Poradna duly
Jana Čurdová
Ivet, tak si vezmi nějakou krabičku od léků ![]()
Holky, tak já se pro dnešek loučím. Jedem k dr. Máme to hodinku cesty a jedu i na odběry. Už teď mám hlad ![]()
Pak do práce a nějaké obíhání, takže se stavím až večer a doufám, že s doubrými zprávičkami.
Hezký slunný den
![]()
ahoj holky ![]()
tak se mi dneska zdalo, ze jsem jela k doktorovi a po ceste potkala nasi milou flooa, ktera tlacila kocarek a volala na me ze uz bude asi za tyden rodit, ze ji doktor pichnul plodovou vodu ![]()
floo musela jsem se ti mrknout na profil, ale podle fotky jsi to vazne byla ty ![]()
my jsme vcera s pritelem sedeli zase asi do jedny do rana, cim vic se to blizi, tim vic je takovej neznejsi a furt by se mazlil s briskem ![]()
navecer jsem se nacpala melounem a kupodivu jsem to pak vydrzela celou noc bez jediny navstevy zachodu ![]()
holky vsechny co mate dneska kontroly, tak drzim palce at vam vsechno dobre dopadne ![]()
Dobré ráno maminky, také vám všem, kdo máte dneska kontrolu přeji, ať je všechno vpořádku a moc dlouho nemusíte čekat v čekárně, protože to je v tom teple to nejhorší, co může být. ![]()
ahoj holky, omlouvám se že jsem včera zabrala celou stránku, nějak mi to spadlo a už jsem se pak nedostala, tak jsem ani nevěděla, že to tam naskákalo tolikrát ![]()
Všem kdo má dneska doktora, tak přeji aby to dobře dopadlo ![]()
Manžel se rozhodl, že zůstane do čtvrtka doma, když už to měl předtím vyjednaný, tak jedeme na venkov, aspoň se můžeme koupat
tak pá ![]()
Hannah84 píše:
ahoj holky, omlouvám se že jsem včera zabrala celou stránku, nějak mi to spadlo a už jsem se pak nedostala, tak jsem ani nevěděla, že to tam naskákalo tolikrát
Všem kdo má dneska doktora, tak přeji aby to dobře dopadlo
Manžel se rozhodl, že zůstane do čtvrtka doma, když už to měl předtím vyjednaný, tak jedeme na venkov, aspoň se můžeme koupattak pá
Tak si to tam krásně užijte a pořádně se osvěžte ve vodě. ![]()
Brý jitro ![]()
no já dneska vstala prdelkou nahoru tak tu jsem jen na cvhíli a vrhnu se na úklid,ať se nějak zaměstnám
Hani tolik pozdravů
jinak závidím odjezd na venkov,hezky si to užijte ![]()
šem kdo mají dneska kontroly tak držím palečky,ať je vše jak má být ![]()
Dobré ránko!
Janiii- až tak? Takže za týden, jo? No to zrovna odjíždíme na chalupu
A co jsem vezla v kočárku? ![]()
Držím palečky všem, co mají kontrolu, ať všechno dobře dopadne ![]()
floo me to prave zmatlo, protoze uz jsi sebou jedno dite mela
ale to uz bylo odrostlejsi, drzelo se te za ruku a capalo po svejch. kocarek byl prazdnej a byl to takovej svitive oranzovej sportak ![]()
janiii;-) píše:
floo me to prave zmatlo, protoze uz jsi sebou jedno dite melaale to uz bylo odrostlejsi, drzelo se te za ruku a capalo po svejch. kocarek byl prazdnej a byl to takovej svitive oranzovej sportak
Ale já čekám první
![]()
no proto rikam, ze me to zmatlo a musela jsem se podivat, jestli jsi to byla ty
ale vypadala jsi presne jako na ty jedny tvoji svatebni fotce, co mi utkvela v hlave, takze se nevykrucuj a priznej, ze uz doma jedno ditko mas ![]()
janiii;-) píše:
no proto rikam, ze me to zmatlo a musela jsem se podivat, jestli jsi to byla tyale vypadala jsi presne jako na ty jedny tvoji svatebni fotce, co mi utkvela v hlave, takze se nevykrucuj a priznej, ze uz doma jedno ditko mas
Fakt se nevykrucuju, nemám
Jsou to ale zajímavé sny, viď ?:roll: Občas se mi taky zdají…
Ahoj holky,
tak já byla ve městě pro kytky Anetce do školky
po o jí je donesu, at je dá učitelkám a pak jedme k bazénku k našim, pže je tam šíleně ![]()
Všem, co mají dnes kontroly, držím pěsti ![]()
Jméno se mi líbí jak Eliška, tak i Patricie
my budem mít na konec tu Sofii ![]()
Hezký den holky ![]()
Také přeji všem, kdo mají dneska kontroly, tak ať dopadnou skvěle.
Elis - já myslím, že značkou Philips nic nezkazíš, já mám ty 510 a jsem spokojená
takže ty 535 budou jistě ještě o doooost lepší ![]()
Jinak mě večer chytla naše známá žáha a včera jsem někde četla, že na to pomáhá meloun - a světě div se, ono to funguje. Měla jsem strach, že budu lítat jak divá pořád na WC, ale vůbec. Ráno mě to chytlo zase, tak jsem se šla zase nadlábnout a spala až do půl 11 ![]()
Já jdu trošku poklidit, vypadá to tady opět šíleně a odpoledne jedeme objednat sedačku, tak se moc těším. ![]()
mě žáha trápí každou noc, at sním, co sním…takže mým největším kamarádem je Rennie..dokonce mi už i chutná
minulý týden jsme jich za den snědla 8 ![]()