Poradna duly
Jana Čurdová
Aicuul píše:
mě žáha trápí každou noc, at sním, co sním…takže mým největším kamarádem je Rennie..dokonce mi už i chutnáminulý týden jsme jich za den snědla 8
No já už ho právě nemůžu ani dát do pusy, je mi po něm zle a nepomáhá, tak jsem ráda za ten meloun ![]()
A mě trápí močák, prcek si s ním pořád hraje, občas mám pocit, že má snad zuby a kouše do něj
![]()
Flooa s tím močákem jsi mě pobavila..jsme si představila to mímo, jak ti hryže do močáku
ale je mi jasný, že to příjemný není
mě se občas malá zaklíní do kyčle a to je taky chutovka ![]()
paja to je dobře, že ti meloun zabírá
ještě jsem slyšela, že na žáhu zabírá mlíko
mne rennie nepomaha, vzdycky jen na par minut a pak to zacne znova.
ale ted, musim zaklepat, me ta zaha nechyta.
spis mocak, jak pise flooa
Aicuul píše:
Flooa s tím močákem jsi mě pobavila..jsme si představila to mímo, jak ti hryže do močákuale je mi jasný, že to příjemný není
mě se občas malá zaklíní do kyčle a to je taky chutovka
paja to je dobře, že ti meloun zabírá
ještě jsem slyšela, že na žáhu zabírá mlíko
Když to je tak zvláštní pocit, že si to ani jinak neumím představit
Ale na druhou stranu jsem ráda, že o sobě dává vědět, protože ten páteční večer už bych nechtěla zažít ![]()
Janiii jj, žebra jsou taky dobrá prolízka
si pamatuju, jak se mi v žebrech šprajcla Anet, že jsme jí nožku musela vystrčit
![]()
janiii;-) píše:
aicuul mne se zase zapira o zebra![]()
Jo, mně se zapře o žebra a kouše močák
![]()
Flooa jasný..hlavně at o sobě dávaj pěkně vědět..pak nám ty pohyby budou chybět ![]()
Flooa píše:janiii;-) píše:Jo, mně se zapře o žebra a kouše močák
aicuul mne se zase zapira o zebra![]()
![]()
![]()
![]()
ale jo, mame to tak zhruba nastejno, floo! ![]()
aicuul ja ji kolikrat musim tu nozku cpat zpatky, protoze ta mrska vykopne, narazi na zebra, zapre se a drzi ![]()
Holky, si přestavte, že jak na mě manžel v pátek čekal v tý čekárně, zatím co mi dělali ten monitor, tak tam pořád byla slyšet ta miminka, co se rodila a jedno prý brečelo tak z blízka, že si prý jednu chvíli myslel, že to je už to naše
Tak jsem mu říkala, že bez něho by to nešlo ![]()
floo to me ten muj ted zacal strasit s tim, ze nevi jestli to zvladne byt u porodu. ze tam asi sebou flakne o zem. taky mu rikam, ze bez nej by to neslo, ale nevim nevim. ty chlapi dneska nic nevydrzi ![]()
janiii;-) píše:
floo to me ten muj ted zacal strasit s tim, ze nevi jestli to zvladne byt u porodu. ze tam asi sebou flakne o zem. taky mu rikam, ze bez nej by to neslo, ale nevim nevim. ty chlapi dneska nic nevydrzi
Když ono to je nevyzpytatelný a já sama za sebe nevím, zda bych to ustála, být to opačně. Jak říkala p.a. je to hodně emociální, několik lidí v zadýchané místnosti, krev, křik… Ale říkala tatínkům, hlavně se nebát přiznat, že je mu
Že tam měli tatínka, který byl celou dobu OK, skoro sám si ženu odrodil a pak šli vedle ošetřit miminko a tam se skácel a rozsekl si hlavu, tak ho vezli na chíru. A prý je nechtěl obtěžovat, což zase chápu. Ale jak říkala, je lepší říct, než pak tohle.
ahojky holky..koukám že jste toho pěkně nakecali zase
v rychlosti jsem to přelítla le na to abych to četla poctivě dneska fakt nemám ![]()
Ještě že už nám skončil školní rok a nebudu muset tak brzy vstávat dneska se mi fakt nechtělo,asi to bylo tím že to bylo naposledy ![]()
Jsem po včerejšku uplně vyřízená tak to dneska vidím na lehárko celej den
počasí teda nic moc tady u nás a já se těšila na teplo ![]()
janiii;-) píše:
floo to me ten muj ted zacal strasit s tim, ze nevi jestli to zvladne byt u porodu. ze tam asi sebou flakne o zem. taky mu rikam, ze bez nej by to neslo, ale nevim nevim. ty chlapi dneska nic nevydrzi
no my právě řešíme s manželem stejný problém..já ho nechci nutit tam jít ale on chce za každou cenu ale prej se mi bude celou dobu koukat jen na hlavu a na malou se oukne až ji přinesou umytou…bojí se že sebou švihne ![]()