Poradna duly
Jana Čurdová
Ivet23 píše:Flooa píše:Kapesnik? rovnou nejaky rucnikIvet23 píše:To půjdeš v tom nejvěším hicu, tro aby si vzal člověk mokrej kapesník na hlavu
to ma bejt hezky zitra a ja jdu rano mezi 7-8h do Diana 10h mam bejt v poradne a zas pred 12h v Dia
to me jako klepne
ted jeste to vedro, fuj
ja uz se tesim az porodim
![]()
![]()
ja uz chci octavku a klimosku
A tak vám tamta dopadla, jak jsi kdysi psala???
Ivet23 píše:Flooa píše:Kapesnik? rovnou nejaky rucnikIvet23 píše:To půjdeš v tom nejvěším hicu, tro aby si vzal člověk mokrej kapesník na hlavu
to ma bejt hezky zitra a ja jdu rano mezi 7-8h do Diana 10h mam bejt v poradne a zas pred 12h v Dia
to me jako klepne
ted jeste to vedro, fuj
![]()
![]()
Ivet mno to si dáš teda-bude fakt nejlepší jít nahatá obalená v mokrém ručníku-to chvíli vydrží
to abych vstávala v šest zítra aby sme stihli vyvenčit hafinu před vedrem v poledne
tak sem ted dotláskala melouna,mňam,ještě bych si dala něco studeného ![]()
Flooa píše:Ivet23 píše:A tak vám tamta dopadla, jak jsi kdysi psala???Flooa píše:Kapesnik? rovnou nejaky rucnikIvet23 píše:To půjdeš v tom nejvěším hicu, tro aby si vzal člověk mokrej kapesník na hlavu
to me jako klepne
ted jeste to vedro, fuj
![]()
![]()
Mame auto od strejdy
jen si pro nej zajet do Brna
jinak je to Octavie 1.9 tdi combi r.v. 2000
Ahoj holky,
moc všem děkuju za přáníčka ![]()
My se vrátily z babince na chalupě..bylo to fajn, ale 3 děti stejnýho věku jsou chvílema na budku..se furt dohadovaly o hračky, rvaly se,…
a celkově to bylo fajn..zítra jde Anet naposled do školky a pak už budem celý prázdniny spolu
teda vlastně v pátek odjíždí s tatínkem na Apaluchu, tak plánuju vygruntovat celý byt a vyprat a vyžehlit věcičky na prca ![]()
Beru zaregistrovala jsem ty Tvoje šaty…ty jsou taaaaaak nááádherný
fakt úžasný
kde jsi je kupovala, jestli se můžu zeptat???
berusenka66 píše:Ivet23 píše:Ivet mno to si dáš teda-bude fakt nejlepší jít nahatá obalená v mokrém ručníku-to chvíli vydržíFlooa píše:Kapesnik? rovnou nejaky rucnikIvet23 píše:To půjdeš v tom nejvěším hicu, tro aby si vzal člověk mokrej kapesník na hlavu
to me jako klepne
ted jeste to vedro, fuj
![]()
![]()
to abych vstávala v šest zítra aby sme stihli vyvenčit hafinu před vedrem v poledne
tak sem ted dotláskala melouna,mňam,ještě bych si dala něco studeného
nahata neeeee
sem dnes po tom foceni zjistila jak moc mi povyrostli prsa, boze muj to je sileny
za chvilku si poridim trakar asi
![]()
Ivet- jojo, jen tam zajet, viď? Tak to je super, že vám to klaplo, už se asi těšíte,co? A s těma prsama, ty snad vyrostly každý v těhu ![]()
Aicuul- to je dobře, že sis to užila ![]()
Flooa píše:
Ivet- jojo, jen tam zajet, viď? Tak to je super, že vám to klaplo, už se asi těšíte,co? A s těma prsama, ty snad vyrostly každý v těhu
Aicuul- to je dobře, že sis to užila
No on by to problem nebyl kdyby ten muj chlap nebyl tak zaneprazdnen
a ja sama se svym orientacnim smyslem na nule bych zabloudila i v autobuse
chteli jsme tam jet na vikend,ale to nevyjde, tak bud Denis sam nebo by jsme tam vlitli spolu, mala bude do konce tydne ve skolce a mamka by ji vyzvedla
ale kdo vi jak to bude
no jako ty prsa jsou sileny, jak sem se pak stydela kdyz sem videla tu fotku, jeste jak sem je trocha schovavala tak sem je rozplacla
no katastrofa. z mych peknych 75 C je mega 80E
![]()
Ivet23 píše:Flooa píše:No on by to problem nebyl kdyby ten muj chlap nebyl tak zaneprazdnen
Ivet- jojo, jen tam zajet, viď? Tak to je super, že vám to klaplo, už se asi těšíte,co? A s těma prsama, ty snad vyrostly každý v těhu
Aicuul- to je dobře, že sis to užilaa ja sama se svym orientacnim smyslem na nule bych zabloudila i v autobuse
![]()
chteli jsme tam jet na vikend,ale to nevyjde, tak bud Denis sam nebo by jsme tam vlitli spolu, mala bude do konce tydne ve skolce a mamka by ji vyzvedla
ale kdo vi jak to bude
no jako ty prsa jsou sileny, jak sem se pak stydela kdyz sem videla tu fotku, jeste jak sem je trocha schovavala tak sem je rozplacla
![]()
![]()
To já si kupovala dřív
D nebo C, podle vystužení a teď v těhu jsem taky už měla o číslo větší, takže jsem zvědavá, kam až to poroste těsně před porodem
Ale manželovi se líbí a to je hlavní. Protože mně se spíš jako nafoukly a zpevnily
![]()
Ivet, to si teda zítra dáš. ![]()
Já už se také toho počasí hrozím, protože jedu k dr. autem hodinu a budu se vracet kolem poledne, takže v autě budeme asi pěkně vařený. ![]()
Aircul, všechno nej k narozkám a hodně splněných přáníček ![]()
No, to jste musely mít někdy hlavy jak nafukavací balon, ne??? Ale hlavně že jste si to užily ![]()
Flooa píše:Ivet23 píše:To já si kupovala dřívFlooa píše:No on by to problem nebyl kdyby ten muj chlap nebyl tak zaneprazdnen
Aicuul- to je dobře, že sis to užilaa ja sama se svym orientacnim smyslem na nule bych zabloudila i v autobuse
![]()
ale kdo vi jak to bude
![]()
![]()
D nebo C, podle vystužení a teď v těhu jsem taky už měla o číslo větší, takže jsem zvědavá, kam až to poroste těsně před porodem
Ale manželovi se líbí a to je hlavní. Protože mně se spíš jako nafoukly a zpevnily
![]()
no pritel by si je nejradeji vozil sebou na montaze
no me spis prijde,ze jsou tak tezky, ze to je nemozny
pockej az se nalejou po porodu mlekem
to budu nosit padak ![]()
Jitule84 píše:
Ivet, to si teda zítra dáš.
Já už se také toho počasí hrozím, protože jedu k dr. autem hodinu a budu se vracet kolem poledne, takže v autě budeme asi pěkně vařený.Aircul, všechno nej k narozkám a hodně splněných přáníček
No, to jste musely mít někdy hlavy jak nafukavací balon, ne??? Ale hlavně že jste si to užily
no Jitul nezavidim. ja to mam autem 10min ale abych nejela sem a tam tak hodim auto na parkoviste a to tam cely den pari slunce
takze zaparkuji auto pujdu do dia, pak k mamce pak do poradny a potom zas do dia a az sednu do auta tak pojdu vedrem ![]()
Moje siilnější a vyvinutější kolegyně říká, že už ve 3. měsíci je musela skoro vozit na káře před sebou ![]()
Aicuul píše:
Ahoj holky,moc všem děkuju za přáníčka
My se vrátily z babince na chalupě..bylo to fajn, ale 3 děti stejnýho věku jsou chvílema na budku..se furt dohadovaly o hračky, rvaly se,…
Beru zaregistrovala jsem ty Tvoje šaty…ty jsou taaaaaak nááádhernýa celkově to bylo fajn..zítra jde Anet naposled do školky a pak už budem celý prázdniny spolu
teda vlastně v pátek odjíždí s tatínkem na Apaluchu, tak plánuju vygruntovat celý byt a vyprat a vyžehlit věcičky na prca
fakt úžasný
kde jsi je kupovala, jestli se můžu zeptat???
jéé děkuju moc za pochvalu
já vím jen že je dováží někdo z Ameriky,zařizovala mi to dcera od mamky přítele,ale příští pondělí s ní budu na chalupě,tak ti můžu zjistit víc pokud chceš ![]()
tak si představte že jsem ted byla dát prcka babičce-šli na prochajdu a jdu do vchodu a on na mě káknul pták!!!přímo do vlasů
sem si musela umejt hlavu ![]()
Jo, zítra si dáme ![]()
Já musím pak ještě do práce a s mm oběhnout nějaké nákupy, takže myslím, že přijedu KO
Ale ve středu hlásí až 30°c, takže jsme na tom ještě relativně dobře ![]()
Ivet23 píše:Flooa píše:no pritel by si je nejradeji vozil sebou na montazeIvet23 píše:To já si kupovala dřívFlooa píše:No on by to problem nebyl kdyby ten muj chlap nebyl tak zaneprazdnen
![]()
ale kdo vi jak to bude
![]()
![]()
![]()
![]()
no me spis prijde,ze jsou tak tezky, ze to je nemozny
pockej az se nalejou po porodu mlekem
![]()
to budu nosit padak
Po porodu to budem vozit na kárce před sebou
Jen kdyby to šlo je sundat, viď? To bys je mohla poslat přítelovi sebou na montáže a já bych je taky tomu svýmu občas přibalila a odlehčila si
![]()