Poradna duly
Jana Čurdová
dobre rano ![]()
jen tu ted prolitnu a objevim se asi az vecer ![]()
holky, nevite co vsechno me ceka na posledni kontrole u myho dr pred predanim do porodnice ![]()
dneska me to ceka a jak jsem uz psala pred par dnama, muj dr tam nebude, bude tam misto nej jinej, tak bych nerada, aby se na neco zapomnelo… preci jen tomu druhymu doktorovi vubec neverim ![]()
a po doktorovi jedeme pro postylku, huraaa ![]()
Jitule84 píše:
Elis, no, také nemám moc velkej břuchKolik cm máš přes bříško???Holky, teda úplně Vás lituji, že pořád bojujete s tou žáhou.
Já vůbec nevím, co to je. Já celé těhu neměla žádné neduhy a ani teď. Krom toho čípku a občas píchání v podbřišku jsem naprosto v pohodě
No Jitul ja si prvni tehu taky uzivala ukazkove a ted?? katastrofa od zacatku
![]()
janiii;-) píše:
dobre rano![]()
jen tu ted prolitnu a objevim se asi az vecer
holky, nevite co vsechno me ceka na posledni kontrole u myho dr pred predanim do porodnice
a po doktorovi jedeme pro postylku, huraaa
dneska me to ceka a jak jsem uz psala pred par dnama, muj dr tam nebude, bude tam misto nej jinej, tak bych nerada, aby se na neco zapomnelo… preci jen tomu druhymu doktorovi vubec neverim
Jani kazdy dr to ddela jinak
me brali krev, podivala se na zada, potom zjistila, ze mam vetsi stitnou zlazu a bylo to vse.
Jani,
Ráda bych ti poradila, ale já jdu ke svému dr. ještě ve 36. týdnu, takže vůbec nevím…A kolik tt jsi???
Jééé, tak to se těšíme na fotečku ![]()
Ivet, no, tak to je bájo..Takže myslíš, že druhé těhu už je horší??? ![]()
hmhm, no mne neco rikal ten muj posledne, ze mi natocej monitor, udelaji nejaky stery a tak… tak nevim co znamena to „a tak“. abych vedela ceho se mam dozadovat…
jitu jsem 35 tyden ![]()
no dneska toho budu mit vic, po doktorovi jeste jdeme na matriku a pak pro postylku a pak jeste nekam potahnem…by se mohlo zatahnout a zacit lejt jako z konve, v tom vedru nevim nevim jak to dam ![]()
Jitule84 píše:
Jani,Ráda bych ti poradila, ale já jdu ke svému dr. ještě ve 36. týdnu, takže vůbec nevím…A kolik tt jsi???
Jééé, tak to se těšíme na fotečkuIvet, no, tak to je bájo..Takže myslíš, že druhé těhu už je horší???
No v mem pripade kazdopadne ![]()
Jani, nebuj, my jsme včera vypadli v 8h a vrátili se po 15h a že byl pěknej pařák a pohoda ![]()
Držím palce, ať to zvládneš ![]()
Dneska si chci jít na chvilku sednout ven na slunce. Potřebuji dodat jeho enrgii a chytnout barvičku. Už po těch 2 týdnech pěkně blednu ![]()
jitu dneska sebou budu mit pritele, vzal si volno, tak by to mela byt brnkacka ![]()
ja jsem bila jako zed a vubec mi to teda nevadi, vcera jsem na slunicku drhla ten gril a nikdy vice ![]()
tak, jdu do sprchy, predvadet akrobacii se ziletkou ![]()
Ahoj holky,
tak my se s malou stěhujem do pátku k našim..dnešek strávíme u bazénu ![]()
Já mám nahoře 10kg..s malou jsem měla 13kg a dolů to šlo krásně ![]()
Jitule84 píše:
Elis, no, také nemám moc velkej břuchKolik cm máš přes bříško???Holky, teda úplně Vás lituji, že pořád bojujete s tou žáhou.
Já vůbec nevím, co to je. Já celé těhu neměla žádné neduhy a ani teď. Krom toho čípku a občas píchání v podbřišku jsem naprosto v pohodě
Ivet, já vůbec nevím. Mě je líno se jít dolů změřit. ![]()
Jani, to je dobře, že máš sebou podporu a pomocníka ![]()
Jo, to jsem dělala v pondělí. Docela síla, vždycky mám strach, abych se neřízla, protože se holím skoro popaměti ![]()
Jitule84 píše:
Jani, to je dobře, že máš sebou podporu a pomocníkaJo, to jsem dělala v pondělí. Docela síla, vždycky mám strach, abych se neřízla, protože se holím skoro popaměti
Elis 1 píše:Jitule84 píše:Ivet, já vůbec nevím. Mě je líno se jít dolů změřit.
Je, omlouvám se, na to jsi se ptala ty Jitu, že ![]()
Elis 1 píše:Jitule84 píše:
Jani, to je dobře, že máš sebou podporu a pomocníkaJo, to jsem dělala v pondělí. Docela síla, vždycky mám strach, abych se neřízla, protože se holím skoro popaměti
Elis 1 píše:Je, omlouvám se, na to jsi se ptala ty Jitu, žeJitule84 píše:Ivet, já vůbec nevím. Mě je líno se jít dolů změřit.
Je nsá tady hodně
. Vůbec se nedivím, že si ti to plete ![]()