Poradna duly
Jana Čurdová
Juchůůů skvela sms mi ted prisla
milaccku budes chtit vecer masaz?
muzik se mi vrati domu
ale buhvi v kolik prijede, ale zas rano do prace no, ale aspon noc ![]()
Jojo, po 11 letech mi bylo pořád blbé říkat přítel a pro mě je manželství hodně v životě důležité. A máš pravdu Krmar, zvykla jsem si hned a to oslovení - řikáme si munžílku a munžílková. ostatní se na nás dívají trochu jak na blázny, ale nás to baví ![]()
Holouška píše:
Já manžela vidím hodinu denně, když přijde z práce. Když ho chci vidět více, jedu za ním do práce. Pak on se na mě dívá, když spím a já na něho, když vstávám do práce. Jednou týdně den volna. Toto je naše soužití.
Jo takhle to máme teď taky, ale vidím ho ještě ráno ![]()
Holouška píše:
To bude masáž Ivet co? Celou noc, že?
No doufam, ze aspon zada
protoze to dlouho nevydrzi a bude
no a po tom ac nerad vytuhne
![]()
Hannah84 píše:Holouška píše:
Já manžela vidím hodinu denně, když přijde z práce. Když ho chci vidět více, jedu za ním do práce. Pak on se na mě dívá, když spím a já na něho, když vstávám do práce. Jednou týdně den volna. Toto je naše soužití.Jo takhle to máme teď taky, ale vidím ho ještě ráno
občas ráno to nevydržím a dám mu pusinu, občas mi to oplátí a řekneme si pár slov, ale většinou je mrská mrzout
Hannah84 píše:Holouška píše:
Já manžela vidím hodinu denně, když přijde z práce. Když ho chci vidět více, jedu za ním do práce. Pak on se na mě dívá, když spím a já na něho, když vstávám do práce. Jednou týdně den volna. Toto je naše soužití.Jo takhle to máme teď taky, ale vidím ho ještě ráno
občas ráno to nevydržím a dám mu pusinu, občas mi to oplátí a řekneme si pár slov, ale většinou je mrská mrzoutIvet23 píše:Holouška píše:No doufam, ze aspon zada
To bude masáž Ivet co? Celou noc, že?![]()
![]()
No teď jsem si vzpomněla s tím vytuhnutím. Jsem si jednou takhle jela pro manžela, protože jsem prostě by nad…ná a než jsem se osprchovala a vlezla si do postele, byl manžel tuhý
Krásný večer
no tak já už to tu dnes balím, tak se děvčata mějte a hezký večer
![]()
Holouška píše:Hannah84 píše:Holouška píše:
občas ráno to nevydržím a dám mu pusinu, občas mi to oplátí a řekneme si pár slov, ale většinou je mrská mrzoutIvet23 píše:No teď jsem si vzpomněla s tím vytuhnutím. Jsem si jednou takhle jela pro manžela, protože jsem prostě by nad…ná a než jsem se osprchovala a vlezla si do postele, byl manžel tuhýHolouška píše:No doufam, ze aspon zada
To bude masáž Ivet co? Celou noc, že?![]()
![]()
Krásný večer
To mi pomalu pripomina meho muze
![]()
Jinak Jitul pekny cepicky
u nas je tu dela taky dost mamin a i dost levne ![]()
Holky, jdeme koukat na telku, takže se loučím a přeji hezký večer ![]()
Ivet, já to také dělám za pár korun. Ještě se mě všichni ptají: Tak málo??? Nedělám to pro přivýdělek. Prostě jsem musela zůstat doma už 2. měsíc a našla jsem si zábavu
Hlavně mám radost, když ostatní potěším. myslím, že kdybych byla drahá, tak bych neměla objednávky na 9 čepiček najednou a spoustu holek chce hned 2 neb 3 ![]()
Tak u nás se žene pořádná bouřka, tak doufám, že nevypnou proud. Co já bych tu dělala?
Ivet tak to přítele pěkně překvapíš, škoda, že ti nejdou vkládat fotky, bych taky chtěla vidět tu změnu.
Příspěvek upraven 22.06.11 v 20:45
Jani docela mě děsí, že ses dlouho neozvala. Doufám, že jsi v pohodě a babička taky?
Lalinkax píše:
Ahoj holky
tak mi to dalo trochu zabrat vas docist, ale zvladla jsem to.
Jinak se musim pochlubit dneska kontrola 32+3 a malá váží 2 kg mám radost) Jinak příští tyden mě čeká poprvé monitor a odběr krve a ukončení neschopenky a nastup na mateřskou
tak jsem moc zvědavá jak to všechno zvladnu s mojí leností něco udělat.
Poslala jsem vám pár žádostí o přátelství ráda bych se podívala na věcičky tak když budete mít chut potvrdit budu moc ráda.
Já jsem se docela rozháčkovala tak když se dokopu tak dam fotečku … ještě jednou děkuji krmar za inspiraci na dečku je vážně krásná a docela jednoduchá
Jinak jsem taky sama doma milaček odjel na 10 dní do Norska na ryby tak mám trochu problém ze spaním nějak nemužu usnout …je to nezvyk
Tak dobrou noc a nebo krásné ráno
Lalinko, gratuluji k dobre kontrole a ja jsem mela ten samy problem se spanim o vikendu. Pritel byl ve Skotsku a ja jsem proste nejak absolutne nemohla spat. Jednou jsem sla dokonce az ve 4 rano… ![]()