Poradna duly
Jana Čurdová
jani - já myslím, že vzhledem k tomu, že ještě těch nějakých 6 týdnů, tak skončím taky na nějakých 15-16 kg, což myslím, že je až až, snad to pak pujde dobře dolu…
teda holky, vy mi děláte chutě
, já chci taky třešně, taky je miluju, ale bohužel nikdo u nás strom nemá, děda měl, ale letos žádná úroda, protože to zmrzlo na jaře…ráda bych si i koupila, ale zatím jsem nikde v obchodě neviděla žádné pěkné…
Ahoj holky, tak jsem nakonec zobala jen třešně, meloun si nechám na odpoledne. Mužík chtěl, ať udělám řízečky s novými bramborami - tak jsem mu je udělala, jsou obalený a usmažím je těsně před 2, ať je má krásně čerstvý ![]()
Tak chůvičky dnes nedorazily, ale zato dorazily ty albíčka pro kámošky a 1 pro mě
a jsou krááásný. Navíc k tomu byl i dáreček - takový mini albíčko do kabelky s 26 stranama, fakt pěkný ![]()
Hmmm, taky počítám s těma 15-16 kily. Ale jsou i horší případy než my ![]()
Tak u nás na zahradě už konečně stojí napuštěný bazén
Ale zase není počasí ![]()
Hannah- já viděla včera takový spíš žlutý než červený a za 60kč 1/2kg ![]()
Flooa píše:
Hmmm, taky počítám s těma 15-16 kily. Ale jsou i horší případy než my
Tak u nás na zahradě už konečně stojí napuštěný bazénAle zase není počasí
jé vidíš, taky jsem to chtěla včera napsat - což o to počasí, to by šlo…ale víš jak teďka s angínou
Snad bude po neděli pěkně a užiju si ho konečně ![]()
floo to jo, moje kamoska nabrala 32 kilo…
s tresnema mi chute nedelate, protoze jsem na ne alergicka, ale jestli chcete, prijedte, soused jich ma obalenej plnej strom a nekdo by je mel tomu smetakovi odrbat!
![]()
ahojky,
jsem cekala ochlazeni a zatim se venku opet neda dychat.
vcera jsem zase vice chodila a v noci jsem zase pekne skucela,jak me brali krece do lytek.
tak nakonec dam na vas a koupim si nejaky pekny obleceni do porodky pro maleho..
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… vedou tyto dupacky.
ja jsem prozatim pribrala 10kg..
jo a na MD asi nemam narok,kdyz jsem sla s tomem na MD tak me vyhodili z prace a byla jsem na pracaku,jenze jsem mela to minumum odpracovano a dostala jsem MD.jenze ted jsem stale jako by nezamestana.
snad se dokopu a poptam se na tech uradech tady.pocitam s tim ze mi zase reknou neco jineho nez u nasich.
stejne musim na matriku.jen se musim fak dokopat a dojit tam..snad pristi tyden v utery,vezmu to vse najednou i s gyndou,kdyz bude babi hlidat.
dneska malej kope o 106,od rana mi nedal na chvili pokoj.
delate nekdo doma tresnovou marmeladu?nebo jaky druhy marmelady delate?
Tak místo prostřeno, jsem doháčkovala další čapku ![]()
Hani, to je pravda, ale přes 2 kilča musí mít ![]()
No, já jsem myslela, že se dostanu alespoň na 10kilo, ale to asi nehrozí ![]()
Třešně jsem zobala včera, jinak mám plnou lednici ovoce a zeleniny, takže papám jen broskve, banány, nektarinky, víno, rajčata a ředkvičky…Po tom asi opravdu přibrat nemůžu.
Ale mm mi včera uvařil hrachovou kaši, tak jsem si pošmákla ![]()
Zuzi, mrkni na tyhle stránky s dětským oblečením http://www.detsky-svet.com/
Jitule84 píše:
Zuzi, mrkni na tyhle stránky s dětským oblečením http://www.detsky-svet.com/
tyyyjo jitu, copak je to za odkaz? ziram na ty lidovy ceny???? ![]()
tak já jsem po obídku-dělala jsem pečený brambory v troubě a sm.hermelín-dneska sem neměla chut dělat něco složitého
malej dostal špenátovou polévku a zbytek zap.těstovin-až usne vrhnu se na zmrzlinu ![]()
jinak holky koukala jsem na předpověd počasí a nečeká nás nic hezkýho,výhledovbě mají být furt jen 30ky!!!já fakt umřu!!!! ![]()
Zuzi - krásný dupajdy. Já mám od firmy Autex to propínací bodýčko Jsem Vaše beruška - myslím, že ho má i Flooa nebo Hannah - teď nevím, a vypadá fakt krásně. Já ho mám z batolatko.cz
Holky, ty odkazy jsou nebezpečný, zase pokukuju, ale musím jen koukat, komoda praská ve švech, tak aby to vůbec malá všechno unosila ![]()
beru hned bych k vam sla na navstevu
jak na hermos, tak na spenatovou polivku ![]()
nestras s tricitkama ![]()