se objímat nebo aspon držet za ruce,ale já mám tu výhodu že se ke mě v noci stěhuje malej,tak mám aspon malou náhražku-taky je tulící :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.6.11 18:41

Jituš no jako že mě to začne bavit??? :think: hmm to asi néé :lol: já na to nemám mozek hlavně a ted mi dělají problémy i jednoduché součty-občas sme hráli s přítelem kostky a spočítat ty puntíky a udělat součet,hmm přítel se náramně bavil :lol: :lol: ale já mám ted výpadky celkově ve všem.když jsem prcka učila zvířátka tak měl na obrázku želvu a já mu tvrdila že to je žirafa :think: :zed: :lol: sem zralá sama nastoupit do první třídy a projít si celou základkou znovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 18:44

Beru, tak to musí být u vás sranda :mrgreen: Nebuj, to je jen tím, že jsi doma s malým a zajímá tě jen vše okolo dětí. prostě člověk vypadne z normálního života, ale do toho se zase dostaneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.6.11 18:44

Ivet - no z tohohle duvodu by taky právě šel dělat tuhle práci, peníze jsou potřeb a kor kdy bude ted už jen jeden plat…tak ono když to tam vyjde a vezme to, tak bysme se asi za nám pak po porodu odstěhovali tam, ale tak minimálně tři měsíce to budeme muset přežívat takhle týden tam a týden s námi…
berus - no ty máš aspoň malýho, to je docela náhražka :-D na mě se teda tulej psíci, ale to víš není to ono :-)
no uvidíme snad to přežijeme, tedy pokud to vyjde…
tak tady teda už skoro hodinu bouří a prší, nějaká dlouhá bouřka, chudák jeden pes je z toho uplně vystreslý a zalezlý v koutku pod barem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 18:46

Jo, pěněz se také bojím. Mateřská nic moc, do toho mimčo, hypotékaa na byt a my ke všemu přestavujeme v rodinném baráku půdní byt a to jen z našetřených pěněz. Takže jsem zvědavá, kdy budeme na nule. Ráda bych se příští rok nastěhovala a zbavila se hypotéky :zed:

Tady je už 2 hoďky zataženo, ale pořád neprší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.6.11 18:49
Jitule84 píše:
Beru, tak to musí být u vás sranda :mrgreen: Nebuj, to je jen tím, že jsi doma s malým a zajímá tě jen vše okolo dětí. prostě člověk vypadne z normálního života, ale do toho se zase dostaneš :palec:

Já doufám,že to přejde,neumím si představit v tomhle stavu nastoupit někam do práce :lol: by mě asi vyhodili po prvním dnu :lol:

Hannah84 píše:
Ivet - no z tohohle duvodu by taky právě šel dělat tuhle práci, peníze jsou potřeb a kor kdy bude ted už jen jeden plat…tak ono když to tam vyjde a vezme to, tak bysme se asi za nám pak po porodu odstěhovali tam, ale tak minimálně tři měsíce to budeme muset přežívat takhle týden tam a týden s námi…
berus - no ty máš aspoň malýho, to je docela náhražka :-D na mě se teda tulej psíci, ale to víš není to ono :-)
no uvidíme snad to přežijeme, tedy pokud to vyjde…
tak tady teda už skoro hodinu bouří a prší, nějaká dlouhá bouřka, chudák jeden pes je z toho uplně vystreslý a zalezlý v koutku pod barem…

to odloučení je horozný co si budeme povídat :cry: ale přesně dělat za 15tis. v dnešní době moc nejde-kor když jsou děti.sice jem i líto že si tolik nemůže užívat prcka-i jeho to moc mrzí,ale co zmůžeme :-? tady taky lehoučce prší,ale je tu šílený dusno-mohlo by kapat víc :cert: taky máme doma pesana-fenečku a tu to nějak nebere,za to je šíleně uštěkaná když k nám někdo jde a nebo když slyší ráno,že se probouzím tak na mě ňufe :cert: tím mě docela rozčiluje protože se vždycky leknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 18:49

Berušenko víš jak, 3. trimestr tě omlouvá.

