Poradna duly
Jana Čurdová
koliska píše:janiii;-) píše:no my právě řešíme s manželem stejný problém..já ho nechci nutit tam jít ale on chce za každou cenu ale prej se mi bude celou dobu koukat jen na hlavu a na malou se oukne až ji přinesou umytou…bojí se že sebou švihne
floo to me ten muj ted zacal strasit s tim, ze nevi jestli to zvladne byt u porodu. ze tam asi sebou flakne o zem. taky mu rikam, ze bez nej by to neslo, ale nevim nevim. ty chlapi dneska nic nevydrzi
Ale tak zase může odejít, když bude cítit, že to není ono ![]()
no pritel prave hrozne moc porad chtel, ja ze zacatku ne.
pak jsem se nejak rozmyslela, rekla jsem ze jo, tak to uplne obrecel jakou mel radost a ted se zase zacina cukat on.
tak uvidime, nutit ho k nicemu nebudu, ale byla bych rada, kdyby tam byl.
on se proste boji, ze se mu udela zle z krve no…
zdravím všechny.
nestíhám přečíst všechny příspěvky, a když už, tak zase nestíhám reagovat.
můj muž u porodu bude a chce, i když po prvním porodu říkal, že to bylo to nejhorší, co zažil, ta bezmoc dívat se na milovanou osobu, jak trpí bolestí. při porodu aktivně asistoval, protože se šimonek nechtěl protlačit ven, tak mě držel za jednu nohu, asistentka za druhou, a manžel viděl úplně všechno, a tý krve kolik bylo. taky byl na začátku přesvědčenej, že mi bude stát jenom u hlavy ![]()
ale chlapi se obávají, jak to zvládnou, a většina prostě udělá, co je v tu chvíli třeba a pro ženskou, nebo aspoň pro mě, to byla velká podpora.
Holky, já jsem na toho svýho taky zvědavá. Ale co, jsme jen lidi a když to nepůjde, tak to nepůjde a počká na chodbě ![]()
Mě teda naštěstí žáha moc nezlobí, to už musí být, tak to třeba příjde ![]()
Ahoj holky, tak hlásím návrat. Teda my jsme toho tolik oběhali a já ani nejsem unavená a malá mě vůbec netlačí ![]()
Jinak u dr. stejný, čípek nezměněn - zkrácen na 2cm. Takže pořád klid, magnoslv a utrogestan… Ale já už budu chodit ven atd. Nebudu chodit na procházky, ale jen válet doma se tedy už nebudu
Jinak od zítra nastupuji na mateřskou ![]()
Můj mm chce u porodu být už od začátku, takže my máme jasno ![]()
Floa, děkuji, snad ano…Sice jsem doufala, že se čípek vrátí, ale to bych chtěla asi moc. Ale jsem vděčná, že se to zkracování zastavilo ![]()
Jitule84 píše:
Floa, děkuji, snad ano…Sice jsem doufala, že se čípek vrátí, ale to bych chtěla asi moc. Ale jsem vděčná, že se to zkracování zastavilo
V to já doufám vždycky, ale buďme rádi, jak píšeš ty, že se dál nezkracuje ![]()
Zdravim holky
tak mam za sebou mesto a jsem ko
v dia jsem dopadla dobre, na gynde taky, dostala jsem zelezo,magnezko
dnes mi mala hopsa po mocaku to je des
Jitul- jak si to zvladla? jako rano super chladek kdyz sem vyjizdela, pak sem zaparkovala auto a to tam stalo od 8h do 14h na slunci, ja se pak malemn udusila
byla jsem v krame a meli meloun na 7kč tak sem vzala rovnou cely
![]()
Floa, jo, jo..Jak jsi na tom vlastně ty???
Ivet, co ti řekli na gyndě???
No, my jsme měli auto většinou ve stínu, takže dobrý. Njehorší to bylo na parkoviště u tesca. Tam stálo naše černé auto na slunci asi 1h a půl…Ale pak už jsem jeli dom, takže jsme otevřeli okna a šlo to ![]()
Jinak jsem si dnes koupila jednorázové kaťata 5ks za 34kč, obal na dudlíka, vrčícího plyšáka na kočárek, páskovou tapetu do pokojíku a boxík na kosmetiku. ![]()
Já jsem na tom pořád stejně
Teď jak jsem byla na tý pohotovosti a mudr.mě vyšetřoval, tak říkal, že čípek zkrácený pro špičku prstu, takže pořád to samý a že se tím nemám znepokojovat. Tak aspoň že tak a doufám, že to vydží. A v pátek jdu ke svý doktorce. Tak to jsi pěkně nakoupila ![]()
Jitule84 píše:
Floa, jo, jo..Jak jsi na tom vlastně ty???Ivet, co ti řekli na gyndě???
Jinak jsem si dnes koupila jednorázové kaťata 5ks za 34kč, obal na dudlíka, vrčícího plyšáka na kočárek, páskovou tapetu do pokojíku a boxík na kosmetiku.
No, my jsme měli auto většinou ve stínu, takže dobrý. Njehorší to bylo na parkoviště u tesca. Tam stálo naše černé auto na slunci asi 1h a půl…Ale pak už jsem jeli dom, takže jsme otevřeli okna a šlo to
Teda tu se zas utracelo
no prej sem malicko otevrena.ale jako u druheho tehu je to prej normalni
pak sem mela ty krevni testy a musela jsem dostat zelezo nebo mam malo zeleza
v Dia jsem vse odkyvala a dobry
![]()
Ahoj holky. Taky Vám, gratuluju k dobrým výsledkům na kontrolách.
Jity vkládám slíbenou fotku tý hračky. Jinak jsem vložila do alba dnešní pupík a ještě tu druhou dečku, co jsem háčkovala pro malou.
Jinak mě teda procházky alespoň na čas taky skončili, ptž. mě bolí noha, že na ni ani nemůžu došlápnout. Jenže si nejsem vědoma, že bych někde špatně šlápla, mám to už 3. den a rozhodně se to nelepší, prý by to mohlo být tím, že mi padá klenba, takže to by asi bylo na dýl ![]()