TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
27.6.11 16:47
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
to ma bejt hezky zitra a ja jdu rano mezi 7-8h do Dia :cry: na 10h mam bejt v poradne a zas pred 12h v Dia :cry: to me jako klepne :cry: ted jeste to vedro, fuj :-? ja uz se tesim az porodim :mrgreen: :mrgreen:
To půjdeš v tom nejvěším hicu, tro aby si vzal člověk mokrej kapesník na hlavu :-D
Kapesnik? rovnou nejaky rucnik :mrgreen: :mrgreen: ja uz chci octavku a klimosku :lol:

A tak vám tamta dopadla, jak jsi kdysi psala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
27.6.11 16:47
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
to ma bejt hezky zitra a ja jdu rano mezi 7-8h do Dia :cry: na 10h mam bejt v poradne a zas pred 12h v Dia :cry: to me jako klepne :cry: ted jeste to vedro, fuj :-? ja uz se tesim az porodim :mrgreen: :mrgreen:
To půjdeš v tom nejvěším hicu, tro aby si vzal člověk mokrej kapesník na hlavu :-D
Kapesnik? rovnou nejaky rucnik :mrgreen: :mrgreen: ja uz chci octavku a klimosku :lol:

Ivet mno to si dáš teda-bude fakt nejlepší jít nahatá obalená v mokrém ručníku-to chvíli vydrží :mrgreen: to abych vstávala v šest zítra aby sme stihli vyvenčit hafinu před vedrem v poledne :zed: tak sem ted dotláskala melouna,mňam,ještě bych si dala něco studeného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 16:55
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
A tak vám tamta dopadla, jak jsi kdysi psala???

Mame auto od strejdy :mrgreen: jen si pro nej zajet do Brna :mrgreen: jinak je to Octavie 1.9 tdi combi r.v. 2000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
27.6.11 16:56

Ahoj holky,

moc všem děkuju za přáníčka :huban:

My se vrátily z babince na chalupě..bylo to fajn, ale 3 děti stejnýho věku jsou chvílema na budku..se furt dohadovaly o hračky, rvaly se,… :cert: a celkově to bylo fajn..zítra jde Anet naposled do školky a pak už budem celý prázdniny spolu :dance: teda vlastně v pátek odjíždí s tatínkem na Apaluchu, tak plánuju vygruntovat celý byt a vyprat a vyžehlit věcičky na prca :palec:

Beru zaregistrovala jsem ty Tvoje šaty…ty jsou taaaaaak nááádherný :huban: fakt úžasný :palec: kde jsi je kupovala, jestli se můžu zeptat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 16:57
berusenka66 píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Ivet mno to si dáš teda-bude fakt nejlepší jít nahatá obalená v mokrém ručníku-to chvíli vydrží :mrgreen: to abych vstávala v šest zítra aby sme stihli vyvenčit hafinu před vedrem v poledne :zed: tak sem ted dotláskala melouna,mňam,ještě bych si dala něco studeného :think:

nahata neeeee :mrgreen: :mrgreen: sem dnes po tom foceni zjistila jak moc mi povyrostli prsa, boze muj to je sileny :cert: za chvilku si poridim trakar asi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.6.11 17:02

Ivet- jojo, jen tam zajet, viď? Tak to je super, že vám to klaplo, už se asi těšíte,co? A s těma prsama, ty snad vyrostly každý v těhu :mrgreen:
Aicuul- to je dobře, že sis to užila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 17:11
Flooa píše:
Ivet- jojo, jen tam zajet, viď? Tak to je super, že vám to klaplo, už se asi těšíte,co? A s těma prsama, ty snad vyrostly každý v těhu :mrgreen:
Aicuul- to je dobře, že sis to užila :palec:

No on by to problem nebyl kdyby ten muj chlap nebyl tak zaneprazdnen :cry: a ja sama se svym orientacnim smyslem na nule bych zabloudila i v autobuse :mrgreen: :mrgreen: chteli jsme tam jet na vikend,ale to nevyjde, tak bud Denis sam nebo by jsme tam vlitli spolu, mala bude do konce tydne ve skolce a mamka by ji vyzvedla :-) ale kdo vi jak to bude :-) no jako ty prsa jsou sileny, jak sem se pak stydela kdyz sem videla tu fotku, jeste jak sem je trocha schovavala tak sem je rozplacla :mrgreen: :mrgreen: no katastrofa. z mych peknych 75 C je mega 80E :oops: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.6.11 17:15
Ivet23 píše:
Flooa píše:
No on by to problem nebyl kdyby ten muj chlap nebyl tak zaneprazdnen :cry: a ja sama se svym orientacnim smyslem na nule bych zabloudila i v autobuse :mrgreen: :mrgreen: chteli jsme tam jet na vikend,ale to nevyjde, tak bud Denis sam nebo by jsme tam vlitli spolu, mala bude do konce tydne ve skolce a mamka by ji vyzvedla :-) ale kdo vi jak to bude :-) no jako ty prsa jsou sileny, jak sem se pak stydela kdyz sem videla tu fotku, jeste jak sem je trocha schovavala tak sem je rozplacla :mrgreen: :mrgreen: no katastrofa. z mych peknych 75 C je mega 80E :oops: 8-o

To já si kupovala dřív 8OD nebo C, podle vystužení a teď v těhu jsem taky už měla o číslo větší, takže jsem zvědavá, kam až to poroste těsně před porodem :-P Ale manželovi se líbí a to je hlavní. Protože mně se spíš jako nafoukly a zpevnily :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
27.6.11 17:15

Ivet, to si teda zítra dáš. :zed:
Já už se také toho počasí hrozím, protože jedu k dr. autem hodinu a budu se vracet kolem poledne, takže v autě budeme asi pěkně vařený. :cert:

Aircul, všechno nej k narozkám a hodně splněných přáníček :andel:
No, to jste musely mít někdy hlavy jak nafukavací balon, ne??? Ale hlavně že jste si to užily :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 17:18
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
No on by to problem nebyl kdyby ten muj chlap nebyl tak zaneprazdnen :cry: a ja sama se svym orientacnim smyslem na nule bych zabloudila i v autobuse :mrgreen: :mrgreen: chteli jsme tam jet na vikend,ale to nevyjde, tak bud Denis sam nebo by jsme tam vlitli spolu, mala bude do konce tydne ve skolce a mamka by ji vyzvedla :-) ale kdo vi jak to bude :-) no jako ty prsa jsou sileny, jak sem se pak stydela kdyz sem videla tu fotku, jeste jak sem je trocha schovavala tak sem je rozplacla :mrgreen: :mrgreen: no katastrofa. z mych peknych 75 C je mega 80E :oops: 8-o
To já si kupovala dřív 8OD nebo C, podle vystužení a teď v těhu jsem taky už měla o číslo větší, takže jsem zvědavá, kam až to poroste těsně před porodem :-P Ale manželovi se líbí a to je hlavní. Protože mně se spíš jako nafoukly a zpevnily :-P :-P

no pritel by si je nejradeji vozil sebou na montaze :mrgreen: :mrgreen: no me spis prijde,ze jsou tak tezky, ze to je nemozny :-( pockej az se nalejou po porodu mlekem :mrgreen: :mrgreen: to budu nosit padak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 17:21
Jitule84 píše:
Ivet, to si teda zítra dáš. :zed:
Já už se také toho počasí hrozím, protože jedu k dr. autem hodinu a budu se vracet kolem poledne, takže v autě budeme asi pěkně vařený. :cert:Aircul, všechno nej k narozkám a hodně splněných přáníček :andel:
No, to jste musely mít někdy hlavy jak nafukavací balon, ne??? Ale hlavně že jste si to užily :palec:

no Jitul nezavidim. ja to mam autem 10min ale abych nejela sem a tam tak hodim auto na parkoviste a to tam cely den pari slunce :cry: takze zaparkuji auto pujdu do dia, pak k mamce pak do poradny a potom zas do dia a az sednu do auta tak pojdu vedrem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129

Moje siilnější a vyvinutější kolegyně říká, že už ve 3. měsíci je musela skoro vozit na káře před sebou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
Aicuul píše:
Ahoj holky,

moc všem děkuju za přáníčka :huban:

My se vrátily z babince na chalupě..bylo to fajn, ale 3 děti stejnýho věku jsou chvílema na budku..se furt dohadovaly o hračky, rvaly se,… :cert: a celkově to bylo fajn..zítra jde Anet naposled do školky a pak už budem celý prázdniny spolu :dance: teda vlastně v pátek odjíždí s tatínkem na Apaluchu, tak plánuju vygruntovat celý byt a vyprat a vyžehlit věcičky na prca :palec:

Beru zaregistrovala jsem ty Tvoje šaty…ty jsou taaaaaak nááádherný :huban: fakt úžasný :palec: kde jsi je kupovala, jestli se můžu zeptat???

jéé děkuju moc za pochvalu :huban: já vím jen že je dováží někdo z Ameriky,zařizovala mi to dcera od mamky přítele,ale příští pondělí s ní budu na chalupě,tak ti můžu zjistit víc pokud chceš :wink:

tak si představte že jsem ted byla dát prcka babičce-šli na prochajdu a jdu do vchodu a on na mě káknul pták!!!přímo do vlasů :poblion: :zed: sem si musela umejt hlavu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
27.6.11 17:22

Jo, zítra si dáme :cert:
Já musím pak ještě do práce a s mm oběhnout nějaké nákupy, takže myslím, že přijedu KO
Ale ve středu hlásí až 30°c, takže jsme na tom ještě relativně dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.6.11 17:23
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
To já si kupovala dřív 8OD nebo C, podle vystužení a teď v těhu jsem taky už měla o číslo větší, takže jsem zvědavá, kam až to poroste těsně před porodem :-P Ale manželovi se líbí a to je hlavní. Protože mně se spíš jako nafoukly a zpevnily :-P :-P
no pritel by si je nejradeji vozil sebou na montaze :mrgreen: :mrgreen: no me spis prijde,ze jsou tak tezky, ze to je nemozny :-( pockej az se nalejou po porodu mlekem :mrgreen: :mrgreen: to budu nosit padak :mrgreen:

Po porodu to budem vozit na kárce před sebou :-P :-P :-P Jen kdyby to šlo je sundat, viď? To bys je mohla poslat přítelovi sebou na montáže a já bych je taky tomu svýmu občas přibalila a odlehčila si :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí