Poradna duly
Jana Čurdová
koliska píše:
Kmar..taky jsem hodila čumejdu do albíčka a na tý fotce v těch oranžových šatičkách tak tam bych ti tipla tak 15
Jé Kolisko to jsi hodná, ale bylo mi 31.
krmar píše:
Flooa děkuji, ale ty nejsi žádná ošklivka, jsi jen moc sebekritická, vždyť jsi taky pěkná ženská ty kecko. A jako neohrabaný slůňata si myslím připadáme asi všechny - a bude hůř
Ne že bych si někdy přišla krásná, ale teď mám dny, kdy bych brečela, když se vidím, si příjdu hrozně nepřitažlivá . I když mi tuhle všichni u rodinného oběda řekli, že mi to moc sluší a tchýně na to hned: FAKT? JSEM SI ANI NEVŠIMLA, ALE TŘEBA TRIČKO TO MÁŠ HEZKÝ! ![]()
Flooa píše:krmar píše:Ne že bych si někdy přišla krásná, ale teď mám dny, kdy bych brečela, když se vidím, si příjdu hrozně nepřitažlivá . I když mi tuhle všichni u rodinného oběda řekli, že mi to moc sluší a tchýně na to hned: FAKT? JSEM SI ANI NEVŠIMLA, ALE TŘEBA TRIČKO TO MÁŠ HEZKÝ!
Flooa děkuji, ale ty nejsi žádná ošklivka, jsi jen moc sebekritická, vždyť jsi taky pěkná ženská ty kecko. A jako neohrabaný slůňata si myslím připadáme asi všechny - a bude hůř
no to snad ne, ta je s prominutím na palici
vůbec ji neber vážně
Páji, já dnes taky budu nocovat u mamky. A s tím bráchou - tak to nám pak vyfotíš, protože to je strašně krásný, když chlap drží miminko jen v dlani a opravdu, některý chlapi, co mají větší „tlapy“ je tak v pohodě udrží. (se mi to i trochu rýmuje, ovšem čirou náhodou
)
Ivet, tobě to do porodu ještě do toho culíku doroste. A udělala jsi moc dobře s tou radikální změnou, ty vlásky jsou takové hezky zdravé. A rozhodně Ti sluší.
paja2110 píše:Flooa píše:no to snad ne, ta je s prominutím na palicikrmar píše:Ne že bych si někdy přišla krásná, ale teď mám dny, kdy bych brečela, když se vidím, si příjdu hrozně nepřitažlivá . I když mi tuhle všichni u rodinného oběda řekli, že mi to moc sluší a tchýně na to hned: FAKT? JSEM SI ANI NEVŠIMLA, ALE TŘEBA TRIČKO TO MÁŠ HEZKÝ!
Flooa děkuji, ale ty nejsi žádná ošklivka, jsi jen moc sebekritická, vždyť jsi taky pěkná ženská ty kecko. A jako neohrabaný slůňata si myslím připadáme asi všechny - a bude hůřvůbec ji neber vážně
Tak to víš, jaký to bylo v tu chvíli. Já se jí snažím všechno pochváli. Deset let si nechává dělat na hlavě stejný květák a vždycky jí to pochválím…
Ale to je jedno, hlavně že se líbím manželovi ![]()
Flooa to snad není možný, ty není ta tvoje tchýně nějak příbuzná s tou od Janičky?
Jinak s těmi čísly to je dobrý nápad. Já například nemám noťas, takže z porodnice bych dala klidně někomu vědět smskou. Protože holky jinak jak se tu nějaká dýl neukáže, tak my ostatní tu budeme jak na trní - alespoň já jo.
Flooa píše:paja2110 píše:Tak to víš, jaký to bylo v tu chvíli. Já se jí snažím všechno pochváli. Deset let si nechává dělat na hlavě stejný květák a vždycky jí to pochválím…Flooa píše:no to snad ne, ta je s prominutím na palicikrmar píše:Ne že bych si někdy přišla krásná, ale teď mám dny, kdy bych brečela, když se vidím, si příjdu hrozně nepřitažlivá . I když mi tuhle všichni u rodinného oběda řekli, že mi to moc sluší a tchýně na to hned: FAKT? JSEM SI ANI NEVŠIMLA, ALE TŘEBA TRIČKO TO MÁŠ HEZKÝ!
Flooa děkuji, ale ty nejsi žádná ošklivka, jsi jen moc sebekritická, vždyť jsi taky pěkná ženská ty kecko. A jako neohrabaný slůňata si myslím připadáme asi všechny - a bude hůřvůbec ji neber vážně
Ale to je jedno, hlavně že se líbím manželovi
přesně tak, není nad to, když si pro něj krásná ![]()
Já ted právě myslím na Janičku, chudinku, jestli leží nebo co dělá a hlavně jestli je OK ![]()
Copak to Flooa, někteří lidi jsou už takový a prostě nechválí. Ale ta vaše, s prominutím baba to prostě řekla ještě naschál. Můra jedna.
také přidávám 728 257 267 ![]()
Holky - jen připitomnělý dotaz - kámoška říkala, že si do porodnice bere 1 osušku na tělo, a 2 ručníky - 1 na vlasy a 1 na prcku… kolik si jich berete vy???
Téda, tak tady už se rozjíždí i telefoní čísla ![]()
Já jsem tady teď měla kamarádku s 2 ďáblíkama. Mám obývák vzhůru nohama
Ale přivezla mi asi 20 dílu Maminky, tak mám co číst a třeba pak budu i chytrá ![]()
Dekuji Kmar- vlasky doopravdy prokoukli
mela jsem je hrozne spaleny od peroxidu
ted uz nebudu setrit a radsi si zajdu ke kadernici
no celkove me to vyslo na 1000kc
ale to byla moje chyba, sem jeden den sla k jedne a druhy den k druhe
jinak ja uz pritelovi koupila naramek na ruku a necham mu zaramovat jeste tu fotku a vymyslim jeste neco
on mi dava vzdy hrozne hodnotne darky tak by me bylo trapne
tak aspon par m
malickosti
Jinak obdivuji tchyne- holky ja jsem hrozna drzka a hlavne uprimna a ja bych byla taky hnusna, jen ja nastesti tchyne v pohode
jjeste smutnim, ze ji nevidim moc
Flooa ulozila jsem si cislo
moje cislo je 7394428120
Už mám taky uloženo
Je pravda, že všechno co se týče mě, se snaží spíš schazovat. Bohužel manžel to tak nebere. Ale to je jedno, ať zase neřešíme tchýně
Dneska se chystám upíct koláč s tvarohem a meruňkama posypaný drobenkou. Těsto už se mi dělá v pekárně. Od tý doby, co jí mám, jsem líná zadělat těsto ručně ![]()