Poradna duly
Jana Čurdová
Jani, hezkou sobotu
A jak se cítíš, už je to lepší??? ![]()
No, já jsem ukecala maminu a pojede se mnou na nákupy do DM a lékárny, abych si mohla připravit tašku do porodnice a už jsem konečně měla všechno koupené ![]()
jitu uz se citim uplne fit ![]()
no ja po tom vcerejsku budu balit tasku do porodnice taky
veci uz mam vsechny, ale nemela jsem vyprany nocni kosile a podprsenky a tak, takze se do toho radsi dneska pustim ![]()
Tak to je dobře
Ale šetři se, vidíš, že jakmile se to přežene, tak je blbě hned ![]()
No, mě také chybí ještě něco vyprat pro malou, ale tu udělám večer a zítra si to vyžehlím…
Dobe rano mamci
teda ani docitat sem nemusela
me vecer prijel muz, sice zas jen na noc ale aspon tak
dnes by mel prijet kolem 17h
nevedi ted chudaci co driv
jinak Mondi ja myslim,ze porod poznas
ja kdyz cekala dceru sem ani nemela tuseni jak to projde, internet jsem doma nemela coz bylo mnohem lepsi
ted si vse najdu, prectu a sem akorat nervni (obcas)
no budu muset do obchodu pro maso, nechce se mi ![]()
Ahoj holky, tak já jsem se perfektně vyspala a večer pokecala s mamčou. Ráno jsem byla vzhůru o půl 7 a teď s mamčou děláme chlapíkům k obědu rizoto a jako dezert Krtkův dort, tak se moc těšímy - ty 2 věci miluju ![]()
Jani, ještě se šetři.
Tak čekám, kdy se mi ten náš tatínek vzbudí, ale asi zapily malou pořádně, tak si pro mě dojede asi až navečer, ale nevadí, aspoň mamce s něčím pomůžu ![]()
ja jsem se byla projit do lekarny a do trafiky, nakoupila jsem si nejaky casopisy. myslim si, ze jestli mi bude hrozit prenaseni, tak mi bude stacit precist si jedno cislo enigmy, protoze se u toho vzdycky tak rozciluju…a stejne si ji nakonec koupim zase znova ![]()
chtely jsme jet dneska s mamkou do kladrub, ma tam byt nejaka akce s konikama, ale nemuzem jet kvuli babce, nechceme ji ted nechavat samotnou doma.
pro postylku se dneska taky nedostanem, kupovali jsme ji v obchode kousek od mista pritelova bydliste, ale on je dneska v praci…tak asi az v pondeli, aaaach jo ![]()
takze ja se dneska asi budu flinkat cely den ![]()
přeji dobré ráno děvčata..já měla dneska klasickou noc na záchodě jen jednou a to jsem jedla zase meloun ![]()
Jitu…jen jsem vám nastínila začátky porodu,nechci vás tady děsit
já měla hroznej porod ale kámoška co rodila loni ho měla uplně jinej a to je strašná citlivka na boles,je to u každého jinak..ale jak říká moje babi je to bolest která se rychle zapomene a ven to miminko musí ![]()
Paji..taky mám rizoto ráda a nejraději ze soji..to je mnamka
my máme na oběd kuřecí svíčkovou a knedlík to děti milují ![]()
jani…jsem ráda že už se cítíš lépe,my dneska jedeme odpoledne s dětma na akci ze školy je to vítání léta taková vesnická zábava
ale vždy to je super a hlavně se tam unaví
![]()
Pekne dopoledne, holky. Tak my mame dneska s pritelem v planu dat do kupy hromadu veci, at toho stihneme co nejvic a nemusime na to porad myslet… Zitra jedeme dokoupit posledni veci a jsme objednani na prohlidku porodnice, tak jsem zvedava.
Kolisko, o svickove mi ani nemluv, vis, jak bych si ji dala? O ni mluvim uz cely rok, ale tady na to nejak nejsou ingredience
.
Jani, uz moc dobre chapu, jaka je noc se 4 hrnky caje… Ja jsem vcera mela porad zizen, tak jsem cely vecer popijela vodu a pak pred spanim jsem chytla chut na broskvicky v plechovce, tak i tu stavu z nich jsem zredila a vypila a noc byla teda uzasna! Se na ten hajzlik asi prestehuju… ![]()
mondiku taky jsem vcera mela velkou chut na kompotovany broskve, ale odolala jsem ![]()
takze zazivna noc, rikas? ![]()
janiii;-) píše:
mondiku taky jsem vcera mela velkou chut na kompotovany broskve, ale odolala jsem
takze zazivna noc, rikas?
Jo, uzasna. Navic, jak jsem se najedla pred spanim, tak me silene palila zaha a do toho mala si z myho briska delala kopacak, fakt se mi uzasne spalo
. No nic, ja bezim, jdu se osprchovat a delat obed, tak zatim papa… ![]()
ahoj holky, teda koukám, že toho není ani tolik na dočtení ![]()
Já dneska vypravila manžela do práce a pak jsme si šli ještě lehnout asi do půl dvanáctý a moc mi to prospělo. Ted si dělám oběd, slíbila jsem, že si udělám něco pořádného a nebudu jíst jen rohlíky
tak si vařím brambory a budu si dělat steak z roštěný nebo to udělám na nudličky, ještě nevím… Pak mě čeká úklid, je to tu zas jak po výbuchu za ten týden, no a žehlení si asi nechám až zítra nebo pondělí, jako těch věcí pro malou je pěkná kupa s těmi plínami a výbavou do postýlky…jinak nakonec se osušky umoudřily, hodila jsem je pak ještě samotný hned vyprat a ta barva se smyla, tak zaplaťpánbu nejsou šedý, hurá ![]()
Tak hezkou sobotu! ![]()
jinak já teď když jdu spát, tak jdu na wc, pak si ještě třeba chvilku povídáme v posteli a já za tu půl hodku musím pak jít znovu na wc, ona mi snad na tom močáku leží a ráno už kolem sedmé mě to vzbudí že musím jít
no a když večer víc piju nebo si dám něco z ovoce, tak to jdu tak ve čtyři ráno a mám narušenou celou noc
jo musíme to ještě nějakou chvíli vydržet. Jinak jsem taky zvědavá zda poznám porod…
hani tak to je super, ze ty osusky pustily
ja uz mam to nejhorsi zehleni za sebou, byla toho kupa najednou a ted uz jen prubezne dozehluju kdyz neco vyperu. radsi uz prubezne, nehodlam u toho pak zas zkejsnout 3 hodiny ![]()
kdyz piju pred spanim, tak me to taky chytne okolo ty ctvrty rano, ale usnu pak v pohode. problem spis je v tom, ze pak jdu treba za hodinu zase znova a pak klidne jeste jednou ![]()
ja se spis bojim toho, mala obcas vyvadi, takze na poslicky uz jsem si trochu „zvykla“, tak se bojim, ze pak si budu blahove myslet ze jsou to poslicci a on to misto toho uz bude porod ![]()
tak jsem vcera navstivila hrabak, prikladam foto a krome puncochacku me to vyslo na 75kc
puncochy jsem kupovala dnes v lidlu ![]()
Ivet23 píše:
tak jsem vcera navstivila hrabak, prikladam foto a krome puncochacku me to vyslo na 75kc![]()
![]()
puncochy jsem kupovala dnes v lidlu
Tak mi opet nejdou vkladat fotky
![]()