Poradna duly
Jana Čurdová
janiii;-) píše:Jitule84 píše:uz ho mam v zalozkachjaniii;-) píše:A já myslela, jaký udělám dobrý skutek
jitu neeee!!!! nemam te raaaadaaa! ani moje penezenka te nema radaaaa!!!!![]()
![]()
Tak já jdu tu moji zprávu s odkazem smazat
![]()
Sakra, tak jsem to nestihla
Ještě že mě nezná tvůj přítel…
tak už jsem na ten odkaz taky koukala, ale já musím odolat ![]()
jani - ty jo 32 kilo jo, tak to je hrozný, to jsme ani neslyšela, já nejvíc slyšela snad 25…
Měla bych si taky dát něco k obědu, odpoledne jdu cvičit, tak se vrátím pak až někdy v sedm, tak abych nehladověla, ale moc se mi nechce něco dělat, asi skončím u salátu…
janiii;-) píše:Jitule84 píše:tyyyjo jitu, copak je to za odkaz? ziram na ty lidovy ceny????
Zuzi, mrkni na tyhle stránky s dětským oblečením http://www.detsky-svet.com/
to je jak zadarmo
Jitule84 píše:janiii;-) píše:Sakra, tak jsem to nestihlaJitule84 píše:uz ho mam v zalozkachjaniii;-) píše:A já myslela, jaký udělám dobrý skutek
jitu neeee!!!! nemam te raaaadaaa! ani moje penezenka te nema radaaaa!!!!![]()
![]()
Tak já jdu tu moji zprávu s odkazem smazat
![]()
![]()
![]()
Ještě že mě nezná tvůj přítel…
jitu diky bohu, muj pritel tomu vubec nerozumi, takze mu vzdycky reknu ze neco moooooc potrebujeme a on mi do toho nemluvi ![]()
ale my jsme si to tak nejak rozdelili, ze ted na zacatku on bude financovat ty drazsi veci a ja si budu nakupovat hadricky a podobny serepeticky pro malou ![]()
hani no je to celkem sila, ale ona sama rikala, ze se cpala jak nerizena strela. a ja nejim skoro nic, protoze nemam hlad ani chut a pribiram taky ![]()
tak odkaz jsem si taky dala do záložek
ale já ted spíš potřebuju objednat tu korbičku na kočárek a autosedačku-tu tam za 35kč nemají???
![]()
Jani, tak to máte dobře rozdělené.
My to neřešíme. U nás se teď díky přestavbě ty peníze tak točí, že se ani neohřejou, když mm něco příveze ![]()
berusenka66 píše:
tak odkaz jsem si taky dala do záložekale já ted spíš potřebuju objednat tu korbičku na kočárek a autosedačku-tu tam za 35kč nemají???
![]()
tak taky vkladam fotku, ze z 12.6. cca 31tt.
jo a ovoce a zeleninu jime taky ve velkym,hlavne melouny
juuuu holky dorazily mi ted ty boticky pro malou z aukra, jak jsem vam sem davala fotku. to bylo bleskovy
jsou uplne k sezrani ![]()
Zuzi, pěkná těhulka
Sluší ti to a máš jen to bříško ![]()
Jani, mohla bys ji vložit znova???
Já botičky ještě nekupovala. Nějak se mi zatím nechce je malý dávat. Myslím, že dokud nechodí, tak je to zbytečné ![]()
janiii;-) píše:
jitu melo by to byt tady
Ty jsou boží
Pro jak velké miminko jsou? A kolik stály?
Krásný botičky ![]()
Zuzli- chválím bříško ![]()
Beru -
za 35KČ
Já se loučím, dnes jsem slíbila návštěvu kamarádce, má půlročního mrňouska, tak se tam moooc těším
![]()
jitu je to uplne nejmensi velikost co se dela, vnitrni stelka ma 9,5cm, pani psala ze to meli snad od 4 mesicu.
jsou to jen takovy capky, spis pro paradu k satickam nema to pevnou podrazku.
jo a vysly me na 50 korun. at zije aukro ![]()
Jitu - díky za zprávičku, ok, pak mi dáš vědět až budou hotové ![]()
já si jdu zdřímnout a pak cvičit, tak pá večer
a moc nedrbejte!