Ahoj Holouško, no jestli se chystáš dočítat, tak tě tu zase 14 dní neuvidíme. To jsme ti pěkně rozjely diskuzi co zakladatelko? A ještě jsme ti sem nabalily nové maminy - samé sympaťačky.

Hani no bude Ti smutno, ale zase ten návrat… Jak já už se těším na neděli, až se mi vrátí kluci.
Hani a jestli můžu poradit, tady ti ten týden hooodně rychle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.6.11 18:54

krmar - no to jo, viset celý týden na emiminu, tak mám o zábavu postaráno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
22.6.11 18:55

Zkusím to říct doktorce příští týden, není to dvakrát příjemné, bolí mě hlavně kloub na prsteníčku a když dám ruce v pěst, tak to je bolest pěkná.
Jinak Beru, manžel je od rána do večera v práci. Sice pracuje v Praze, ale na druhé straně, takže nevím, jestli to k porodu stihne :-) Ještě že je nemocnice skoro za rohem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.6.11 18:59
Holouška píše:
Zkusím to říct doktorce příští týden, není to dvakrát příjemné, bolí mě hlavně kloub na prsteníčku a když dám ruce v pěst, tak to je bolest pěkná.
Jinak Beru, manžel je od rána do večera v práci. Sice pracuje v Praze, ale na druhé straně, takže nevím, jestli to k porodu stihne :-) Ještě že je nemocnice skoro za rohem :-)

jo to jo,to máš štěstí v tomhle.přítel je kolikrát přes půl republiky pryč a vzhledem k tomu,že první porod trval 4 hodiny,tak se bojím abych stihla do tý porodnice vůbec já dorazit,natož on :lol: :lol:

Krmar má Hani pravdu,zavři se tady na emimino a nebudeš vědět,jak ten týden utekl :lol:

holky já včera koukala skoro do dvou do rána na porody :oops: nějak mě to chytlo a jak jsem viděla ty mrňousky malinký jak sou čerstvoučce narozený,no řvala jsem jak želva,co vám budu povídat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.6.11 19:01

berus - no tak to já nemám vůbec odvahu na nějaký porod koukat, pořád se to snažím odsunout :-) ale asi bych se měla taky podívat, ať aspoň trošku něco vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 19:02

Jo ono by to mělo být pravidelně, tak to bude o zvyku, ale až bude prďolka na světě, buseš to snášet líp. Můj manžel dělá právě skladníka v jedné firmě a plat teda fakt nic moc. Takže to zase nahání na přesčasech o víkendech, ono si člověk fakt nevybere. I když to je samozřejmě něco jiného - je denně doma. Ale třeba moje kamarádka má manžela pracovně v Rusku - už asi 8 let. Když byla s dětma na MD, byla tam s ním, ale když šel starší do školy, zůstala ona s dětma už tady. Nevím jak často sem on jezdí, ale spíš tak na vánoce + v létě na dovolenou a tak podobně, takže fakt dost málo. Ona si zvykla, asi už jí to tak i vyhovuje, já ji obdivuju, že vše sama zvládá - např. i když jim stavěli barák, tak vše musela zařizovat sama. Finančně jsou na tom sice dobře, ale já bych tak žít nedokázala. Mě by ten chlap doma prostě chyběl. (to nepomlouvám, tak to řeknu i jí :mrgreen: ) Ale jak jsem psala, mě stačí ke štěstí málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.6.11 19:03
Hannah84 píše:
berus - no tak to já nemám vůbec odvahu na nějaký porod koukat, pořád se to snažím odsunout :-) ale asi bych se měla taky podívat, ať aspoň trošku něco vím…

to tě plně chápu,ale já se nějak těšila i na první porod,ikdyž samo že tam nějaký strach byl,to bych lhala kdybych řekla že ne,ale já i u porodu myslela na to,jak už budu mít šmudlíka u sebe,že to šlo pak fakt rychle.ale je fakt že jsem včera narazila asi na dva porody který mi neudělali zrovna dobře,ale zase tam byli asi tři který byli nádherně udělaný i s hudbou,to bylo moc emotivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí