TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
24.6.11 12:07
krmar píše:
koliska píše:
Kmar..taky jsem hodila čumejdu do albíčka a na tý fotce v těch oranžových šatičkách tak tam bych ti tipla tak 15 :-D
Jé Kolisko to jsi hodná, ale bylo mi 31.

Souhlas, opravdu vypadáš jak osmnáctka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 12:09

Jééé, Ivet, nějak máš to číslo dlouhý, není tam něco navíc :?: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
24.6.11 12:15
Ivet23 píše:
Dekuji Kmar- vlasky doopravdy prokoukli :lol: mela jsem je hrozne spaleny od peroxidu :-x ted uz nebudu setrit a radsi si zajdu ke kadernici :wink: no celkove me to vyslo na 1000kc :cry: ale to byla moje chyba, sem jeden den sla k jedne a druhy den k druhe :mrgreen: jinak ja uz pritelovi koupila naramek na ruku a necham mu zaramovat jeste tu fotku a vymyslim jeste neco :lol: on mi dava vzdy hrozne hodnotne darky tak by me bylo trapne :oops: tak aspon par m
malickosti :lol: Jinak obdivuji tchyne- holky ja jsem hrozna drzka a hlavne uprimna a ja bych byla taky hnusna, jen ja nastesti tchyne v pohode :-) jjeste smutnim, ze ji nevidim moc :cry: Flooa ulozila jsem si cislo :wink: moje cislo je 739428120

Flooa uz je opraveno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 12:25
Ivet23 píše:
Ivet23 píše:
Dekuji Kmar- vlasky doopravdy prokoukli :lol: mela jsem je hrozne spaleny od peroxidu :-x ted uz nebudu setrit a radsi si zajdu ke kadernici :wink: no celkove me to vyslo na 1000kc :cry: ale to byla moje chyba, sem jeden den sla k jedne a druhy den k druhe :mrgreen: jinak ja uz pritelovi koupila naramek na ruku a necham mu zaramovat jeste tu fotku a vymyslim jeste neco :lol: on mi dava vzdy hrozne hodnotne darky tak by me bylo trapne :oops: tak aspon par m
malickosti :lol: Jinak obdivuji tchyne- holky ja jsem hrozna drzka a hlavne uprimna a ja bych byla taky hnusna, jen ja nastesti tchyne v pohode :-) jjeste smutnim, ze ji nevidim moc :cry: Flooa ulozila jsem si cislo :wink: moje cislo je 739428120
Flooa uz je opraveno :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.6.11 12:46

děvčata taky jsem si vás všechny uložila ikdyž já možná budu mát notas i s netem sebou ale není to jisté…moje číslo je 605170573 a stěma lichotkama od tchýně si nic nedělejte ony totiž zapoměli jaké byli mašiny když byli těhotné ony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
24.6.11 12:52

Přidávám svoje číslo 776666025 a hned si píšu vaše.
Holky mě včera dostal tchán.Povídal Petroj že je nervozní z Adélky protože trochu pokašlává a posmrkává.No odkašle spíš ráno a večer.Ale podle něj je na smrt nemocná a dneska odjížděj.Ale to že tu já zůstanu sama a kdykoli můžu porodit,to je mu šumák.To ho nezajímá.No je fakt že ségra a její přítel mají auto,můj táta má auto takže kdyby něco …Jen je háček v tom že přez den jsou všichni v práci.A tchýňka? Někdy škoda mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
24.6.11 12:53

S těma ručníkama do porodky fakt nevím.No možná si vemu osušku a jeden malej na spodek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
24.6.11 13:04

Jinak s tema rucnikama, ja mela jen jednu osusku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 13:07

Já si teda beru dva ručníky-na hlavu a na prcku :mrgreen:
Marki- z toho si nic nedělej, takovýhle věci jim prostě občas nedojdou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
24.6.11 13:23

Flooa,už jsem si za těch pár let zvykla.Spíš mi vadí jak se tchýně snaží Adélku vychovávat.My to podle ní neumíme a Adi vůbec nerozumíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 13:25
marki77 píše:
Flooa,už jsem si za těch pár let zvykla.Spíš mi vadí jak se tchýně snaží Adélku vychovávat.My to podle ní neumíme a Adi vůbec nerozumíme.

Takový jsou nejlepší, jenom oni vědí, co je správně a všichni to dělají špatně :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 13:41

Páji, pro jistotu 2, ale osučšku netáhnu. Po zkušenostech s prvním porodem a na radu opravdu hodné sestřičky jsem se dole ani neutírala ručníkem, ale vložkou. A vlasy bych si chtěla umýt raději doma, i když to je jasný, že se nemusím trefit. Ale mě se v těhotenství méně mastí, takže mi stačí mytí 1× týdně. Tak to snad výjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 13:43
Jitule84 píše:
Téda, tak tady už se rozjíždí i telefoní čísla :palec:Já jsem tady teď měla kamarádku s 2 ďáblíkama. Mám obývák vzhůru nohama :lol: Ale přivezla mi asi 20 dílu Maminky, tak mám co číst a třeba pak budu i chytrá :pankac:

Tak faj Jity a my se pak k Tobě budeme chodit radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 13:48
marki77 píše:
Přidávám svoje číslo 776666025 a hned si píšu vaše.
Holky mě včera dostal tchán.Povídal Petroj že je nervozní z Adélky protože trochu pokašlává a posmrkává.No odkašle spíš ráno a večer.Ale podle něj je na smrt nemocná a dneska odjížděj.Ale to že tu já zůstanu sama a kdykoli můžu porodit,to je mu šumák.To ho nezajímá.No je fakt že ségra a její přítel mají auto,můj táta má auto takže kdyby něco …Jen je háček v tom že přez den jsou všichni v práci.A tchýňka? Někdy škoda mluvit.

Holky já nechci provokovat, ale moje tchýně mi i už 2× volala, jak se mám jestli mi tu není smutno. Ale jak jsem říkala, ta moje je fakt zlatá. Vlastě volala 3×, ještě mi přála k narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 13:49
krmar píše:
Páji, pro jistotu 2, ale osučšku netáhnu. Po zkušenostech s prvním porodem a na radu opravdu hodné sestřičky jsem se dole ani neutírala ručníkem, ale vložkou. A vlasy bych si chtěla umýt raději doma, i když to je jasný, že se nemusím trefit. Ale mě se v těhotenství méně mastí, takže mi stačí mytí 1× týdně. Tak to snad výjde.

Téééda mytí vlasů jednou týdně, to bych chtěla zažít :-) Mně se hrozně mastí ale jen u kořínků, takže já myju jednou za 2-3 dny a když někam jdu tak i častěji. Ale konce mám suchý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí