TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
23.6.11 17:59

Holky, tak já tu měla mamču :lol:
Od té doby co mám klidový režim, tak mám každý den návštěvu :palec:

Jani, já také žádně mlezivo nemám a prsa o velikost větší :think: Ale už jsem párkrát zmáčka a trochu vyteklo, ale jen z jednoho prsa. Ale nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 18:00

jitu, jeste ty se pridavej a ja to fakt zacnu zkouset mackat tady na terase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 18:01

Kolis, to jsem ráda, že jste obě v pořádku :andel: A hlavně, že se už neotvíráš … :lol:

Jani, se nestyď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 18:12

jitu kdyz tady hned vedle vede celkem frekventovana silnice k mistnimu koupalisti, lesu a restauraci, nechci to riskovat :mrgreen:

ale pridam historku k pobaveni. asi pred trema tydnama jsme s pritelem byli v tescu, brala jsem tam z regalu nejakej tekutej ariel na skvrny. oprela jsem si ho o prsa a zacla studovat ty pidi pismenka.
no a nakupovali jsme dal.
a u kasy pritel prej - ten flek na tom prsu mas schvalne?
ve mne hrklo, koukam a na prsu prisernej mokrej flek, jsem zrudla az na patach a zacala jsem se krejt a rikala jsem si - sakra, tak uz je to tady, tece mi mlezivo!
az doma jsem zjistila, ze ten ariel byl vyteklej… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
23.6.11 18:16

jani,tak to je dobry :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 18:18

no mne to moc dobry neprislo :lol: jsem mela ten den svatek a pritel se jeste zastavoval v kvetinarstvi a jeste pro nejaky veci a ja jsem na nej musela cekat s tim flekem pred tescem, protoze chtel bejt hrozne nenapadnej, tak kdyz jsme vysli ven rikal jeee pockej, ja jeste neco zapomnel, pockej tu, jsem hned zpatky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.6.11 18:19

Janii - dobrá příhoda :mrgreen:
Holky, tak jsem na těch nákupech nakonec byla, po obědě mi bylo trošku líp a navíc to trvalo hodinku - takže stav ideál. I trošinku sprchlo, tak se mi fajn dýchá. Tak jsem ještě dokoupila obal na dudlíka s jahůdkama, vypadá roztomile :mrgreen: Ještě jsem zašla pro letáčky do nábytku, jelikož jsme dostaly penízky na sedačku, tak ať to do srpna stihneme vybrat, pak budou dovolené :-) Takže dnešní večer strávíme letáčkováním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
23.6.11 18:27

No taak jestli te pak nechal venku :mrgreen: no mi takovbe prihody nemame, ale jak jsem psala, ze jsme zavislaci na sexu tak mame zas ruzne mista, a jsi mi pripomela tesco :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.6.11 18:33

Jani, fakt super příhoda, ale dovedu si živě představit, jak ti muselo být :oops: .

Pavli, je fajn, že jsi stihla nakoupit a ani jsi se u toho moc neunavila. Tak dobře vyberte sedačku. Hlavně to chce nějakou hooooooodně pohodlnou a velkou.

Teda Ivet, to jste neměli strach z přistižení? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 18:33

ivet nechal :-D a aby to bylo jooo nenapadny, pro co se do toho tesca vraci, tak mi ani nedal klice od auta, jakoze bude za vterinku zpatky :-D

tak tesco jo? no toto…ze se nestydite, takhle pohorsovat okoli! :mrgreen:
(ale ja bych mela mlcet :oops: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 18:43

Jani, pěkný zážitek :mrgreen: :dance: Já bych běžela do auta hlava nehlava :lol:

Ivet, teda…To si nedokážu ani představit :pankac:

Paji, tak ty jsi si stejně nedala říci :evil: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 18:56

Ahoj kecalky, tak už jsem zpět doma,kámoščin malej je úžasnej, už se toho našeho nemůžu dočkat :srdce: Koukám, řešíte sex :oops: Já nesexuju, neb nemůžu :cry: :nevim:
Janiii- tak co, už mačkáš? :mrgreen: Teda dobrej zážitek s arielem alá mlezivo :-P :-P Jinač s tou váhou jsme na tom stejně :wink:
Pájo- tak jsi přece nakoupila :wink: :palec:

Jo a k tomu sexu, loni o prázdninách na sešlosti všech kamarádů nejlepších a známých na chalupě, jsme si s manžou odskočili nahoru do pokoje, samozřejmě nenápadně, roztrhl mi přitom úplně nový a drahý gaťky a bratránek na nás ťukal pak koštětem :oops: :mrgreen: Jako bychom byly hlučný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 19:00

floo nemackam a mackat nebudu! :-P :mrgreen:
taky uz se nemuzu dockat na tu nasi kocicku, mne ted staci i jen videt tady na emiminu fotky nejakyho miminka co se prave narodilo a uz tu skucim, ze uz chci taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 19:04
janiii;-) píše:
floo nemackam a mackat nebudu! :-P :mrgreen:
taky uz se nemuzu dockat na tu nasi kocicku, mne ted staci i jen videt tady na emiminu fotky nejakyho miminka co se prave narodilo a uz tu skucim, ze uz chci taky :-)

Já viděla tuhle v porodnici taky jedno miminko a to bylo tak rozkošný :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.6.11 19:05

Taky už se toho našeho kulíška nemůžu dočkat. Jsem ale zvědavá, co budu říkat po prvním týdnu nevyspání. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí