Poradna duly
Jana Čurdová
Beru kdyby byli celé bílé tak to by bylo něco jiného ale takhle nikdo nemůže nic říct…určitě se do nich dostaneš a budou ti slušet…
Ivet, také moc hezké bříško. Myslím, že máte bříška akorát ![]()
Kolik cm máš přes bříško???
Holky, a já ![]()
Chci se zeptat těch, co jsou zaregistrované na aukru. Je v tom nějaký háček, nebo se jen zaregistruji a když chci, tak kupuji…
Jitul zaregistruješ se a pak čekáš na dopie kde ti příjde potvrzující kod a pak už můžeš nakupovat jak drak =)
Kačkka píše:Kači, takže nemůžu objednávat hned ten den, co jsem se zaregistrovala? A jsou tam nějaké poplatky?
Jitul zaregistruješ se a pak čekáš na dopie kde ti příjde potvrzující kod a pak už můžeš nakupovat jak drak =)
Děkuji ![]()
Jitule84 píše:
Ivet, také moc hezké bříško. Myslím, že máte bříška akorát
Kolik cm máš přes bříško???Holky, a já
Chci se zeptat těch, co jsou zaregistrované na aukru. Je v tom nějaký háček, nebo se jen zaregistruji a když chci, tak kupuji…
Zaregistrujes a nakupujes kdy chces a prodavas taky jen kdyz chces, zadne podminky
a brisko mas hezky
kolem briska mam cca 105cm
poplatky tam žádné nejsou
je pravda, že je to už docela dlouho co sem se já zaregistrovala, že se to mohlo změnit, ale já musela čekat než mi přišel ten dopis
Holky, díky,
jsem otravná, ale chci vše vědět, než se zase někde upíšu ![]()
A můžu registraci kdykoliv zrušit?
Jitule84 píše:
Holky, díky,jsem otravná, ale chci vše vědět, než se zase někde upíšu
A můžu registraci kdykoliv zrušit?
To asi muzes,ale neni duvod rusit. jinak je to furt stejne budes cekat na registracni kod v dopise
zadne poplatky tam nejsou ![]()
jeee tak to nevím já sem tam pořád a nakupuju jak potřebuju někdy třeba 3× do měsíce někdy i půl roku nic…
ahoj holky, teda máte všechny pěkný bříška
mě přijdou, že máte celkem malý…
s tím aukrem to tak je myslím furt, musí se počkat, až poštou přijde potvrzovací kod a pak teprve člověk muže nakupovat a prodávat…
Já teprve vařím oběd, tedy jen polívku, dopoledne jsem byla nakoupit a odvézt manžela do práce. Odpoledne mě čeká úklid chodby v baráku a taky musím vyžehlit pár manželových věcí a zabalit mu tašku, když zítra odjíždí
vůbec se mi nechce nic dělat a to už je jedna pryč…
Berus - teda ty šaty jsou moc krásný a myslím, že spíš převládá motiv než bílá, takže bych se ničeho nebála a na svatbu v pohodě, říká se, že člověk nemá být celý v bílém jako nevěsta, max. družičky…a tyhle jsou fakt super
odkud je máš?
Holky, tak jsem tam ![]()
Ten potvrzovací kod je hlavně pro prodej, takže nakupovat bych asi mohla. Jdu to vyzkoušet ![]()