TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
23.6.11 10:08
paja2110 píše:
Holky, i přes tu bolest v krku mě honí chutě na meloun, dostala jsem ho včera od tchýně, ale nevím nevím :nevim: Jsem přemýšlela, že bych si napojila nějakou rouru, abych nemusela pak pořád lítat na WC :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479

Vegisko já teda bříško dole taky nemám, tak se raději šetři, už asi sestupuje hlavička, tak aby ses taky nezačala otvírat. Od kud jsi - z jižní moravy je můj taťka a ze Znojma a od Znojma mám veškerý příbuzenstvo z jeho strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
Jitule84 píše:
Floa, já mám 180cm a s knoflíkem na konci :lol:Tak to jste v normě :palec: … Já mám zatím 6kilo a ani ležením a nic neděláním nepřibírám :think:

Jééé, tak to se máš, já právě tím nic neděláním přibírám :-P Tak to máš dlouhána :-P

Marki- to byla buřina, co? Můj muž šel na balkon a chtěl fotit blesky :nevim: Bouřky miluje :roll: Takže jsem se jednu chvíli bála, aby ze mě hned nebyla vdova :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
23.6.11 10:09

ahojky holky volala mi sestra že kontrolu přesunuje na odpoledne,že pan doktor operuje nějakej akutní případ,tak mi tím uplně nabourali harmonogram a plan co jsem měla :cert:
tak jsem si alespon zdřímla :lol: dočítat vás ted určo nebudu,nemám čas

Já přibrala 13 kilo je to děs jsem jak vzducholod a o těch kyčlích je to děs mám to taky a než si v noci stoupnu a doju na záchod tak se pomalu počárám :zed:

jinak jdu konečně dokoupit zbytek věcí pro mimiska tak se těším :dance: a asi si dneska nachystám teda tu tašku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.6.11 10:11
Elis 1 píše:
Pavli, určitě si ten melou dej. On pak když není čerstvej, tak už to není ono. To běhání na záchod se dá přežit, když to je kvůli tak dobré věci.Mě taťka v pátek poslal bednu třešní a v sobotu další košík, takže nedělám nic jiného, než že se cpu třešňěma. Bylo by mě jich líto je vyhodit. Ale nikdo jinej je zde nejí a já už mám pocit, že mě lezou i ušima. A to je strašně moc moc miluju a těším se na ně vždycky celý rok.

Tak už se na něj chystám. Aspoň takový malý osvěženíčko. NO a třešně jsem včera taky dostala od taťky, takovej větší košík. Jako polovinu dám tchýni a půlku si nechám jen tak na „přežvykování“ a zítra, když mi bude líp, tak chci upéct bublaninu s třešničkama - mňami, to miluju :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.6.11 10:13

Jni já si kupovala tady http://www.juliana.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
23.6.11 10:13

Jsem to v rychlosti prolítla.Mám ještě nějakou práci takže fakt jen v rychlosti.Buď toho tolik nadrbete,nebo tak rychle píšete :lol: .
Holky já mám nahoře 12kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.6.11 10:17

Holky já se nebarvila už x let, ani nevím kolik. Ale naštěstí nemám vlasy po mamce, ta měla hodně šedin už v 25, já ve 32 nemám jedinej šedivej vlas. Taťka začal šedivět hooodně po 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 10:18

Holky, tady je zase dusno, jdu si dát sprchu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.6.11 10:22
krmar píše:
Holky já se nebarvila už x let, ani nevím kolik. Ale naštěstí nemám vlasy po mamce, ta měla hodně šedin už v 25, já ve 32 nemám jedinej šedivej vlas. Taťka začal šedivět hooodně po 40.

Mýmu taťkovi je 54 a zatím má vlasy černý jak uhel a bez šedin. Ale mamka je chudák šedivá moc. Já zatím musím zaklepat, šedivá nejsem. A doufám, že to brzy nepříjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.6.11 10:26
Elis 1 píše:
krmar píše:
Holky já se nebarvila už x let, ani nevím kolik. Ale naštěstí nemám vlasy po mamce, ta měla hodně šedin už v 25, já ve 32 nemám jedinej šedivej vlas. Taťka začal šedivět hooodně po 40.
Mýmu taťkovi je 54 a zatím má vlasy černý jak uhel a bez šedin. Ale mamka je chudák šedivá moc. Já zatím musím zaklepat, šedivá nejsem. A doufám, že to brzy nepříjde.

U nás taky taťka nemá ani jeden šedej vlas, je mu 53 a mamča ta teda je šedivá, musí se častěji barvit, stejně jako tchýně, ta musí každý měsíc. No a přítel nemá ani jednu šedinku a jeho brácha už to má dost šedivý. No já se objednala ke kadeřnici před těhu focením, tak se moc těším, že to vydrží i nějakou chvíli po porodu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 10:29
Elis 1 píše:
krmar píše:

muj tatka zacal sedivet az pozdeji, ale ted uz ma teda vlasy taky sedivy (je mu 56), mamka byla uz ve triceti uplne sediva.
no a ja to mam po mamce, prvni sediny uz jsem mela ve 24, to bylo jen par vlasu a pak se to rozjelo a ted uz je to normalne videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
23.6.11 10:58

je fakt, že tady prodrbete dost času. jenom , co jsem stihla zaregistrovat:
já jsem ve 32tt a přibrala jsem 10 kg, ze začátku jsem se hodně krotila a jedla zdravě, ale teď už si dopřávám.
dneska jsem byla na kontrole a UTZ, tak je všechno v pořádku, dok´torka mě ujistila, že to je kluk. s manželem se pořád nemůžem shodnout na jméně.
ke kadeřnici se chystám až po porodu, ale chtěla jsem si taky nechat udělat těhotenský fotky, tak možná ještě zajdu si vlasy aspoň zastřihnout.
první šedivej vlas se mi objevil po porodu. a taky první zub osmička :-) asi jsem s porodem zmoudřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 11:02

aleco gratuluju k uspesnymu utz a k chlapeckovi :-) a jaky mate jmena, ze kterych se rozhodujete?
ja nemam osmicky dodnes, ani jednu. ani mi nejak nechybi a on je u nas v rodine stejne nema skoro nikdo, takze tento prirustek neocekavam ani po porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
23.6.11 11:08

brý jitro kecalky :mrgreen:

holky já mám takovou radost,že mám konečně vše kolem mateřské hotové,že si na ní můžu v klidu v neděli nastoupit,ale ty nervy!!! :zed: ale hned mám tenb den veselejší!!!! :dance:

s tím barvením,no já si chtěla dojít ještě před porodem i ostříhat tak snad mi to klapne,bohužel jsem se od ledna barvila doma sama-teda spíš přítel mě barvil,tak mi ty barvy taky chytají jinak :zed: místo hnědé mi chytla černá!!!!!! :zed: štěstí že to nechytlo třeba do růžova :lol: jinak šedivé vlasy u sebe zatím nepozoruju,ale kdo ví,třeba se mi tam nějaký schovává :mrgreen:

koukám,že máte kojo polštáře,já mám jeden daný za postelí,ale praskla mi ta vnitřní látka,takže kuličky sou vysypaný v tom povlaku :zed: a né a né se dokolat to zašít-se totiž bojím,že než to zašiju budu mít kuličky všude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí