TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
26.6.11 12:44

Beru kdyby byli celé bílé tak to by bylo něco jiného ale takhle nikdo nemůže nic říct…určitě se do nich dostaneš a budou ti slušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
26.6.11 12:45

43 dni do terminu porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
26.6.11 12:57

Ivet, také moc hezké bříško. Myslím, že máte bříška akorát :pankac:
Kolik cm máš přes bříško???

Holky, a já :lol:

Chci se zeptat těch, co jsou zaregistrované na aukru. Je v tom nějaký háček, nebo se jen zaregistruji a když chci, tak kupuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
26.6.11 13:01

Jitul zaregistruješ se a pak čekáš na dopie kde ti příjde potvrzující kod a pak už můžeš nakupovat jak drak =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
26.6.11 13:02

Jitul taky máš pěkné bříško :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
26.6.11 13:08
Kačkka píše:
Jitul zaregistruješ se a pak čekáš na dopie kde ti příjde potvrzující kod a pak už můžeš nakupovat jak drak =)
Kači, takže nemůžu objednávat hned ten den, co jsem se zaregistrovala? A jsou tam nějaké poplatky?

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
26.6.11 13:08
Jitule84 píše:
Ivet, také moc hezké bříško. Myslím, že máte bříška akorát :pankac:
Kolik cm máš přes bříško???

Holky, a já :lol:

Chci se zeptat těch, co jsou zaregistrované na aukru. Je v tom nějaký háček, nebo se jen zaregistruji a když chci, tak kupuji…

Zaregistrujes a nakupujes kdy chces a prodavas taky jen kdyz chces, zadne podminky :) a brisko mas hezky :wink: kolem briska mam cca 105cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
26.6.11 13:12

poplatky tam žádné nejsou
je pravda, že je to už docela dlouho co sem se já zaregistrovala, že se to mohlo změnit, ale já musela čekat než mi přišel ten dopis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
26.6.11 13:12

Holky, díky, :hug: jsem otravná, ale chci vše vědět, než se zase někde upíšu :lol:
A můžu registraci kdykoliv zrušit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
26.6.11 13:14
Jitule84 píše:
Holky, díky, :hug: jsem otravná, ale chci vše vědět, než se zase někde upíšu :lol:
A můžu registraci kdykoliv zrušit?

To asi muzes,ale neni duvod rusit. jinak je to furt stejne budes cekat na registracni kod v dopise :-) zadne poplatky tam nejsou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
26.6.11 13:14

jeee tak to nevím já sem tam pořád a nakupuju jak potřebuju někdy třeba 3× do měsíce někdy i půl roku nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
26.6.11 13:17

Tak moc děkuji, asi to risknu a registruji se :mrgreen:
Jste zlatíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
26.6.11 13:20

ahoj holky, teda máte všechny pěkný bříška :palec: mě přijdou, že máte celkem malý…
s tím aukrem to tak je myslím furt, musí se počkat, až poštou přijde potvrzovací kod a pak teprve člověk muže nakupovat a prodávat…
Já teprve vařím oběd, tedy jen polívku, dopoledne jsem byla nakoupit a odvézt manžela do práce. Odpoledne mě čeká úklid chodby v baráku a taky musím vyžehlit pár manželových věcí a zabalit mu tašku, když zítra odjíždí :-( vůbec se mi nechce nic dělat a to už je jedna pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
26.6.11 13:25

Berus - teda ty šaty jsou moc krásný a myslím, že spíš převládá motiv než bílá, takže bych se ničeho nebála a na svatbu v pohodě, říká se, že člověk nemá být celý v bílém jako nevěsta, max. družičky…a tyhle jsou fakt super :palec: odkud je máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
26.6.11 13:26

Holky, tak jsem tam :dance:
Ten potvrzovací kod je hlavně pro prodej, takže nakupovat bych asi mohla. Jdu to vyzkoušet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí