Poradna duly
Jana Čurdová
marki77 píše:
Mě včera okukovala ségra a divila se,že nemám vůbec strie.A sexík je u nás nějak podezřele často.Teda momontálně ne e páč jsem sama doma..A prsa.jsem si kupovala podrrdu velikost 85DD.Jsem se pomalu styděla jít s ní k pokladně.
No a ted si vem, ja hrde nakracela do kramu pro 80D a pani mi ochotne vyndala hromadu podprsenek, tak sem zalezla do kabinky a zjistila jsem, ze se do toho nevejdu
![]()
Ivet,úplně živě tě vidím.Tohle znám iz období když jsem nebyla těhu.A ségra to řeší při každým nákupu podprdy.Tuhle řekla prodavačce jakou chce velikost a ta na ní prej jen koukla a povídá:„to jako pro vás? To vám bude velký“.Samo že jí dala menší.Ségra se naštvala,oblíkla si podprdu,vylezla z kabinky a povídá prodavačce:„připadá vám že by mi tahle velikost byla?“.Samo že jí byla brutálně malá a prodavačka jen koukala a ochotně nabídla ségře větší velikost. ![]()
ivet to je jak kdyz jsem si sla kupovat podprsenku v zime
mamka me vzala do nejakyho specializovanyho obchodu s pradlem, kam si chodi, ja tam nakracela zvykla na svoje dosavadni 75C s vystuhou a pak jsem jen volala z kabinky na mamku a na pani prodavacku at nosi vetsi a vetsi a skoncila jsem u 75F bez vystuhy
no…a to bylo v pulce ledna. od te doby mnoho casu uplynulo… ![]()
janiii;-) píše:
ivet to je jak kdyz jsem si sla kupovat podprsenku v zimemamka me vzala do nejakyho specializovanyho obchodu s pradlem, kam si chodi, ja tam nakracela zvykla na svoje dosavadni 75C s vystuhou a pak jsem jen volala z kabinky na mamku a na pani prodavacku at nosi vetsi a vetsi a skoncila jsem u 75F bez vystuhy
no…a to bylo v pulce ledna. od te doby mnoho casu uplynulo…
Az tak jo?? tomu neverim
podle fotky to vubec nevypada ![]()
ivet no fakt! ![]()
ja mela vzdycky tak tech 75B-C, podle toho jak jsem zrovna hubnula nebo nehubnula a vzdycky jsem nosila s vystuhou.
jenze v tom lednu v tom obchode ani uz tak veliky s vystuhou nemeli, respektive meli, ale to uz byly takovy osklivy spicaty tvary, jinak bych asi mela tu velikost jeste vic
tak jsem skoncila prave na tom F bez vystuhy ![]()
nejlepsi byla pritelova reakce, kdyz ty padaky doma videl, prej - tyyyy vole, ty mas petky!
![]()
teda pardooon! ted koukam ze mystifikuju! ![]()
sla jsem se podivat do supliku na cedulky, v lednu jsem nakracela do obchodu se 75B a sla domu se 75E, tu vetsi mam az ted ![]()
(mi to trklo az kdyz jsem si vzpomnela na tu pritelovu hlasku s petkama
)
zrovna dneska na mě padla depka jak vypadám připadám si jak slon…nejvíc mi vadí moje ruce a navíc sem si našla novou strii na pupíku…
ale pořád doufám, že až porodím, že mi děti dají zabrat a já zhubnu ![]()
podprsenku ted mám 85 B ale příjde mi to blbě číslovaný minule sem měla 80 C
erotika u nás moc není
večer sem unavená a ráno manžel spí dýl a při odpoledním odpočinku Larči něco děla…
ja hlavne doufam, ze po porodu budu zase fit jako pred tim. to jsem mohla bejt od rana do vecera na nohou a klidne stehovat skrine a ted jsem fakt nicemna a nezvladam absolutne nic.
se divim, ze to pritele se mnou jeste bavi ![]()
Jani po porodu nebo spíš po dvou 2 měsíc po porodu, co sem se vzpamatovala a zvykla na režim sem byla akční víc než předtím pořád sem něco chtěla dělat jezdit na výlety pořád něco stěhovat…
ahoj holky, tak jsem akorát naštvaná, jak jsem jela domů ze cvičení, tak volal manžel, už jsou na cestě zpět, ten chlap co to s nimi domlouval po telefonu tam vubec nebyl a jejich budoucí šéf jim řekl, že plat je třikrát tak menší než říkal tamten a místo toho aby měli pracovní zkoušku od dneška do neděle, tak prý až v pátek a do tý doby nevím co by tam jako dělali…tamten chlap vůbec nebral telefon, ten druhej tvrdil, že je nemocnej a nějaký kecy, no takže jsou na cestě domu, to je k vzteku, naprosto zbytečná cesta, 1000 kilometrů, nafta, vyhozené peníze… sice ho budu mít zpět doma, ale tak nějak už jsem byla natěšená, že to vyjde… no jdu si dát večeři…
btw. prsa - taky bych potřebovala trakaře a jsem zvědavá až skončím s kojením…strie zaplat panbu zatím nemám žádné, celulitidu jo, ale tu jsem měla na stehnech a zadku i předtím…
Hannah84 píše:
ahoj holky, tak jsem akorát naštvaná, jak jsem jela domů ze cvičení, tak volal manžel, už jsou na cestě zpět, ten chlap co to s nimi domlouval po telefonu tam vubec nebyl a jejich budoucí šéf jim řekl, že plat je třikrát tak menší než říkal tamten a místo toho aby měli pracovní zkoušku od dneška do neděle, tak prý až v pátek a do tý doby nevím co by tam jako dělali…tamten chlap vůbec nebral telefon, ten druhej tvrdil, že je nemocnej a nějaký kecy, no takže jsou na cestě domu, to je k vzteku, naprosto zbytečná cesta, 1000 kilometrů, nafta, vyhozené peníze… sice ho budu mít zpět doma, ale tak nějak už jsem byla natěšená, že to vyjde… no jdu si dát večeři…
btw. prsa - taky bych potřebovala trakaře a jsem zvědavá až skončím s kojením…strie zaplat panbu zatím nemám žádné, celulitidu jo, ale tu jsem měla na stehnech a zadku i předtím…
No tohle nastve
takhle jednou nejaky chlapik tahal za nos Denise, co projel penez do Prahy nez pochopil, ze chlapik lze
![]()
Jitule, vsak ty jsi byla pred tehu dost stihla, tak treba to brisko nemas az tak velke, ale na tom nezalezi, hlavne, ze je prcek v poradku
. Jinak ono je tezke planovat druhe mimco, kdyz clovek jeste neporodil ani to prvni
, ale my bychom taky chteli druhe - aby se narodilo, kdyz to prvni dite bude mit tak 3 - 4 roky.
Elis, diky moc za radu. No, mne prave taky driv pomahala kupa veci jako jogurty, mleko, apod. a ted uz skoro ani ty tabletky
. No, ono je to mozna i tim, ze ja jak v noci nemuzu spat, tak jsem pak unavena ve dne a mam to cele prehozene - asi je treba si to nacvicit, nez prijde mimisek
.
Elis 1 píše:marki77 píše:Teda, tak to si to tam krásně užívají. Taky bych hned jela. Tak užívej poslední chvilky klidu a odpočívej. Pak už na odpočinek nebude moc času. To žehlední malých věciček jde opravdu hodně rychle. Ale měla jsem asi šest plínek a ty mě zabraly takovou dobu. Ještě, že jsem se rozhodla pro jednorázovky.
Ahojda,
koukám jestli jsem všechny ještě 2v1. Byla jsem přez víkend i mamky takže jsem nemohla nakouknout.Petr s Adi jeli v pátek večer do Chorvatska takže jsem tu osiřela.Včera psali že si užívají.Počasí super,písečná pláž,jídla a pití co hrdlo ráčí páč mají allinkluziv.Dneska prý jedou na výlet ponorkou.
No a já tu pomalu poklízím.naštěstí jsou to jen takový drobnosti.A ve středu se s mamkou vrhnem na praní a žehlení věcí pro mimi.
Elis, ty jo 35. tyden, to uz mas za chvilku… My jsme v sobotu zacali 33. tyden a taky uz jsem nejak nervozni.
Ja teda taky budu pouzivat jednorazovky, ale na takove to ublinkavani, apod. mam pres 30 latkovych plenek, vim, ze kdyz jsem pracovala s detmi, pouzivali jsme jich stovky
. Ono asi i zalezi, jak moc to mimco zrvraci, vsak uvidime. A ty nase plenky jsem zehlila snad cele odpoledne, ale bavilo me to
.
Ivet23 píše:
dobbre rankoja se vvratila z vedlejsiho mesta s foceni, prefotila jsem to do mobilu ale nic moc. a je mi dnes nejak divne
takze budu lezet
Krasna fotecka!
Tak radsi odpocivej…
Ivet - no je hrozný, jaký lidi jsou ![]()
tak jsem si dala do nosu, pul kila jahod, broskev a ještě jedno exotický ovoce…teda a mám nějaký velký břicho, jdu si ho změřit ![]()
marki77 píše:
Ivet, fotečky musejí být úžasné a ty sis to užila.Chtěla jsem taky nechat udělat nějaký fotečky s pupíkem ale nakonec jsme se dohodli,že se necháme nafotit až s obouma holkama.
Marki, presne to jsem si rikala ja. Chtela jsem nejake fotky pupicku, ale pak jsem se rozhodla, ze se necham vyfotit az s mimiskem
. A co jinak, porad ti je smutno? Aspon mas cas nachystat vsechno pro mimco
.