Poradna duly
Jana Čurdová
Jé Jani, tak to je nemilé, tak si hezky odpočiň a ať je brzy líp ![]()
Ivet, tak to je holka statečná a šikovná, neříkala sestřička, že by si ji tam nechala na výpomoc?
Krmar, ani ne. Ale je fakt, že loni když balo teplo a měla jsem sukni a tílko, tak mi jeden řekl: Paní, učitelko, Vám to dneska sluší ![]()
Ale asi 20 dětí mě našla na FB a už mi tam házely žádosti ![]()
Kolis, ale opravdu to nepřeháněj. Zhoršit se ti to může ze dne na den. Moc neriskuj…
Kolis to já mám taky problém pak odsud zmizet a jít něco dělat. Na úklid jsem nehrábla skoro týden, jen tak jsem to šolíchala a už se na to nemůžu koukat.
A nikdo jinej to neudělá, to bychom tu shnili… ![]()
Jen čekám, kdy se vzbudí to moje dráče… probrala se ve 4 ráno, že chce čůrat a pak tam hopsala a tancovala
a nedala se umluvit, až nakonec padla a konečně zase usnula.. ![]()
Zvizi, to mi povídej…Co dodržuji klidový režim, tak jsem toho doma moc neudělala. Ale musím přiznat, že je mi fakt mnohem lépe. Nevím, jestli zabral magnoslv, utrogestan, nebo to, že jsem opravdu zvolnila tempo ![]()
Ale dens se chystám na prach. MM mi včera vyluxoval, tak se na to dnes vrhnu ![]()
Jitu..neboj nebudu nic přehánět..moc toho tady není,něco uklidila včera decera za ten mražák ![]()
Zvizi..já se naučila se na ten bordel raději nedívat a když už třeba manžel něco prohodí jako že mezi řečí tak mu řeknu že jak se mu to nelíbí tak at to uklidí sám..jinak koukala jsem na fotky..jsi teda kočka moc ti to těhotenství sluší akorád to bříško máš nějaký mini
já takový měla ve 3 měsíci
takže ti trochu závidím ![]()
no nic holky v půl 1 mi příjde kadeřnice tak at to stihnu pomaličku udělat a ten malej závislák mě odsud vyhazuje že chce hrát hry tak mám alespon motivaci se odsud zvednout…je to jak droga to kecání tyd
mějte se děvčata a večer zase kouknu..jdeme s mužem na tu vyhranou večeři tak pak pisnu jak bylo…pa
![]()
koliska
Zvizi..já se naučila se na ten bordel raději nedívat a když už třeba manžel něco prohodí jako že mezi řečí tak mu řeknu že jak se mu to nelíbí tak at to uklidí sám..jinak koukala jsem na fotky..jsi teda kočka moc ti to těhotenství sluší akorád to bříško máš nějaký minijá takový měla ve 3 měsíci
takže ti trochu závidím
Ty jsi vtipálek
prej mini, ono ty fotky zkreslujou
A s tim úklidem a manželem to máme stejně! Taky mu to tak vždycky vrátím a je klid ![]()
KMAR- nerikala nic
se divim, ze ji nevadila ta krev, ale ona jeste furt ukaz a ukaz
tak mi bude delat nejaky krevni obraz,stitnou zlazu a jeste neco, ted nevim
az pristi ctvrtek si mam volat o vysledky,jeste bych potrebovala k zubari,ale mam panickou hruzu
ale uz budu muzset, delsi dobu sem nebyla ![]()
Kolis tak to nepřeháněj!
Já taky mizím
snad už se probudí a vyrazíme na ten nákup! Páááááá
Ahojda,
Petr jel do města pro zásoby na noční cestu,takže mám na chvílu komp pro sebe.Odpolko razím do města s Adi aby si tadínek mohl dát před cestou „20“.Furt přemejšlím,co jsem jim nezabalila.No snad mají všechno.
My měli dneska v ložnici k ránu vetřelce.Kolem pátý Adi přišla že se jí zdál hnusnej sen a nasádlila se nám do postele. vydržela jsem to hoďku,pak jsem se zdekovala do jijí postele.naivně jsem si mylsela že když nejde do školky,že bude spát dýl.POrdlajs,vztávala v půl osmý.
.
Jste se zase rozjeli.Budu tu nejspíš až večer tak se pokusím to dohnat.
Co se týče toho řízení.Když jedem s Adi sami,musí mi toho zrovna tooooolik ukázat.Vysvětluju jí že nemůžu,že se podívám až zastavíme na semaforu.Na čež se ze zadu ozve „tak se koukni jenom do zrcátka“ a šmíruje mě jestli se opravdu podívám.
.Jinak zvládám podávat do zadu kapesník,pití ketrý mám v kabelce atd.Moc odvázaná z toho ale nejsem.Momentálně ujíždí na písničkách od Nohavici takže je v autě klid.
Bré dopoledne, maminky! Dneska jsem vás dočetla ![]()
Zvizi- gratuluju k úspěšné kontrole ![]()
Janiii- koukej odpočívat a hlavně kdyby ses necítila, tak fakt jeď raději na pohotovost!
Koli- moc krásné fotečky, strašně vám to sluší a máš moc hezký vlásky, taky o tomhle sestřihu začínám čím dál víc přemýšlet, i když nevím, jestli to raději nedávat pořád do culíku ![]()
Elis- držím palce, ať kontrola dopadne dobře.
Marki teď budeš mít na emimino času…
Ségry holčička (1,5) taky miluje Hlídače krav od Nohavici. Vždycky si podá mobil a řekně PAM a pak se vrtí do rytmu, no je to sranda, už se taky těším na holku. Jo a v autě už to teď řeším tak, že mu všechno pro jistotu nastrkám k ruce, takže v pohodě. Navíc už je mu 5, tak už vydrží.