Poradna duly
Jana Čurdová
Hani, nam to staci rict jednou
.
Lalinko, presne, ja si ted v tehu pripadam jako dite, ktere bez sveho partnera nevydrzi ani chvilicku, ale doufejme, ze budeme po porodu aspon trosku normalni
. Uplne te chapu, ja mam kolikrat depku, kdyz se vzdali jen na jeden den… Tak at ti to zitra dobre dopadne
.
Dobré ráno, vy noční ptáčata ![]()
Teda, vy jste toho zase nakecaly…
Ivet, tak to je tedy pech
Jo, takových lidí je spoustu, ještě že nemuseli dávat nějakou zálohu…A máte nějaké reference o tom chlapovi, vypadá to na nějakého podvodníka
![]()
Krmar, teda
, já se narodila prdelkou a už od malička jak jsem se vzbudila, tak jsem měla hrozně dobrou náladu.
Nikdo z rodiny nechápal ![]()
Jinak gratuluji k výborné prohlídce
Myslím, že říkají, že se musí do 36týdně děti otočit, ne???
Elis, vůbec se nenech vystresovat.
Každý to má jinak. Kamarádka obě děti porodila během 2 hodin…Nechápu, ale prostě pohoda a hlavně závidím ![]()
A Eliška se mi také moc líbí ![]()
JITUL- penize by mu pritel nedal
ale kolikrat jel do Prahy to asi nespocitam,benzin jidlo a tak, ze Prahu nemame kousek
no nastesti se na to vykaslal, kdyz mu chlapik volal,ze chce schuzku poslal ho do...... vsak vite kam
a Sel Delat s nekym jinym a je na tom hodne dobre v praci, jen mi ho nemame doma
ale tak maji sezonu no
no ja se chystam do dia a mam znacne velky problem- mam jednu lahvicku na moc a moc mam vzit do dia a do poradny
no nevim jak to udelam,ale nic jineho nemam
![]()
Dobré ráno,
Eliška je hezký jméno ale jmenuje se tak jedna ségra takže u nás to padlo.navrhla jsem doma ještě jména Emma,Jolanka nebo Johanka.Nic neprošlo takže na celé čáře vede Anežka.A i Adélka ji už tak říká takže to měnit nebudem.