TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
28.6.11 11:09
Aicuul píše:
mě žáha trápí každou noc, at sním, co sním…takže mým největším kamarádem je Rennie..dokonce mi už i chutná :lol: minulý týden jsme jich za den snědla 8 :cert:

No já už ho právě nemůžu ani dát do pusy, je mi po něm zle a nepomáhá, tak jsem ráda za ten meloun :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.6.11 11:10

A mě trápí močák, prcek si s ním pořád hraje, občas mám pocit, že má snad zuby a kouše do něj :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
28.6.11 11:14

Flooa s tím močákem jsi mě pobavila..jsme si představila to mímo, jak ti hryže do močáku :lol: ale je mi jasný, že to příjemný není :roll: mě se občas malá zaklíní do kyčle a to je taky chutovka :cert:

paja to je dobře, že ti meloun zabírá :palec: ještě jsem slyšela, že na žáhu zabírá mlíko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.6.11 11:15

mne rennie nepomaha, vzdycky jen na par minut a pak to zacne znova.
ale ted, musim zaklepat, me ta zaha nechyta.
spis mocak, jak pise flooa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.6.11 11:15

aicuul mne se zase zapira o zebra :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.6.11 11:16
Aicuul píše:
Flooa s tím močákem jsi mě pobavila..jsme si představila to mímo, jak ti hryže do močáku :lol: ale je mi jasný, že to příjemný není :roll: mě se občas malá zaklíní do kyčle a to je taky chutovka :cert:paja to je dobře, že ti meloun zabírá :palec: ještě jsem slyšela, že na žáhu zabírá mlíko

Když to je tak zvláštní pocit, že si to ani jinak neumím představit :mrgreen: Ale na druhou stranu jsem ráda, že o sobě dává vědět, protože ten páteční večer už bych nechtěla zažít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
28.6.11 11:17

Janiii jj, žebra jsou taky dobrá prolízka :lol: si pamatuju, jak se mi v žebrech šprajcla Anet, že jsme jí nožku musela vystrčit :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.6.11 11:17
janiii;-) píše:

Jo, mně se zapře o žebra a kouše močák :-P :-P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
28.6.11 11:18

Flooa jasný..hlavně at o sobě dávaj pěkně vědět..pak nám ty pohyby budou chybět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.6.11 11:18
Flooa píše:
janiii;-) píše:
Jo, mně se zapře o žebra a kouše močák :-P :-P :palec:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
ale jo, mame to tak zhruba nastejno, floo! :mrgreen:

aicuul ja ji kolikrat musim tu nozku cpat zpatky, protoze ta mrska vykopne, narazi na zebra, zapre se a drzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.6.11 11:22

Holky, si přestavte, že jak na mě manžel v pátek čekal v tý čekárně, zatím co mi dělali ten monitor, tak tam pořád byla slyšet ta miminka, co se rodila a jedno prý brečelo tak z blízka, že si prý jednu chvíli myslel, že to je už to naše :srdce: :-) Tak jsem mu říkala, že bez něho by to nešlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.6.11 11:26

floo to me ten muj ted zacal strasit s tim, ze nevi jestli to zvladne byt u porodu. ze tam asi sebou flakne o zem. taky mu rikam, ze bez nej by to neslo, ale nevim nevim. ty chlapi dneska nic nevydrzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.6.11 11:30
janiii;-) píše:
floo to me ten muj ted zacal strasit s tim, ze nevi jestli to zvladne byt u porodu. ze tam asi sebou flakne o zem. taky mu rikam, ze bez nej by to neslo, ale nevim nevim. ty chlapi dneska nic nevydrzi :lol:

Když ono to je nevyzpytatelný a já sama za sebe nevím, zda bych to ustála, být to opačně. Jak říkala p.a. je to hodně emociální, několik lidí v zadýchané místnosti, krev, křik… Ale říkala tatínkům, hlavně se nebát přiznat, že je mu :poblion: Že tam měli tatínka, který byl celou dobu OK, skoro sám si ženu odrodil a pak šli vedle ošetřit miminko a tam se skácel a rozsekl si hlavu, tak ho vezli na chíru. A prý je nechtěl obtěžovat, což zase chápu. Ale jak říkala, je lepší říct, než pak tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
28.6.11 11:32

ahojky holky..koukám že jste toho pěkně nakecali zase :-D v rychlosti jsem to přelítla le na to abych to četla poctivě dneska fakt nemám :-?

Ještě že už nám skončil školní rok a nebudu muset tak brzy vstávat dneska se mi fakt nechtělo,asi to bylo tím že to bylo naposledy :palec:

Jsem po včerejšku uplně vyřízená tak to dneska vidím na lehárko celej den :-D počasí teda nic moc tady u nás a já se těšila na teplo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
28.6.11 11:34
janiii;-) píše:
floo to me ten muj ted zacal strasit s tim, ze nevi jestli to zvladne byt u porodu. ze tam asi sebou flakne o zem. taky mu rikam, ze bez nej by to neslo, ale nevim nevim. ty chlapi dneska nic nevydrzi :lol:

no my právě řešíme s manželem stejný problém..já ho nechci nutit tam jít ale on chce za každou cenu ale prej se mi bude celou dobu koukat jen na hlavu a na malou se oukne až ji přinesou umytou…bojí se že sebou švihne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí