Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule, no, moc casto se to nestava, ale obcas se mi povede vsem odpovedet. To si ale musim udelat poznamky na papir, protoze s plodovou vodou v mozku bych si nezapamatovala nic
. Ja mam prave temer vsechno starsi za minimum, takze toho mame tolik, ze to prcek ani nevynosi, ale aspon nas to nemusi mrzet, kdyz je to tak levne a dost jsme toho taky dostali. No, tak to jsi teda pekny drobek
.
vy jste vsichni drobkove
ja mam 169cm, vzdycky jsem mela vahu tak ruzne od 55-59, ale pred tehotenstvim jsem mela zdravotni problemy, takze jsem nejakych 8-9 kilo nabrala jeste navrch a ted pri vsem tom tehotenskym pribiranim mam 80, takze pres 20 kilo vic, nez jsem byla zvykla normalne a pres 20 kilo navrch zhruba behem roku. a reknu vam, je to teda dost zahul…
mondiku, kdyz uz chci nekomu odpovidat, taky si vetsinou musim delat poznamky na papir. jsem rada ze v tom nejsem sama
![]()
Jani, ja mam tehotenskou demenci na pokrocile urovni
. Driv jsem si myslela, ze jsem aspon prumerne inteligentni, ale co jsem tehotna, tak si pripadam jako uplny debil, kteremu nikdy nic nedojde a nedokaze se na nic soustredit… Kolikrat se nadru a pak mi az se zpozdenim dojde, jak jednoduse jsem to mohla udelat
.
Tak jsem se nadlabla a pujdu si asi zdrimnout
. Do sveho alba v profilu jsem pridala 2 fotecky sveho tehu briska
.
Ahj Mondíku, no to koukám teda. Ale nedivím se, dočítat celý den najednou se fakt už nedá. Já se chystám taky na návštěvu do vedlejší vesnice, tak se tu zase mějte hezky a ahoj večer. ![]()
Jani, no, krasne boticky, az ted koukam… Ja miluju takove ty tenisky, vypadaji uzasne, za nas nic takovyho nebylo. My mame taky super tenisky s Prasatkem, i pritel si je oblibil
.
Mondík píše:
Ivet, nema.
Nejsem si jista, ale myslim,ze tu je od rana 20 stranek
![]()
ano ivet, nema ![]()
mne ted volali, ze mame pripravenou k vyzvednuti postylku. jenze dneska uz se tam nedostanu, zejtra se tam taky nedostanu, tak doufam ze v sobotu bychom tam pro ni mohli sjet, uz se hrozne tesim ![]()
ivi uz u tebe byl postovni holub?
janiii;-) píše:
ano ivet, nema![]()
mne ted volali, ze mame pripravenou k vyzvednuti postylku. jenze dneska uz se tam nedostanu, zejtra se tam taky nedostanu, tak doufam ze v sobotu bychom tam pro ni mohli sjet, uz se hrozne tesim
ivi uz u tebe byl postovni holub?
Jj jani byl, ted sem to akorat rozbalila, je nadherny
jeste jednou moc dekuji, doufam, ze ti dorazili kacky? ![]()
jj, kacky dorazily ![]()
tak jsem rada ze to doslo v poradku a ze se libi ![]()
Ivet23 píše:Mondík píše:Nejsem si jista, ale myslim,ze tu je od rana 20 stranek
Ivet, nema.
![]()
![]()
Ja uz jsem to taky vyresila jinak, misto toho, abych se tu ukazala vecer, jsem tu nabehla uz dopoledne, jinak bych to tu mohla rovnou vzdat
.
mondiku ja uz to taky pomalu prestavam stihat… clovek si odbehne fakt jen uvarit kafe a je tu nadrbano, jak… ![]()