TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
23.6.11 11:14

Aleco- gratuluji k chlapečkovi :potlesk: To má jako já, na začátku jsem se krotila a teď si dopřávám. Pokaždý když jdu od mudr., tak si skočím do Mňamky na tvarohový šátečky :-P :dance:
Naši mají každý trošku sem tam šedinu, u mamky to není vidět, ta se barví. A mě zatím taky nepostihly :wink:
Beru- to je fajn, že to máš zařízený :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 11:20

ja budu papirovani ohledne matersky zarizovat v patek a asi budu mit peknou honku a jezdit po praze jak silena, uz se na to tesim, teda :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 11:25
janiii;-) píše:
ja budu papirovani ohledne matersky zarizovat v patek a asi budu mit peknou honku a jezdit po praze jak silena, uz se na to tesim, teda :-?

A já myslela, že se jen odevzdá papír v práci. Se mýlím :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 11:28
Flooa píše:
janiii;-) píše:
ja budu papirovani ohledne matersky zarizovat v patek a asi budu mit peknou honku a jezdit po praze jak silena, uz se na to tesim, teda :-?
A já myslela, že se jen odevzdá papír v práci. Se mýlím :?: :?: :?:

nemylis :-) ja se pred tim musim jeste nechat uschopnit a pak to odvezt do prace.
no a jeste musim babcu odvezt na kontrolu, tak proto budu mit honku, protoze na tom orl se vzdycky silene dlouho ceka a u doktora mam bejt v urcitou hodinu a v praci je tenhle tyden velka porada na kterou se sjizdej i lidi z brna, takze do prace taky potrebuju dojet na urcitou hodinu…takze tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
23.6.11 11:36

první syn se jmenuje šimon, teď manžel vybral Matěje, mě se taky líbí, jen se bojím, aby jich nebylo moc. mě by se líbil alexandr, ale to se nedá hezky zdrobnit („lexíčku“ mu fakt říkat nechci), nebo lukáš nebo marián. nejlepší by byl martin, ale tak se jmenuje manžel a shodli jsme se, že nechceme, aby se syn jmenoval po otci.

doktorka už mi taky vypsala mateřskou, problém je, že jsem to ještě nenahlásila v práci, neboť jsem stále na rodičovské dovolené s prvním synem. budu to řešit zítra, tak se na to musím dobře vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
23.6.11 11:39

ještě k těm nočním bouřkám. čtu si teď zprávy a zjišťuji, že se přes česko přehnala málem vychřice, akorát u nás brně jenom foukal vítr a chvilu pršelo, jednou mě déšť v noci vzbudil, ale nic moc. a žádný velký ochlazení se taky nekonalo. od doktorky jsem šla v devět a už jsem byla zpocená až tam, kde se to nehodí říkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 11:43
janiii;-) píše:
Flooa píše:
janiii;-) píše:
A já myslela, že se jen odevzdá papír v práci. Se mýlím :?: :?: :?:
nemylis :-) ja se pred tim musim jeste nechat uschopnit a pak to odvezt do prace.
no a jeste musim babcu odvezt na kontrolu, tak proto budu mit honku, protoze na tom orl se vzdycky silene dlouho ceka a u doktora mam bejt v urcitou hodinu a v praci je tenhle tyden velka porada na kterou se sjizdej i lidi z brna, takze do prace taky potrebuju dojet na urcitou hodinu…takze tak :-)

Tak to já se taky musím nechat uschopnit. Už jsem se lekla, že jsem něco prošvihla a ještě nakonec budu lítat po úřadech :zed:
To budeš mít teda honičku, hlavně spěchej pomalu a opatrně :-)

Aleco- až tam :?: :?: :oops: Alex i Matýsek jsou moc hezká jména :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 11:52

floo ja premyslim ze jeste zavolam do prace, jestli jim to nemuzu odnest az v pondeli. hranicni termin kdy muzu nastoupit na materskou mam prave od pondeli, tak ze bych se zitra nechala jen uschopnit a do prace to zavezla az v pondeli, protoze fakt nevim, jak to budu stihat, aniz bych se musela ritit prahou z jednoho konce na druhej jak silenec…

aleco moc pekny jmena :-) simon pro prvniho se mi moc libi. a ted z tech alternativ, matej se mi taky moc libi :potlesk:

my jsme chteli marka nebo tomase, kdyby to byl kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
23.6.11 11:53
aleca píše:
první syn se jmenuje šimon, teď manžel vybral Matěje, mě se taky líbí, jen se bojím, aby jich nebylo moc. mě by se líbil alexandr, ale to se nedá hezky zdrobnit („lexíčku“ mu fakt říkat nechci), nebo lukáš nebo marián. nejlepší by byl martin, ale tak se jmenuje manžel a shodli jsme se, že nechceme, aby se syn jmenoval po otci.doktorka už mi taky vypsala mateřskou, problém je, že jsem to ještě nenahlásila v práci, neboť jsem stále na rodičovské dovolené s prvním synem. budu to řešit zítra, tak se na to musím dobře vyspat.

Aleco já jsem taky právě na RD s prvním synem a v práci sem je postavila před hotovou věc :twisted: vlastně jen účetní,šéfovy to bude jedno-máme hodně poboček a on už asi neví kdo jsem :-P :lol: akorát sem myslela že budu muset běhat na sociálku dvakrát,jako moje známá,ale já prý spadám pod Prahu8 takže jelikož jsem z budějovic tak to za mě olítá účetní :mrgreen: já sem jen byla u nás na sociálce zrušit RD jinak nic,tak se mi ulevilo

holky taky do vypadalo na pěknej sajgon večer a bylo z toho prd,jen trošičku sprchlo nic víc :cert: a zase tu začíná dusno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.6.11 11:54

Ahoj holky, já budu papíry na mateřskou odevdávat v pondělí a v úterý už nejdu do práce, to tady pěkně odpočitávám. To ranní vstávání mě fakt ubíjí, dneska jsem už nechtěla jet do práce, nehledě na to, prostě malý kope celý den a v noci je jak na kolotoči, takže usnout je docela fuška. Jak jsem psala o těch bolestech v těch prstech, tak dneska mě už bolí i dlaň, není to nějaká šílená bolest, ale je to dost nepříjemné, nejvíce bolí klouby. Nevím, jestli mám čekat až do středy do kontroly nebo jít k Dr. hned. Doufám, že to není zase až tak závažné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 12:03

Janiii- zkus to, brnkni tam. Třeba to půjde :wink:
Holoušku- ajajaj, aby to nebyl nějaký ošklivý zhánět, raději si s tím skoč. Taky prý těhotné trápí karpální tunely, jsem se dočetla, ale to nebude tvůj případ, myslím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 12:08

nabeh na karpalni tunel jsem jednou mela a bylo to teda pekne neprijemny.
kamoska ho mela a chudak se s tim lecila snad pul roku. pry mela takovy bolesti, ze ani v noci nemohla spat, ze ji to az budilo ze spani…
nezavidim to nikomu :-(

floo ja si myslim ze to pujde, beztak jak znam nasi recepcni ktera nosi veci na postu, tak se s tim zitra -v patek- uz na tu postu nepozene a poslou to az v pondeli, tak co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 12:12

Tak vidííš, to půjde, když s tím poběží na poštu až v pondělí. Já znám dvě ženský u nás v okolí, co s tím byly na operaci, je to prý něco strašnýho a ty noci, jak píšeš.. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
23.6.11 12:15

tak jsem zpátky, koukám jste se zas rozepsaly :-D nakonec jsme ani nic moc nekoupili… :-(
Jinak já přibrala zatím 12 kg, ted už tři týdny mi váha stojí, asi tím že jsem doma nebo co :-D fakt nechápu…
Jitu ty jsi drobísek, tak ani nemužeš čekat, že miminko bude velký ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 12:19

hani to ja furt pozvolna pribiram, okolo toho pul kila tydne, takze ja se urcite dostanu tak na +15 nakonec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí