TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
23.6.11 09:07

Já ten kojící polštář mám už pěkně dlouho a kyčle mě od té doby nebolí, takže to opravdu hodně pomáhá. Ale když se v noci otáčím, tak u toho teda hekám příšerně a příjdu si jak malý slůňátko :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 09:08
Elis 1 píše:
Flooa píše:
Jitule- ten polštář je super, že? Taky ho mám pár dní a je to moje záchrana :dance:
Elis- ahojky, jak je??? :kytka:
Ahojky Flooa, je mě docela dobře. Zítra jdu na kontrolu, takže se moc moc těším na miminko. Vůbec nevím jak je veliké, takže se to, doufám, dozvím. No a jak mě bylo o víkendu příšerně - jsem to docela přehnala, tak teď mě je opravdu fajn.

To je dobře. Kontrola dopadne určitě na výbornou, uvidíš :palec: Já jdu až za týden v pátek a už se nemůžu dočkat, hlavně aby bylo vše ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 09:09

Jani, já také spím normálně s peřinou mezi nohama, ale teď mám ten polštář a nemůžu si ho vynachválit :palec:

Hani, otáčení mi také dělá problém, ale já to přes břicho ani neriskuji. Takže jen přes záda…
Jasný, záleží na tobě, jakou budeš chtít. Ráda ti uháčkuji :andel:
Téda, až z Anglie??? :pankac:

Floa, ano je super. :dance: Já ho přes děn využívám na ten polosed a mám s ním podložené nožky . Prostě je to 3v1 :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
23.6.11 09:10

jani - no právě, že jedna osuška byla bílá a jedna bežová a ted jsou šedé jak nějaký hadr :-( hlavně mě štve, že byli celkem drahé, jsou z nějaké té biobavlny, ach jo…aspoň, že jedna fialková to přežila bez úhony… mě v tom kříži začalo takhle loupat asi před týdnem a vždycky se hrozně leknu a pravidelně jak večer lehnu do postele…ještě 6 týdnů to přežít a třeba to bude míň, když porodím o něco dřív :-) kéž by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 09:12

Hani, a co je obarvit na jinou barvu? Je spousta textilních barviv a jsou dobré :palec:

Jo, jo souhlas, říkám si, vydržet ještě 2-3 týdny a je mi jedno, že malá vyleze. Stejně už se nemůžeme dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 09:12

Hannah- tak to naštve, co? Bych do toho hned kopla :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 09:13
Jitule84 píše:
Hani, a co je obarvit na jinou barvu? Je spousta textilních barviv a jsou dobré :palec:Jo, jo souhlas, říkám si, vydržet ještě 2-3 týdny a je mi jedno, že malá vyleze. Stejně už se nemůžeme dočkat :dance:

To jsme na tom stejně s tou výdrží :-P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
23.6.11 09:14

jitu - tak to nevím, zda si na to troufnu, no zkusit bych to mohla
jinak ty čepičky - chtěla bych tu zelenkavou s pejskem, pak tu žlutou a ještě tu bílou u které máš napsáno, že ji chceš do porodnice, šlo by to??? a takhle s tím vzorem, jak jsou v albíčku…kdyžtak mi pošli SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 09:14

hani tak to me mrzi, ze se to obarvilo takhle blbe :-(

ad kojici polstar ja jsem na nej koukala uz pred tim, ale prislo mi ze to je zbytecny a hlavne ze je to strasne predrazeny :think:
za kolik jste je kde sehnaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 09:16
janiii;-) píše:
hani tak to me mrzi, ze se to obarvilo takhle blbe :-(ad kojici polstar ja jsem na nej koukala uz pred tim, ale prislo mi ze to je zbytecny a hlavne ze je to strasne predrazeny :think:

Janiii- mně ho koupila mamka a stál 500kč a teda jsem si nejdřív myslela, že ho nevyužiju, ale ted jsem za něj moc ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 09:18
Flooa píše:
janiii;-) píše:
hani tak to me mrzi, ze se to obarvilo takhle blbe :-(ad kojici polstar ja jsem na nej koukala uz pred tim, ale prislo mi ze to je zbytecny a hlavne ze je to strasne predrazeny :think:
Janiii- mně ho koupila mamka a stál 500kč a teda jsem si nejdřív myslela, že ho nevyužiju, ale ted jsem za něj moc ráda :palec:

hmhm…tak ze bych nad nim zauvazovala… :?:
ja vim, ze jsme ho kupovali v byvale praci kolegynce, kdyz sla na materskou. a byl teda mnohem a mnohem drazsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 09:20

Hani, jasný, písnu ti SZ na opřesnění :palec:

Jani, já ho mám od kamarádky za 200Kč, ale je to úplně obyčejný a myslím, že do 500Kč se odpravdu vejdeš

Holky, tak dnes je to týden, co jsem v klidu a dodržuji klidový režim a ještě jsem nenabrala ni deka…A to jsem si myslela, jak budu kynout. No, snad alespoň nabírá malá, když ji držím v klidu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 09:21
janiii;-) píše:
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Janiii- mně ho koupila mamka a stál 500kč a teda jsem si nejdřív myslela, že ho nevyužiju, ale ted jsem za něj moc ráda :palec:
hmhm…tak ze bych nad nim zauvazovala… :?:
ja vim, ze jsme ho kupovali v byvale praci kolegynce, kdyz sla na materskou. a byl teda mnohem a mnohem drazsi :nevim:

Oni mají za 1000 i za 3000 jsem koukala, ale já jsem chtěla obyčejnej. Má v sobě ty kuličky, tak se krásně přizpůsobí a službu udělá, teda alespon zatím na pohodlné spaníčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.6.11 09:22

Ahoj holky, tak dnešní noc byla šílená. Sice nám tu zapršelo ale vzduch hroznej. Celou noc jsem měla otevřený okno, ale přišlo mi, že otevřený není. Pořád jsem jen hekala, převalovala se, pak i chvíli seděla - no hrůza, děs :zed: . Navíc ty prášky jsou pěkně hnusný, než je polknu, tak mi to trvá minutu a potom ta chuť…měla jsem co dělat, aby to neletělo :poblion:. Naštěstí horečku jsem neměla večer ani ráno, tak ještěže tak. Už mě z toho i bolí uši, jak jsem přeležená, tak se cítím, jak nějaký přejetý zvířátko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
23.6.11 09:23

tak holky, já běžím, volal mi manžel, jestli s ním nechci jet do makra…tak to musím využít :-) tak pá, já pak zas přijdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí