TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
24.6.11 15:43

Lali- krásný bříško :potlesk:
Pájo- výbavička super a to album :huban: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.11 15:45

Jity - jo, mám nové Philips Avent 510 - jak jsem psala předtím, měla jsem na ně schované 1500 a tyhle zrovna stály akorát jsem si doplatila poštovné. Já mám bohužel zkušenost, že když jsem kupovala něco staršího, tak to nefungovalo jak mělo, takže radši než dát něco za opravu nebo tak, tak jsme si raději koupily nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
24.6.11 15:53

ahoj holky, tak jsem konečně doma, musela jsem si ale odpočinout trochu. Ráno jsem byla cvičit a vzhledem k tomu, že včera jsem cvičila 1,5 hod, tak dnes mě to už zmohlo a pak jsem měla domluvený oběd s kamarádem a měla jsem čas, tak jsem šla za ním do práce 2km pěšky a to mě odrovnalo, malá mi hrozně tlačí na tu kost mezi nohama když jdu, takže já mám nachodíno na celý víkend :zed: pak jsem si vyzvedla auto a jela ještě do obchodu koupit něco co manžel chtěl, pak na poštu a pro rohlíky, se psíkama ven a do večera už budu jen ležet, tedy mám ještě dvě nebo tři pračky, ale to kdyžtak počká do zítra…
Jinak vaše čísla mám uložené, moje je 775 177 355, možná je to lepší, že si je dáme, protože já cítím, že už se to fakt pomalu blíží konci…
Co se týče výšky tak jsem na tom podobně jako Jani, taky asi 169 a manžel je o něco vyšší, asi o půl hlavy, takže ne moc, a jeho věci jsou i mě, takže když nabral v pupku a nezapnul džíny, tak jsem je nosila já :-D
Koukám, že tu všichni plánujete fotografování, já to mám předběžně taky, jen ještě nevím termín, hlavně bych chtěla aby šel i manžel, což je hrozně složitý, aby měl čas :-(
Ručníky si beru do porodnice dva, myslím, že kdyžtak pak nebude problém, aby mi ho někdo dovezl.
tak já jdu odpočívat a za chvilku zas nakouknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 15:54

Páji, tak jsem si prohlédla tvoji výbavičku a musím říci, že jsem tedy pěknej žabař oproti tobě :zed:
Jasný, každý máme nějakou zkušenost…Ale vypadají super :pankac: Já jsem zase za to nechtěla tolik vyhazovat, myslím, že je tolik nevyužijeme :lol:

Mužeš mi vypsat, co všchno máš z té lékarny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.11 15:58
Jitule84 píše:
Páji, tak jsem si prohlédla tvoji výbavičku a musím říci, že jsem tedy pěknej žabař oproti tobě :zed:
Jasný, každý máme nějakou zkušenost…Ale vypadají super :pankac: Já jsem zase za to nechtěla tolik vyhazovat, myslím, že je tolik nevyužijeme :lol:Mužeš mi vypsat, co všchno máš z té lékarny???

Jitu - něco jsou i dárky, kdybych to měla všechno kupovat sama, tak se taky nedoplatím :mrgreen: Moje mamka je do toho nakupování zapálená, takže většina je od ní :mrgreen:
Tady je odkaz na tu lékárnu atd. : psala tam i Krmar - tak si můžeš vybrat:
 https://www.emimino.cz/…nkovani/178/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 15:58

Hannah- tak to jsi měla akční den. Myslíš, že už budeš brzy rodit? Ještě chvilku vydrž a šetři se! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 16:01

Hani, teda, ty si dáváš :cert: Se nedivím, že už se vidíš jak rodíš …
Pěkně se natáhni a obě si odpočiňtě :palec:

Páji, tak to jo. Já v tom hrozně tápu. Ale mamina je zdravotní sestra, takže s ní chci nakoupit kosmetiku a oběhnout lékárnu.
Děkuji, jdu se na to mrknout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 16:15

Holky, chtěla jsem se vás zeptat, jestli vás občas píchne tam dole :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 16:22

Floa, ano, občas mě tam píchne …
Dnes mám pocit že mě tam dole štípla malá, ale teda pěkně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 16:22

Přesně tak i takový jako štípnutí, nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.6.11 16:26

Ahoj holky, dopoledne jsem vas tu jeste docitala a pak jsem usnula.
bylo mi tak strasne zle, ze jsem se fakt bala ze po tom nervaku rano s babcou jsem se rozrodila.
mala si dala nakonec rict, ale stejne cejtim jak se mi porad tlaci dolu a celkove je mi nejak spatne i od zaludku, hlava boli a v brise citim pnuti, jako bych spolkla sud a ten se do toho bricha ne a ne vejit :-(
dala jsem si ted trochu polivky a jdu si zase lehnout, vecer se tu snad zase objevim.

to s cislama je super, pritel sice vi, ze sem nekam chodim, kdyby se nahodou neco delo, ale nerada bych, aby sem zavital, kdyz vam tu tak hezky povidam o tchyni :mrgreen: moje cislo je.

Příspěvek upraven 30.11.12 v 19:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 16:29
janiii;-) píše:
ahoj holky, dopoledne jsem vas tu jeste docitala a pak jsem usnula.
bylo mi tak strasne zle, ze jsem se fakt bala ze po tom nervaku rano s babcou jsem se rozrodila.
mala si dala nakonec rict, ale stejne cejtim jak se mi porad tlaci dolu a celkove je mi nejak spatne i od zaludku, hlava boli a v brise citim pnuti, jako bych spolkla sud a ten se do toho bricha ne a ne vejit :-(
dala jsem si ted trochu polivky a jdu si zase lehnout, vecer se tu snad zase objevim.to s cislama je super, pritel sice vi, ze sem nekam chodim, kdyby se nahodou neco delo, ale nerada bych, aby sem zavital, kdyz vam tu tak hezky povidam o tchyni :mrgreen: moje cislo je 721 416 414.

Janiii- tak odpočívej a hlavně kdyby fakt něco, tak zajedte na pohotovost, za to nic nedáš a budeš mít jistotu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
24.6.11 16:53
Jitule84 píše:
Páji, já kupovala chůvičky starší za 500Kč. Myslím, že nám budou bohatě stačit…A ty máš Philips???

Lali, pěkné bříško, kolik mimčo váží???
Jééé, také háčkuješ :dance: SUPER :palec:

Teda holky, to já mám proti vám všem pidi bříško…Jak řekl jeden můj kolega: Vypadáš, jako kdyby jsi snědla 2 snídaně :pankac:

Malá měla 32+2 tohle utery přesně 2 kg prý je tabulkové dítě tak uvidíme u porodu :o)
jo jo hačkování je jediné k čemu se dokopu a baví mě to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
24.6.11 17:08

tak jsem si trošku odpočinula, pověsila prádlo a pere se mi poslední pračka s mimi věcma (povlečení), teď ještě kdo to vyžehlí :?: :mrgreen:
Když už jste tu ukazovaly bříška, tak jsem se taky vyfotila, nemám kdo by mě vyfotil, tak jsem stála v koupelně na wc před zrcadlem, tak se nesmějte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
24.6.11 17:09

z boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie