Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, koukám, že tady vyhrávají třešně a meloun
Třešně mám v lednici, ale už na ně vůbec nemám chuť ![]()
Beru, no, že je to zbytečné stresování a že se stane, že mimčo přes to neslyšíš a zbytečně stesuješ. Hlavně je to celkem drahá hračička…No, my a druhý dítě…Ještě nevíme a pokud ano, tak až tak za 7 let..
Janiii…taky jsem nad tím přemýšlela ale prej jsou za to šílený pokuty jak nemáš povolení
![]()
Beru klidně bych ti poslala ale než by tam došli tak by byli asi shnilý,musím je dneska zavařit zítra už budou hnusný a na vyhození ale příští rok na tebe budu myslet
jinak moc krásný šaty,já mám stejný jen jinej motiv a superně se v nich cítím,teda ted ne jak mám pupík,protože jsem malá a vypadám jak kulička ale jinak jsou superní ![]()
Jitu…jj je to trochu lepší ale malá se tam pořád nějak šponuje a vzteká a jak dlouho sedím a vstanu mám pocit že mi každou chvíli vypadne,vydržím do čtbrtka apak to řeknu Dr.a uvidíme..jiank já mám přes pupík 114cm ![]()
Dobré ráno maminky.
Jitu, s těma třešněma jsem na tom úplně stejně. Mám jich zde poslední mističku a už je skoro ani nemůžu vidět. Zato melounem se nemůžu přejest. Ten můžu ke snídani, k obědu i k večeři.
Také přemýšlím nad těma bolérkama, místo kojících podprsenek. Ale jednu kojící bych si stejně chtěla koupit.
Kdo jdete dneska vyřizovat papírování, tak vám přeji, ať to rychle uteče a ať vás to moc nerozčílí.
Já jsem docela naštvaná, protože jsem včera upekla buchtu, trvalo mě to asi 1,5 hodiny a nakonec ji nikdo nejedl. Takže si příště hodím nohy na stůl a nic pect nebudu.
Mondík, to mě tě je moc líto s tím spaním. Vyzkoušej si dát trošku jablíčka před spaním. Mě to pomáhalo. A celkově, jak jsem začala jíst v poslední době hodně ovoce během dne, tak mě to pálení žáhy přešlo.
Ale s tím čůráním v noci jsem na tom úplně stejně. Ale já totiž piju i během noci a nestačí mě dát si skleničku vody k postely, já tam musím mít celou 1,5 litrovku. Ale já tolik pila i před těhu.
Musím se pochlubit, dneska začínám 35. týden.
eli tak u nas je to zcela opacne a to zase stve me - ja se s necim pecu a pak je to behem mziku pryc, klidne jeste i horky. nezbyde ani drobecek ![]()
Nojo, ale pak z toho má alespoň člověk radost, že se to sní, a že to chutná. ![]()
to urcite, ale kdyz si vezmes co se s tim napiplas, pokud zrovna nedelas jen nejakou rychlou buchtu a behem chvilky je to pryc… ![]()
To je taky pravda, to u našich se musely péct vždycky dva plechy. ![]()
Dobré ránko, holky! Moc jste se nerozkacaly, tak jsem vás dočetla ![]()
Koli- téééda, takových třešní, to máte opravdu na otevření stánku ![]()
Jitu- ty musíš mít roztomiloučký bříško, ale opravdu asi vypadá, jak když ses dobře najedla, viď? ![]()
Beru- nádherný bříško i šatičky, budou ti moc slušet ![]()
Elis- já vím, to pak naštve, tak pro příště už víš, že máš raději hodit nohy na stůl ![]()
Jinak všem co mají dnes kontrolu, přeju, ať je vše OK ![]()
ufff,tak sme přišli z lesa-v lese je to bájo,nádherný chládek,ale cesta mezi paneláky domů je už očistec a to ještě není to pravé vedro
to asi začnu vstávat dřív a budem chodit ven už v šest,abych to teplo nepocítila ![]()
Floo děkuju moc za pochvalu
jsem hlavně zvědavá,jestli se do těch šatů narvu ![]()
Elis to tě chápu,že jsi naštvaná,u nás se koláče a buchty jí na posezení,zvlášť přítel je šíleně na sladké,ale já mám teď s pečením útrum
ale v tomhle vedru se stejně péct nedá
Beru, to víš, že se do nich vejdeš a opravdu ti budou slušet, protože jsi vysoká ![]()
Ahojda,
koukám jestli jsem všechny ještě 2v1. Byla jsem přez víkend i mamky takže jsem nemohla nakouknout.Petr s Adi jeli v pátek večer do Chorvatska takže jsem tu osiřela.Včera psali že si užívají.Počasí super,písečná pláž,jídla a pití co hrdlo ráčí páč mají allinkluziv.Dneska prý jedou na výlet ponorkou.
No a já tu pomalu poklízím.naštěstí jsou to jen takový drobnosti.A ve středu se s mamkou vrhnem na praní a žehlení věcí pro mimi.
marki77 píše:
Ahojda,
koukám jestli jsem všechny ještě 2v1. Byla jsem přez víkend i mamky takže jsem nemohla nakouknout.Petr s Adi jeli v pátek večer do Chorvatska takže jsem tu osiřela.Včera psali že si užívají.Počasí super,písečná pláž,jídla a pití co hrdlo ráčí páč mají allinkluziv.Dneska prý jedou na výlet ponorkou.
No a já tu pomalu poklízím.naštěstí jsou to jen takový drobnosti.A ve středu se s mamkou vrhnem na praní a žehlení věcí pro mimi.
Teda, tak to si to tam krásně užívají. Taky bych hned jela. Tak užívej poslední chvilky klidu a odpočívej. Pak už na odpočinek nebude moc času. To žehlední malých věciček jde opravdu hodně rychle. Ale měla jsem asi šest plínek a ty mě zabraly takovou dobu. Ještě, že jsem se rozhodla pro jednorázovky. ![]()
Marki- tak z tebe je sirotek, si aspoň trochu odpočineš a připravíš věci na mimíska.
dobbre ranko
ja se vvratila z vedlejsiho mesta s foceni, prefotila jsem to do mobilu ale nic moc. a je mi dnes nejak divne
takze budu lezet ![]()
Holky relax to je ale nejsem na takový klid zvyklá.Chybí mi ten rozruch kolem Adi.Ona je jak čertík a chvílu neposedí.Musím se přiznat že mi chyběli už jak odjížděli z parkoviště.