Poradna duly
Jana Čurdová
Jani taky jsem koukala, buď je Mondík prcek - jako já, nebo přítel víc narostl. Ale stejně jim to spolu sluší.
krmar jj slusi ![]()
no, my mame s pritelem rozlet skoro 40cm
trochu vic narostl no… ![]()
Diky. Jo, nezda se vam to, ja jsem docela prcek a pritel naopak dost vysoky. Tak jsme zvedavi, jak velka bude ta nase beruska, az se vyklube
.
janiii;-) píše:
krmar jj slusi
no, my mame s pritelem rozlet skoro 40cmtrochu vic narostl no…
No, tak to na vas jeste nemame
. My mame rozdil asi 30 cm, to staci, ne? ![]()
No tak to máš asi jako Mondík. My s manželem jen asi 10cm, jsme mrňavý oba ![]()
ja si netroufam tvrdit ze jsem nejakej prcek, jak uz jsem psala - zhruba 169, zato pritel ma hodne pres dva metry ![]()
uz jsme si kvuli tomu i parkrat vyslechli od nahodnych kolemjdoucich ![]()
tak jsem taky zvedava, po kom bude nase mala ![]()
Já mám 162 a manžel 172cm. To vy máte chlapi skoro 2 metrový ne?
pritel ma skorem 210 ![]()
reknu vam, na nej sehnat normalni rifle, to je teda nadlidskej vykon…
o nohach precuhujicich z postele a podobne, to radsi ani nemluvim… ![]()
Muj pritel ma asi 190 cm.
Jani, tak ted jsi me pobavila
. Muj si porad stezuje, jak nemam posunovat matraci, ze ma nohy ve vzduchu. A ja zase nechci mit hlavu v mezere za posteli
. O velikosti jeho nohou nemluvim 13 - 14, az mi ho je nekdy lito, kdyz se mu libi nejake boty a musi si koupit jen ty jedine, co maji v jeho velikosti…
Jani tak to teda fakt narostl trošičku víc. No ještě, že ty nejsi žádnej prcek, ale to vůbec nevadí, horší když hodně naroste holka, kde má schánět chlapa k sobě že? Kamarádka má dost přes 180, naštěstí našla…
Holky, na tom nezalezi, hlavne, ze si s partnery rozumime ne?
mondi to u nas boty a vsechno ostatni obleceni v pohode, ale ty kalhoty, to je proste neprekonatelnej problem… bud jsou to totiz kalhoty na spejle, nebo jsou to kalhoty pro hrochy. je fakt tezky najit neco mezi tim…
s matraci se u nas nesoupe, protoze je tam napevno
![]()
krmar ted uz to beru ze nejsem prcek, ale na gymplu jsem byla cely roky nejmensi ze tridy. dost me to stvalo ![]()
Mondík píše:
Holky, na tom nezalezi, hlavne, ze si s partnery rozumime ne?
Mondíku tak to každopádně, ale určitě to nevadí, to rozhodně ne.
To jsi ale chodila na sportovní gympl - mezi basketbalistky ne?
Já byla taky většinou nejmenší, ale teď znám spoustu menších holek i než jsem já.