Poradna duly
Jana Čurdová
Maminky, nemáte některá zkušenosti s touto chůvičkou?
http://www.chuvicky.cz/…scd-535.html
marki77 píše:
Krmar,hlavně že je všechno OK. A malá se ještě otočí.
přesně tak, a dokonce jsem četla někde na netu, že jsou na to i nějaký speciální cviky - na to aby se miminko otočilo
A cestovní postýlku taky nemám. Nepotřebovala jsem jí u syna, tak se snad bez ní obejdeme i teď. Ale my nespáváme nikde u rodičů atp. Jen na dovolené a to by se mi už stejně nevešla do auta
.
marki77 píše:
Marki děkuju, jo snad ještě jo a když ne, tak se taky nedá nic dělat. Ven musí stejně. Jen teda doufám, že se to nepodepíše na její povaze. Víte jak to vypadá, když se děti vzbudí prdelkou nahoru, jak to pak musí vypadat, když se tak narodí že? ![]()
Tak jednomu známýmu se včera narodil syn, byl u porodu a docela mě dneska teda vyděsil, protože přišel a říkal, že to bylo hroznýýýýýý, že co ty ženský musí vydržet. Já jsem to pořád tak nějak neřešila, ale teď mám teda příšernej strach ![]()
Elis s tuto chůvičku nemám, ale mám jinou philipsku a všeobecně bych philipsu věřila.
Jinak jo cviky jsou, nebo stačí si podkládat zadek. Tak to dělala mamka a segra se jí sice otočila, jenže to do porodu stihla ještě jednou, takže nakonec stejně rodila císařem. Oni na to znovu přišli až u porodu - utz tenkrtát nebyli běžné. Ale přesto moc děkuji za informaci.
Elis neboj, za prvé každá rodíme jinak, takže můžeš mít pohodový porod a za druhé, pro chlapi je hrozná i jen obyčejná injekce, takže ono to bude trochu zkreslené. Můj manžel by nepřežil už jen to, že máš v ruce napíchnutou infuzi
.
Eli,některý chlapi umírají i na obyčejnou rýmu.A jestli ti to pomůže tak můj manžel byl u prvního porodu a dobrovolně půjde zase.Prý ani neuvažoval že by nešel.je fakt že jsem měla pohodovej porod.Prý bylo nejhorší když mi chtěl pomoct ale nijak nemohl.Prostě tlačit musíš sama.
Jo moje teta má tři děti a z toho dvě rodila koncem pánevním.
Marki a jak je doma, už je dnes trochu lépe? Kdypak se ti vrátí?
Vrátěj se až v sobotu nebo v neděli.No je mi smutno.Přez víkend jsem byla u mamky,zítra odpolko jedem za babi do důchoďáku,ve středu máme praní a žehlení.Snad mi ten týden rychle uteče.
Tak to uteče jako voda, uvidíš. Já je měla pryč 14 dní ani jsem nestihla vše, co jsem si naplánovala. Pěkně odpočívej a ať ti to taky tak utíká.
Marki, tak snad prcek v tom brisku jeste chvilku vydrzi…
Elis, tak to je dobra cena za podprsenku
. Ja mam termin 13.8. ale tak nejak tusim, za by to mohlo byt driv, vsak uvidime… Vsem se nam to nejak krati!
Krmar, gratuluji ke kontrole!
Elis 1 píše:
Mondík, tak dneska mě pálí žáha tedy příšerně a žádný jablíčko doma nemám. Tak to alespoň zkusím zapít mlékem.
Jo jo, taky mi pomahaly mlecne vyrobky, ale kdyz ja mam takove chute, ze se nemuzu ovladnout a pak se divim, ze me pali zaha, kdyz jsem precpana
.
Elis 1 píše:marki77 píše:přesně tak, a dokonce jsem četla někde na netu, že jsou na to i nějaký speciální cviky - na to aby se miminko otočilo
Jo, ja mam nekde napsane, v jakych polohach ma tehulka nejvic byt a kterych se vyvarovat, aby se mimco otocilo. Kdyz tak to zkusim najit…