TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
25.6.11 07:43

Jani, hezkou sobotu :palec: A jak se cítíš, už je to lepší??? :andel:

No, já jsem ukecala maminu a pojede se mnou na nákupy do DM a lékárny, abych si mohla připravit tašku do porodnice a už jsem konečně měla všechno koupené :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.6.11 07:46

jitu uz se citim uplne fit :dance:

no ja po tom vcerejsku budu balit tasku do porodnice taky :-D veci uz mam vsechny, ale nemela jsem vyprany nocni kosile a podprsenky a tak, takze se do toho radsi dneska pustim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
25.6.11 08:02

Tak to je dobře :kytka: Ale šetři se, vidíš, že jakmile se to přežene, tak je blbě hned :zed:

No, mě také chybí ještě něco vyprat pro malou, ale tu udělám večer a zítra si to vyžehlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.6.11 08:48

Dobe rano mamci :mavam: teda ani docitat sem nemusela :lol: me vecer prijel muz, sice zas jen na noc ale aspon tak :-P dnes by mel prijet kolem 17h :dance: :dance: nevedi ted chudaci co driv :-) jinak Mondi ja myslim,ze porod poznas :wink: ja kdyz cekala dceru sem ani nemela tuseni jak to projde, internet jsem doma nemela coz bylo mnohem lepsi :mrgreen: :mrgreen: ted si vse najdu, prectu a sem akorat nervni (obcas) :mrgreen: no budu muset do obchodu pro maso, nechce se mi :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.6.11 09:18

Ahoj holky, tak já jsem se perfektně vyspala a večer pokecala s mamčou. Ráno jsem byla vzhůru o půl 7 a teď s mamčou děláme chlapíkům k obědu rizoto a jako dezert Krtkův dort, tak se moc těšímy - ty 2 věci miluju :jazyk:
Jani, ještě se šetři.
Tak čekám, kdy se mi ten náš tatínek vzbudí, ale asi zapily malou pořádně, tak si pro mě dojede asi až navečer, ale nevadí, aspoň mamce s něčím pomůžu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.6.11 09:21

ja jsem se byla projit do lekarny a do trafiky, nakoupila jsem si nejaky casopisy. myslim si, ze jestli mi bude hrozit prenaseni, tak mi bude stacit precist si jedno cislo enigmy, protoze se u toho vzdycky tak rozciluju…a stejne si ji nakonec koupim zase znova :lol:

chtely jsme jet dneska s mamkou do kladrub, ma tam byt nejaka akce s konikama, ale nemuzem jet kvuli babce, nechceme ji ted nechavat samotnou doma.
pro postylku se dneska taky nedostanem, kupovali jsme ji v obchode kousek od mista pritelova bydliste, ale on je dneska v praci…tak asi az v pondeli, aaaach jo :-(

takze ja se dneska asi budu flinkat cely den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
25.6.11 09:54

přeji dobré ráno děvčata..já měla dneska klasickou noc na záchodě jen jednou a to jsem jedla zase meloun :-D

Jitu…jen jsem vám nastínila začátky porodu,nechci vás tady děsit :-D já měla hroznej porod ale kámoška co rodila loni ho měla uplně jinej a to je strašná citlivka na boles,je to u každého jinak..ale jak říká moje babi je to bolest která se rychle zapomene a ven to miminko musí :-D

Paji..taky mám rizoto ráda a nejraději ze soji..to je mnamka :palec: my máme na oběd kuřecí svíčkovou a knedlík to děti milují :-)

jani…jsem ráda že už se cítíš lépe,my dneska jedeme odpoledne s dětma na akci ze školy je to vítání léta taková vesnická zábava :lol: ale vždy to je super a hlavně se tam unaví :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
25.6.11 11:29

Pekne dopoledne, holky. Tak my mame dneska s pritelem v planu dat do kupy hromadu veci, at toho stihneme co nejvic a nemusime na to porad myslet… Zitra jedeme dokoupit posledni veci a jsme objednani na prohlidku porodnice, tak jsem zvedava.

Kolisko, o svickove mi ani nemluv, vis, jak bych si ji dala? O ni mluvim uz cely rok, ale tady na to nejak nejsou ingredience :cry:.

Jani, uz moc dobre chapu, jaka je noc se 4 hrnky caje… Ja jsem vcera mela porad zizen, tak jsem cely vecer popijela vodu a pak pred spanim jsem chytla chut na broskvicky v plechovce, tak i tu stavu z nich jsem zredila a vypila a noc byla teda uzasna! Se na ten hajzlik asi prestehuju… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.6.11 11:32

mondiku taky jsem vcera mela velkou chut na kompotovany broskve, ale odolala jsem :lol:
takze zazivna noc, rikas? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
25.6.11 11:33
janiii;-) píše:
mondiku taky jsem vcera mela velkou chut na kompotovany broskve, ale odolala jsem :lol:
takze zazivna noc, rikas? :lol:

Jo, uzasna. Navic, jak jsem se najedla pred spanim, tak me silene palila zaha a do toho mala si z myho briska delala kopacak, fakt se mi uzasne spalo :cert:. No nic, ja bezim, jdu se osprchovat a delat obed, tak zatim papa… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
25.6.11 12:08

ahoj holky, teda koukám, že toho není ani tolik na dočtení :palec:
Já dneska vypravila manžela do práce a pak jsme si šli ještě lehnout asi do půl dvanáctý a moc mi to prospělo. Ted si dělám oběd, slíbila jsem, že si udělám něco pořádného a nebudu jíst jen rohlíky :roll: tak si vařím brambory a budu si dělat steak z roštěný nebo to udělám na nudličky, ještě nevím… Pak mě čeká úklid, je to tu zas jak po výbuchu za ten týden, no a žehlení si asi nechám až zítra nebo pondělí, jako těch věcí pro malou je pěkná kupa s těmi plínami a výbavou do postýlky…jinak nakonec se osušky umoudřily, hodila jsem je pak ještě samotný hned vyprat a ta barva se smyla, tak zaplaťpánbu nejsou šedý, hurá :-)
Tak hezkou sobotu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
25.6.11 12:10

jinak já teď když jdu spát, tak jdu na wc, pak si ještě třeba chvilku povídáme v posteli a já za tu půl hodku musím pak jít znovu na wc, ona mi snad na tom močáku leží a ráno už kolem sedmé mě to vzbudí že musím jít :-( no a když večer víc piju nebo si dám něco z ovoce, tak to jdu tak ve čtyři ráno a mám narušenou celou noc :-( jo musíme to ještě nějakou chvíli vydržet. Jinak jsem taky zvědavá zda poznám porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.6.11 12:15

hani tak to je super, ze ty osusky pustily :-) ja uz mam to nejhorsi zehleni za sebou, byla toho kupa najednou a ted uz jen prubezne dozehluju kdyz neco vyperu. radsi uz prubezne, nehodlam u toho pak zas zkejsnout 3 hodiny :-D

kdyz piju pred spanim, tak me to taky chytne okolo ty ctvrty rano, ale usnu pak v pohode. problem spis je v tom, ze pak jdu treba za hodinu zase znova a pak klidne jeste jednou :zed:

ja se spis bojim toho, mala obcas vyvadi, takze na poslicky uz jsem si trochu „zvykla“, tak se bojim, ze pak si budu blahove myslet ze jsou to poslicci a on to misto toho uz bude porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.6.11 12:21

tak jsem vcera navstivila hrabak, prikladam foto a krome puncochacku me to vyslo na 75kc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: puncochy jsem kupovala dnes v lidlu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.6.11 12:26
Ivet23 píše:
tak jsem vcera navstivila hrabak, prikladam foto a krome puncochacku me to vyslo na 75kc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: puncochy jsem kupovala dnes v lidlu :wink:

Tak mi opet nejdou vkladat fotky :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital