TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
28.6.11 07:46

Ivet, tak si vezmi nějakou krabičku od léků  :palec:

Holky, tak já se pro dnešek loučím. Jedem k dr. Máme to hodinku cesty a jedu i na odběry. Už teď mám hlad :zed:
Pak do práce a nějaké obíhání, takže se stavím až večer a doufám, že s doubrými zprávičkami.

Hezký slunný den :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.6.11 08:28

ahoj holky :mavam:

tak se mi dneska zdalo, ze jsem jela k doktorovi a po ceste potkala nasi milou flooa, ktera tlacila kocarek a volala na me ze uz bude asi za tyden rodit, ze ji doktor pichnul plodovou vodu :mrgreen:
floo musela jsem se ti mrknout na profil, ale podle fotky jsi to vazne byla ty :lol:

my jsme vcera s pritelem sedeli zase asi do jedny do rana, cim vic se to blizi, tim vic je takovej neznejsi a furt by se mazlil s briskem :mrgreen:

navecer jsem se nacpala melounem a kupodivu jsem to pak vydrzela celou noc bez jediny navstevy zachodu :dance:

holky vsechny co mate dneska kontroly, tak drzim palce at vam vsechno dobre dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
28.6.11 08:40

Dobré ráno maminky, také vám všem, kdo máte dneska kontrolu přeji, ať je všechno vpořádku a moc dlouho nemusíte čekat v čekárně, protože to je v tom teple to nejhorší, co může být. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
28.6.11 08:49

ahoj holky, omlouvám se že jsem včera zabrala celou stránku, nějak mi to spadlo a už jsem se pak nedostala, tak jsem ani nevěděla, že to tam naskákalo tolikrát :oops:
Všem kdo má dneska doktora, tak přeji aby to dobře dopadlo :wink:
Manžel se rozhodl, že zůstane do čtvrtka doma, když už to měl předtím vyjednaný, tak jedeme na venkov, aspoň se můžeme koupat :-) tak pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
28.6.11 09:07
Hannah84 píše:
ahoj holky, omlouvám se že jsem včera zabrala celou stránku, nějak mi to spadlo a už jsem se pak nedostala, tak jsem ani nevěděla, že to tam naskákalo tolikrát :oops:
Všem kdo má dneska doktora, tak přeji aby to dobře dopadlo :wink:
Manžel se rozhodl, že zůstane do čtvrtka doma, když už to měl předtím vyjednaný, tak jedeme na venkov, aspoň se můžeme koupat :-) tak pá :mavam:

Tak si to tam krásně užijte a pořádně se osvěžte ve vodě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
28.6.11 09:22

Brý jitro :mavam:

no já dneska vstala prdelkou nahoru tak tu jsem jen na cvhíli a vrhnu se na úklid,ať se nějak zaměstnám

Hani tolik pozdravů :lol: jinak závidím odjezd na venkov,hezky si to užijte :hug:

šem kdo mají dneska kontroly tak držím palečky,ať je vše jak má být :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.6.11 10:16

Dobré ránko!
Janiii- až tak? Takže za týden, jo? No to zrovna odjíždíme na chalupu :-P :-P A co jsem vezla v kočárku? :mrgreen:
Držím palečky všem, co mají kontrolu, ať všechno dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.6.11 10:20

floo me to prave zmatlo, protoze uz jsi sebou jedno dite mela :lol: ale to uz bylo odrostlejsi, drzelo se te za ruku a capalo po svejch. kocarek byl prazdnej a byl to takovej svitive oranzovej sportak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.6.11 10:21
janiii;-) píše:
floo me to prave zmatlo, protoze uz jsi sebou jedno dite mela :lol: ale to uz bylo odrostlejsi, drzelo se te za ruku a capalo po svejch. kocarek byl prazdnej a byl to takovej svitive oranzovej sportak :lol:

Ale já čekám první :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.6.11 10:25

no proto rikam, ze me to zmatlo a musela jsem se podivat, jestli jsi to byla ty :lol: ale vypadala jsi presne jako na ty jedny tvoji svatebni fotce, co mi utkvela v hlave, takze se nevykrucuj a priznej, ze uz doma jedno ditko mas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.6.11 10:29
janiii;-) píše:
no proto rikam, ze me to zmatlo a musela jsem se podivat, jestli jsi to byla ty :lol: ale vypadala jsi presne jako na ty jedny tvoji svatebni fotce, co mi utkvela v hlave, takze se nevykrucuj a priznej, ze uz doma jedno ditko mas :lol:

Fakt se nevykrucuju, nemám :-P Jsou to ale zajímavé sny, viď ?:roll: Občas se mi taky zdají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
28.6.11 10:51

Ahoj holky,

tak já byla ve městě pro kytky Anetce do školky :kytka: po o jí je donesu, at je dá učitelkám a pak jedme k bazénku k našim, pže je tam šíleně :roll:

Všem, co mají dnes kontroly, držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
28.6.11 10:54

Jméno se mi líbí jak Eliška, tak i Patricie :huban: my budem mít na konec tu Sofii :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
28.6.11 11:00

Hezký den holky :kytka:
Také přeji všem, kdo mají dneska kontroly, tak ať dopadnou skvěle.
Elis - já myslím, že značkou Philips nic nezkazíš, já mám ty 510 a jsem spokojená :mrgreen: takže ty 535 budou jistě ještě o doooost lepší :palec:
Jinak mě večer chytla naše známá žáha a včera jsem někde četla, že na to pomáhá meloun - a světě div se, ono to funguje. Měla jsem strach, že budu lítat jak divá pořád na WC, ale vůbec. Ráno mě to chytlo zase, tak jsem se šla zase nadlábnout a spala až do půl 11 :dance:
Já jdu trošku poklidit, vypadá to tady opět šíleně a odpoledne jedeme objednat sedačku, tak se moc těším. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
28.6.11 11:07

mě žáha trápí každou noc, at sním, co sním…takže mým největším kamarádem je Rennie..dokonce mi už i chutná :lol: minulý týden jsme jich za den snědla 8 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí