Poradna duly
Jana Čurdová
Lalinkax píše:
No teda bříško mega břuch… nechtěla jsem vám to psát ale ja mám nahoře už 16 kgno jsem zvedava jak to pujde dolu
( jinak vam všem přeji krásný den
Ale to jsi byla před těhotenstvím podvyživená ne? Kde těch 16 kg máš? Mě se pořád zdálo moje břicho celkem malé, ale teď mám taky pořádný břuch.
Jitule84 píše:
Elis, na tak to gratuluji![]()
![]()
Super, že už jsi mimo nebezpečí
Doufám, že v úterý dopadnu stejněJani, snad ti odpočinek pomohl a malá se zklidnila
![]()
![]()
Jitu, určitě se ti to zlepšilo, když tak poctivě dodržuješ klidovej režim. Když to člověk dodržuje a dává si ten magnosolv, tak to opravdu zabírá. Já byla opravdu vzorná ten první týden. Pak jsem už takovej klidovej režim nedodržovala. Ale snažila jsem se to moc nepřehánět. ![]()
Elis 1 píše:
Ahojky maminky, tak se dneska konečně hlásím.Holky, musím vám pochválit bříška. Moc vám to sluší.
Tak já dneska byla na té kontrole a mám radost, protože čípek se uzavřel. Mimčo má sice hlavičku pořád dole, takže se mě přiblížil termín porodu ze 7. srpna na 1. srpna. Miminko váží něco mezi 2,10 až 2,20 kg. Pan doktor říkal, že to nemůže pořádně změřit, tím jak má mimčo hlavičku dole. No a byla jsem tak šikovná, že jsem si zrovna skočila i ke svýmu obvoďákovi, takže to už mám také vyřízené. No a pak jsem byla celý den na návštěvě u našich, takže jsem si užila zase trochu toho rozmazlování.
Elis to je super. Ráda slyším, že jste všechny v pořádku,
jen Hani by se měla víc šetřit že? Ty dálkový pochody už na nás moc nejsou a už vůbec ne po takovým zápřahu cvičení.
koliska píše:Ivet23 píše:Ivet..doufám že se pak pochlubíš fotečkama
Tak mam radostv pondeli jsem objednana na foceni jen ja sama tu kousek do Jilemnice
a v pondeli 18.7. jsem nas objednala s partnerem do Jaromere k fotografce
holky ja chtela vlasy aby mi sli do culiku, ale nejdou, nejak to kadernice neodhadla
a ja mela dlouhe a rovne vlasy a to je sileny, vypada jak splihle a za me se spis musi delat se dlouhyma vlasama
asi pujdu na jezka a bude klid
![]()
a na ježka nechod..je stím více práce jak s dlouhejma vlasama
to doroste já ted taky nosím takovou malou štěku vzadu
Holky, ja teda nemam primo jezka, ale mam dost kratke vlasy a ze sve zkusenosti musim rict, ze neni nic jednodussiho…
Jani jen raději pěkně odpočívej, aby jsi opravdu nevolala sanitu sobě. Ale ten pocit, jako bych v břiše měla kamení mívám taky, hlavně když víc chodím. Tak už si na sebe neber žádný úkoly, ani starosti.
Ha, hura, tak jsem vas docetla a to teda koukam, protoze jsem se sem dostala az ted. Mohla jsem driv, ale to bych zase nic neudelala.
Holky, ja to s uklidem taky neprehanim, kdyz se nekde neco vali, tak to tam proste je a ja se neroztrham
.
Krmar, jo, mas pravdu a hodne deti uz se rodi od 37. - 38. tydne, takze to uz mame vsechny opravdu za chvilicku! Ja mam jen jeden termin podle UTZ ve 12. tydnu (13.8.), podle posledni MS bych mela rodit nekdy na zacatku srpna (mela jsem ovulaci zhruba o 14 dni pozdeji) a podle pohybu prcka mi to vychazi tak na 39. tyden, takze kdo vi, kdy to bude… Jinak preji vsechno nejlepsi!
Kolisko, ja merim taky jen 160, nekdy dokonce o centak min
. A diky za pochvalu fotek. Jo, presne, jak pises s tim mladsim vzhledem, kdyz jsem byla na stredni, tak jsem pak pribrala a jednali se mnou vsude jako s „pani“ a kdyz mi pak bylo pres 20, shodila jsem 8 kg a vsude se se mnou bavili jak s malou holcickou, desne me to vytacelo, ale ted si rikam, ze to je vyhoda vypadat mladsi a hotovo
.
Zvizatinko, gratuluji ke kontrole!
Jani, odpocivej, zadny stres a kdyby to bylo horsi, taky bych radsi jela na pohotovost…
Jitule, nadherne fotecky mas v albu ![]()
Flooa, ta tvoje tchyne je opravdu na pest… A neboj, taky si prijdu strasne skareda a nepritazliva. Jo a tam dole me taky dost casto picha, ze se nekdy az leknu, co to je, jestli to na me uz nejde…
Kacko, to mas hodnyho pritele ![]()
Lalinko, no, krasny brisounek! Ja mam nahore 15 kg, nezoufej, to nejak zase shodime, ne? ![]()
Hannah, ty jo, trosku se setri… A krasne brisko mas!
Elis, gratuluji ke kontrole!
Paji a Jitule - at to nevyzni jako provokace, ale ja mam starsi chuvicku za 60 Kc. Vypada jak nova, jen baterky jsme museli dokoupit… Jak rikam, Anglicani jsou rozmazleni, nakoupi vsechno za silene ceny a pak to rozdavaji skoro zadarmo… No, tim lip pro nas, chude Cechy, ze? ![]()
ahojky holky tak my už jsem z večeře zpět a bylo to suprovní
dali jsme si mnamku a jako dáreček jsem dostala balíček kosmetiky akorád ho nevyužiju,jsem zvyklá na svoji ale nějak to jistě zužitkuju ![]()
jinak co jsem tak v rychlosti přečetla já si beru dva ručníky a osušku,z vlastní zkušenosti vím že mi to bude akorád stačit,jestli budu zašitá tak budu pořád ve sprše,rychleji se to pak hojí ![]()
Lali..nic si z těch kil nedělej já u prvního nabrala 27
a taky jsem to shodila ![]()
Mondí..taky jsem měla ježka jenže mi nedržel ptž mám těžký vlasy tak jsem to musela gelovat a tužit a lakovat a buh ví co ještě aby mi to drželo tak jak má ![]()
jo a jinak barva mi konečně chytla takže jsem opět černovláska
snad mi to vydrží do dalšího umytí
![]()
Mondík píše:
Paji a Jitule - at to nevyzni jako provokace, ale ja mam starsi chuvicku za 60 Kc. Vypada jak nova, jen baterky jsme museli dokoupit… Jak rikam, Anglicani jsou rozmazleni, nakoupi vsechno za silene ceny a pak to rozdavaji skoro zadarmo… No, tim lip pro nas, chude Cechy, ze?
taky mám starší chuvičky za 300 nikdy jsem je nepotřebovala do paneláku kde jsem bydlela předtím mi to přišlo zbytečné ale tady na baráku je využiju ![]()
Kolisko, tak ja s temi vlasy mam taky starost, ale rozhodne ne velkou. Akorat je musim kazde rano hodit pod kohoutek, ale to je otazka tak 30 vterin, pak je trosku vysusim, hodim tuzidlo, ucesu a mezitim delam jiny veci a jak je to suche, tak to jen prelakuju. Zda se to byt slozite, ale zabere to minimum casu a vlasy jsou celkem upravene.
Mondí…stím mladším vzhledem je to fakt..jednou se mi stalo že jsem byla s kámoškou co je o dost mladší na pivo a servírka chtěla občanku po mě a po ní ne a přitom ji ještě nebylo 18,to mě trochu urazilo už mi bylo přes 24
a dneska mi paní v tescu nevěřila že čekám třetí dítě a prej jedině v tom případě že mám doma tak roční dvojčata
ta mě pobavila
![]()
koliska píše:Mondík píše:taky mám starší chuvičky za 300 nikdy jsem je nepotřebovala do paneláku kde jsem bydlela předtím mi to přišlo zbytečné ale tady na baráku je využiju
Paji a Jitule - at to nevyzni jako provokace, ale ja mam starsi chuvicku za 60 Kc. Vypada jak nova, jen baterky jsme museli dokoupit… Jak rikam, Anglicani jsou rozmazleni, nakoupi vsechno za silene ceny a pak to rozdavaji skoro zadarmo… No, tim lip pro nas, chude Cechy, ze?
No, to ja prave mam v baraku dve patra a vetsinu casu budu asi travit dole v kuchyni a obyvaku a mala ma pokojicek nahore, takze my je urcite budeme vyuzivat. Jedna moje kamoska tady v Anglii bydli ve stejnem typu baraku a rikala, ze je pouziva porad a to ta jeji mala ma uz pres rok.
Mondík píše:
Kolisko, tak ja s temi vlasy mam taky starost, ale rozhodne ne velkou. Akorat je musim kazde rano hodit pod kohoutek, ale to je otazka tak 30 vterin, pak je trosku vysusim, hodim tuzidlo, ucesu a mezitim delam jiny veci a jak je to suche, tak to jen prelakuju. Zda se to byt slozite, ale zabere to minimum casu a vlasy jsou celkem upravene.
v tom případě máš asi lepší vlasy než já
já už měla na hlavě snad vš a nejdelší vlasy jsem měla až pod zadeka stím bylo teprve práce ![]()
Mondík píše:koliska píše:No, to ja prave mam v baraku dve patra a vetsinu casu budu asi travit dole v kuchyni a obyvaku a mala ma pokojicek nahore, takze my je urcite budeme vyuzivat. Jedna moje kamoska tady v Anglii bydli ve stejnem typu baraku a rikala, ze je pouziva porad a to ta jeji mala ma uz pres rok.Mondík píše:taky mám starší chuvičky za 300 nikdy jsem je nepotřebovala do paneláku kde jsem bydlela předtím mi to přišlo zbytečné ale tady na baráku je využiju
no jasně nikdy nevíš co se stane že jo může třeba začít zvracet a to je jedno kolik tomu dítěti je jak o tom nevíš tak se může stát milion věcí
Kolisko, ty jsi tu nedavno psala, ze jsi v noci rozchazela poslicky. A jak to poznas - mas tvrdou delohu a boli te cela nebo jen podbrisek? Ja jsem furt tak nejak mimo…