TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
24.6.11 11:46
koliska píše:
Kmar..taky jsem hodila čumejdu do albíčka a na tý fotce v těch oranžových šatičkách tak tam bych ti tipla tak 15 :-D

Jé Kolisko to jsi hodná, ale bylo mi 31.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 11:48
krmar píše:
Flooa děkuji, ale ty nejsi žádná ošklivka, jsi jen moc sebekritická, vždyť jsi taky pěkná ženská ty kecko. A jako neohrabaný slůňata si myslím připadáme asi všechny - a bude hůř :mrgreen:

Ne že bych si někdy přišla krásná, ale teď mám dny, kdy bych brečela, když se vidím, si příjdu hrozně nepřitažlivá . I když mi tuhle všichni u rodinného oběda řekli, že mi to moc sluší a tchýně na to hned: FAKT? JSEM SI ANI NEVŠIMLA, ALE TŘEBA TRIČKO TO MÁŠ HEZKÝ! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.11 11:50
Flooa píše:
krmar píše:
Flooa děkuji, ale ty nejsi žádná ošklivka, jsi jen moc sebekritická, vždyť jsi taky pěkná ženská ty kecko. A jako neohrabaný slůňata si myslím připadáme asi všechny - a bude hůř :mrgreen:
Ne že bych si někdy přišla krásná, ale teď mám dny, kdy bych brečela, když se vidím, si příjdu hrozně nepřitažlivá . I když mi tuhle všichni u rodinného oběda řekli, že mi to moc sluší a tchýně na to hned: FAKT? JSEM SI ANI NEVŠIMLA, ALE TŘEBA TRIČKO TO MÁŠ HEZKÝ! :zed:

no to snad ne, ta je s prominutím na palici :zed: vůbec ji neber vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 11:51

Páji, já dnes taky budu nocovat u mamky. A s tím bráchou - tak to nám pak vyfotíš, protože to je strašně krásný, když chlap drží miminko jen v dlani a opravdu, některý chlapi, co mají větší „tlapy“ je tak v pohodě udrží. (se mi to i trochu rýmuje, ovšem čirou náhodou :mrgreen: )

Ivet, tobě to do porodu ještě do toho culíku doroste. A udělala jsi moc dobře s tou radikální změnou, ty vlásky jsou takové hezky zdravé. A rozhodně Ti sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 11:55
paja2110 píše:
Flooa píše:
krmar píše:
Ne že bych si někdy přišla krásná, ale teď mám dny, kdy bych brečela, když se vidím, si příjdu hrozně nepřitažlivá . I když mi tuhle všichni u rodinného oběda řekli, že mi to moc sluší a tchýně na to hned: FAKT? JSEM SI ANI NEVŠIMLA, ALE TŘEBA TRIČKO TO MÁŠ HEZKÝ! :zed:
no to snad ne, ta je s prominutím na palici :zed: vůbec ji neber vážně

Tak to víš, jaký to bylo v tu chvíli. Já se jí snažím všechno pochváli. Deset let si nechává dělat na hlavě stejný květák a vždycky jí to pochválím… :mrgreen: Ale to je jedno, hlavně že se líbím manželovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 11:56

Flooa to snad není možný, ty není ta tvoje tchýně nějak příbuzná s tou od Janičky?

Jinak s těmi čísly to je dobrý nápad. Já například nemám noťas, takže z porodnice bych dala klidně někomu vědět smskou. Protože holky jinak jak se tu nějaká dýl neukáže, tak my ostatní tu budeme jak na trní - alespoň já jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.11 11:56
Flooa píše:
paja2110 píše:
Flooa píše:
krmar píše:
no to snad ne, ta je s prominutím na palici :zed: vůbec ji neber vážně
Tak to víš, jaký to bylo v tu chvíli. Já se jí snažím všechno pochváli. Deset let si nechává dělat na hlavě stejný květák a vždycky jí to pochválím… :mrgreen: Ale to je jedno, hlavně že se líbím manželovi :palec:

přesně tak, není nad to, když si pro něj krásná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 11:57

Tak já dávám svoje 774 027122 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 11:58

Já ted právě myslím na Janičku, chudinku, jestli leží nebo co dělá a hlavně jestli je OK :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 12:00

Copak to Flooa, někteří lidi jsou už takový a prostě nechválí. Ale ta vaše, s prominutím baba to prostě řekla ještě naschál. Můra jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 12:03

Flooa už jsem si tě uložila. Moje t.č. 775 026 720.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.11 12:05

také přidávám 728 257 267 :kytka:
Holky - jen připitomnělý dotaz - kámoška říkala, že si do porodnice bere 1 osušku na tělo, a 2 ručníky - 1 na vlasy a 1 na prcku… kolik si jich berete vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 12:05

Téda, tak tady už se rozjíždí i telefoní čísla :palec:

Já jsem tady teď měla kamarádku s 2 ďáblíkama. Mám obývák vzhůru nohama :lol: Ale přivezla mi asi 20 dílu Maminky, tak mám co číst a třeba pak budu i chytrá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
24.6.11 12:06

Dekuji Kmar- vlasky doopravdy prokoukli :lol: mela jsem je hrozne spaleny od peroxidu :-x ted uz nebudu setrit a radsi si zajdu ke kadernici :wink: no celkove me to vyslo na 1000kc :cry: ale to byla moje chyba, sem jeden den sla k jedne a druhy den k druhe :mrgreen: jinak ja uz pritelovi koupila naramek na ruku a necham mu zaramovat jeste tu fotku a vymyslim jeste neco :lol: on mi dava vzdy hrozne hodnotne darky tak by me bylo trapne :oops: tak aspon par m
malickosti :lol: Jinak obdivuji tchyne- holky ja jsem hrozna drzka a hlavne uprimna a ja bych byla taky hnusna, jen ja nastesti tchyne v pohode :-) jjeste smutnim, ze ji nevidim moc :cry: Flooa ulozila jsem si cislo :wink: moje cislo je 7394428120 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 12:07

Už mám taky uloženo :palec: Je pravda, že všechno co se týče mě, se snaží spíš schazovat. Bohužel manžel to tak nebere. Ale to je jedno, ať zase neřešíme tchýně :pocitac: :pocitac: Dneska se chystám upíct koláč s tvarohem a meruňkama posypaný drobenkou. Těsto už se mi dělá v pekárně. Od tý doby, co jí mám, jsem líná zadělat těsto ručně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí