Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule84 píše:
Jani, tak se běž ochladit a hoď odpočinekHolky, už jste si kupovaly cestovní postýlku???
Jitus, jo, my ji mame.
My ji máme po Adélce.Má závěsný dno,přebalovák,světýlko a hraje asi dvě melodie.
Aicuul - preji vsechno nej k narozeninam! ![]()
Berus, tak jsi toho ptaka mela pos… taky! ![]()
marki77 píše:
Týjo, my zítra začínáme 36.týden.Je to možný? No asi jo.
Uz?? kdypak mas termin??
janiii;-) píše:
beru dikyuz jsi mi to jednou o tech striich psala
ja mam na brise jen jednu a hodne svetlou, ale na bocich a hlavne v trislech a na vnitrni strane stehen, to mam strie uplne jak provazy…
pritel ma pochopeni, pokazdy kdyz mam slabou chvilku a fnukam ze mam strie, nebo ze ted jsem cela takova nicemna a nic poradne nezvladnu a hned se unavim, tak vzdycky na me ze to nemam rikat, ze cekam miminko a ze to je vsechno normalni.
a navic sam jeste rika, ze kdyz me ted takhle vidi, s tema ohromnyma prsama a brichem, tak je nadrzenej jak „stepni kozel“![]()
doufam, ze si nevytvoril nejakou uchylku na tehotny, abych pak nemusela bejt tehotna v jednom kusenad tim laserem ani ve vaznosti nepremyslim, kdyz budu chtit nekam investovat penize, tak do laseru to asi nebude
takze to spis bylo jen z jeho strany takovy mily gesto
Jani, presne, jak kdybych videla sebe a pritele! Porad si mu stezuju, jak jsem k nicemu, jak on chodi do prace a dela toho doma vic jak ja… A taky je nadrzeny jen, co me vidi a to mam na sobe hrozne tehu teplaky! Taky furt pokukuje po tehotnych, ze ho nejak pritahuji, tak doufam, ze nebude chtit, abych byla hned zase tehotna, to by me trefilo! ![]()
Jinak ja teda nemam strie zadne, az na nejake 4 male na pravem boku (na brisku vubec), ale za to mi pro zmenu praskaji zilky - par na prsou a hlavne na stehnech. No a ty ma i moje mamca bohuzel dodnes… Ale jak jsem byla na te injekci kvuli negativnimu Rh faktoru, tak mi to pichli do stehna a trosku se tim ty zilky rozehnaly, tak jsem rada
. A kozy mam taky jak vozy a uz se tesim na ty psi usi po tom, co prestanu kojit
.
marki77 píše:
Ivet,úplně živě tě vidím.Tohle znám iz období když jsem nebyla těhu.A ségra to řeší při každým nákupu podprdy.Tuhle řekla prodavačce jakou chce velikost a ta na ní prej jen koukla a povídá:„to jako pro vás? To vám bude velký“.Samo že jí dala menší.Ségra se naštvala,oblíkla si podprdu,vylezla z kabinky a povídá prodavačce:„připadá vám že by mi tahle velikost byla?“.Samo že jí byla brutálně malá a prodavačka jen koukala a ochotně nabídla ségře větší velikost.
Ze jsou ty prodavacky nekdy tak chytre, co?
Jako bychom samy nevedely, jakou velikost podprdy potrebujeme
.
Hannah84 píše:
ahoj holky, tak jsem akorát naštvaná, jak jsem jela domů ze cvičení, tak volal manžel, už jsou na cestě zpět, ten chlap co to s nimi domlouval po telefonu tam vubec nebyl a jejich budoucí šéf jim řekl, že plat je třikrát tak menší než říkal tamten a místo toho aby měli pracovní zkoušku od dneška do neděle, tak prý až v pátek a do tý doby nevím co by tam jako dělali…tamten chlap vůbec nebral telefon, ten druhej tvrdil, že je nemocnej a nějaký kecy, no takže jsou na cestě domu, to je k vzteku, naprosto zbytečná cesta, 1000 kilometrů, nafta, vyhozené peníze… sice ho budu mít zpět doma, ale tak nějak už jsem byla natěšená, že to vyjde… no jdu si dát večeři…
btw. prsa - taky bych potřebovala trakaře a jsem zvědavá až skončím s kojením…strie zaplat panbu zatím nemám žádné, celulitidu jo, ale tu jsem měla na stehnech a zadku i předtím…
Hani, nekteri lidi jsou na ranu
.
Ivet,termín mám 1.8. Ale jestli to bude jako s Adélkou,tak to bude dřív.Hlavně aby se stihli vrátit z dovolený.Bez Petra rodit nejdu!!!
Mondík píše:marki77 píše:Ze jsou ty prodavacky nekdy tak chytre, co?
Ivet,úplně živě tě vidím.Tohle znám iz období když jsem nebyla těhu.A ségra to řeší při každým nákupu podprdy.Tuhle řekla prodavačce jakou chce velikost a ta na ní prej jen koukla a povídá:„to jako pro vás? To vám bude velký“.Samo že jí dala menší.Ségra se naštvala,oblíkla si podprdu,vylezla z kabinky a povídá prodavačce:„připadá vám že by mi tahle velikost byla?“.Samo že jí byla brutálně malá a prodavačka jen koukala a ochotně nabídla ségře větší velikost.Jako bychom samy nevedely, jakou velikost podprdy potrebujeme
.
Tahle byla ochotna az dost, za tu chvilku po me hodila snad 20ks
se nedivim maji to tam drahe a jsou radi za kseft
55Okc podprda,ale ja uz fakt potrbovala poradny drzak
![]()
Někde jsou ochotný ale někde je to na ránu pěstí.Tvářej se otráveně jen co otvíráš dveře.
Ahojky Mondik, no docela mě to utíká. A to mě ještě doktor v pátek říkal, že to vypadá na porod místo 7. srpna na 1. srpna. Ale ono se to nedá tak moc věrohodně brat. No a koukám, že marki77 už bude začínat 36. týden. Já jsem si minulý týden kupovala dvě podprsenky, jednu 85C a jednu 80C, ale byla jsem z nich nadšená, protože každá stála 50 Kč - vyhrabala jsem je v nějaké slevě v CA.
Dneska jsme dostali zase nějaké věcičky od babičky, tak jak budu mít čásek, tak to nafotím. Potom jsme už konečně objednali ten digitální teploměr. No a pak jsem si sepisovala, kdo všechno bude mít do konce srpna svátky a narozeniny a jde mě z toho teda hlava kolem. Budeme to muset nakoupit asi příští týden, protože pojedeme do Brna a pak už se tam asi dlouho nedostanu, takže to bude asi něco.
Cestovní postýlku zatím taky kupovat nebudeme. Máme kolíbku do obýváku a postýlku do ložnice. U mých rodičů budeme mít postýlku po mě a po bráchovi, takže tam žádnou vozit nebude potřeba a jinak asi moc nikam jezdit nebudeme. No a když někam pojedeme, tak to bobíšek bude muset vydržet v kočárku. ![]()
Ahoj holky, jdu Vás jen pozdravit. Dnes nedočítám, tak jen doufám, že jste tu všechny v pořádku. Já jsem dnes byla v poradně a stále vše v pořádku, žádné otvírání ani zkracování, jen se teda Karolínka stále nehodlá otočit, ale ještě je pořád čas, tak snad to ještě zvládne. V sobotu už také nastupuji na MD.
Aicuul přeji vše nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdravíčka, a v srpnu zdravé a hodné miminko.
marki77 píše:
Týjo, my zítra začínáme 36.týden.Je to možný? No asi jo.
Tý jo Marki, tak to už máš fakt za chvíli. Tak hlavně vydrž - ještě alespoň až se Ti vrátí rodina.
Mondík, tak dneska mě pálí žáha tedy příšerně a žádný jablíčko doma nemám. Tak to alespoň zkusím zapít mlékem.