Poradna duly
Jana Čurdová
krmar píše:koliska píše:Jé Kolisko to jsi hodná, ale bylo mi 31.
Kmar..taky jsem hodila čumejdu do albíčka a na tý fotce v těch oranžových šatičkách tak tam bych ti tipla tak 15
Souhlas, opravdu vypadáš jak osmnáctka ![]()
Ivet23 píše:
Dekuji Kmar- vlasky doopravdy prokouklimela jsem je hrozne spaleny od peroxidu
ted uz nebudu setrit a radsi si zajdu ke kadernici
no celkove me to vyslo na 1000kc
ale to byla moje chyba, sem jeden den sla k jedne a druhy den k druhe
jinak ja uz pritelovi koupila naramek na ruku a necham mu zaramovat jeste tu fotku a vymyslim jeste neco
on mi dava vzdy hrozne hodnotne darky tak by me bylo trapne
tak aspon par m
malickostiJinak obdivuji tchyne- holky ja jsem hrozna drzka a hlavne uprimna a ja bych byla taky hnusna, jen ja nastesti tchyne v pohode
jjeste smutnim, ze ji nevidim moc
Flooa ulozila jsem si cislo
moje cislo je 739428120
Flooa uz je opraveno ![]()
Ivet23 píše:Ivet23 píše:Flooa uz je opraveno
Dekuji Kmar- vlasky doopravdy prokouklimela jsem je hrozne spaleny od peroxidu
ted uz nebudu setrit a radsi si zajdu ke kadernici
no celkove me to vyslo na 1000kc
ale to byla moje chyba, sem jeden den sla k jedne a druhy den k druhe
jinak ja uz pritelovi koupila naramek na ruku a necham mu zaramovat jeste tu fotku a vymyslim jeste neco
on mi dava vzdy hrozne hodnotne darky tak by me bylo trapne
tak aspon par m
malickostiJinak obdivuji tchyne- holky ja jsem hrozna drzka a hlavne uprimna a ja bych byla taky hnusna, jen ja nastesti tchyne v pohode
jjeste smutnim, ze ji nevidim moc
Flooa ulozila jsem si cislo
moje cislo je 739428120
děvčata taky jsem si vás všechny uložila ikdyž já možná budu mát notas i s netem sebou ale není to jisté…moje číslo je 605170573 a stěma lichotkama od tchýně si nic nedělejte ony totiž zapoměli jaké byli mašiny když byli těhotné ony ![]()
Přidávám svoje číslo 776666025 a hned si píšu vaše.
Holky mě včera dostal tchán.Povídal Petroj že je nervozní z Adélky protože trochu pokašlává a posmrkává.No odkašle spíš ráno a večer.Ale podle něj je na smrt nemocná a dneska odjížděj.Ale to že tu já zůstanu sama a kdykoli můžu porodit,to je mu šumák.To ho nezajímá.No je fakt že ségra a její přítel mají auto,můj táta má auto takže kdyby něco …Jen je háček v tom že přez den jsou všichni v práci.A tchýňka? Někdy škoda mluvit.
S těma ručníkama do porodky fakt nevím.No možná si vemu osušku a jeden malej na spodek.
Já si teda beru dva ručníky-na hlavu a na prcku ![]()
Marki- z toho si nic nedělej, takovýhle věci jim prostě občas nedojdou ![]()
Flooa,už jsem si za těch pár let zvykla.Spíš mi vadí jak se tchýně snaží Adélku vychovávat.My to podle ní neumíme a Adi vůbec nerozumíme.
marki77 píše:
Flooa,už jsem si za těch pár let zvykla.Spíš mi vadí jak se tchýně snaží Adélku vychovávat.My to podle ní neumíme a Adi vůbec nerozumíme.
Takový jsou nejlepší, jenom oni vědí, co je správně a všichni to dělají špatně
![]()
Páji, pro jistotu 2, ale osučšku netáhnu. Po zkušenostech s prvním porodem a na radu opravdu hodné sestřičky jsem se dole ani neutírala ručníkem, ale vložkou. A vlasy bych si chtěla umýt raději doma, i když to je jasný, že se nemusím trefit. Ale mě se v těhotenství méně mastí, takže mi stačí mytí 1× týdně. Tak to snad výjde.
Jitule84 píše:
Téda, tak tady už se rozjíždí i telefoní číslaJá jsem tady teď měla kamarádku s 2 ďáblíkama. Mám obývák vzhůru nohama
Ale přivezla mi asi 20 dílu Maminky, tak mám co číst a třeba pak budu i chytrá
Tak faj Jity a my se pak k Tobě budeme chodit radit.
marki77 píše:
Přidávám svoje číslo 776666025 a hned si píšu vaše.
Holky mě včera dostal tchán.Povídal Petroj že je nervozní z Adélky protože trochu pokašlává a posmrkává.No odkašle spíš ráno a večer.Ale podle něj je na smrt nemocná a dneska odjížděj.Ale to že tu já zůstanu sama a kdykoli můžu porodit,to je mu šumák.To ho nezajímá.No je fakt že ségra a její přítel mají auto,můj táta má auto takže kdyby něco …Jen je háček v tom že přez den jsou všichni v práci.A tchýňka? Někdy škoda mluvit.
Holky já nechci provokovat, ale moje tchýně mi i už 2× volala, jak se mám jestli mi tu není smutno. Ale jak jsem říkala, ta moje je fakt zlatá. Vlastě volala 3×, ještě mi přála k narozeninám.
krmar píše:
Páji, pro jistotu 2, ale osučšku netáhnu. Po zkušenostech s prvním porodem a na radu opravdu hodné sestřičky jsem se dole ani neutírala ručníkem, ale vložkou. A vlasy bych si chtěla umýt raději doma, i když to je jasný, že se nemusím trefit. Ale mě se v těhotenství méně mastí, takže mi stačí mytí 1× týdně. Tak to snad výjde.
Téééda mytí vlasů jednou týdně, to bych chtěla zažít
Mně se hrozně mastí ale jen u kořínků, takže já myju jednou za 2-3 dny a když někam jdu tak i častěji. Ale konce mám suchý ![]()