TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
29.6.11 08:37

Tak jsem se nakonec šla změřit, mám přesně 100 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 08:38
Elis 1 píše:
Tak jsem se nakonec šla změřit, mám přesně 100 cm

Jééé, ty jsi šikulka!!!Tak to je paráda :pankac: :pankac: :pankac:
Jen my jsme pořád nejmenší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 08:44

JANII- tak rekni pritelovi, me teda holi jedine on :lol: nohy jeste zvladam, podpazi taky ale zbytek nee :mrgreen: :mrgreen: ja mam pres brisko kolem 105cm :-) jinak me by tech 20kg slo taky krasne dolu, jen ja nejsem na diety, cviceni a nic takoveho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
29.6.11 08:49

tak já mám přes pupek 101 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.6.11 08:56

holky jdete do haje, jaktoze ja mam pres bricho nejvic? :lol:

ivet ja byla puvodne dohodnuta s pritelem, ze me oholi. to on totiz moc rad :mrgreen: ale jeste spi :roll: a stejne ho potrebuju vyslat jeste rychle do lekarny pro zkumavku na moc, jsem si ji zapomnela koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 08:59
janiii;-) píše:
holky jdete do haje, jaktoze ja mam pres bricho nejvic? :lol:ivet ja byla puvodne dohodnuta s pritelem, ze me oholi. to on totiz moc rad :mrgreen: ale jeste spi :roll: a stejne ho potrebuju vyslat jeste rychle do lekarny pro zkumavku na moc, jsem si ji zapomnela koupit

Aha :lol: tak to ten muj by tohle nepropassl za zadnou cenu :mrgreen: :mrgreen: je hroznej :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.6.11 09:00

ivet vsak on taky bude mrzutej, az ho vzbudim a zjisti ze uz je po vsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 09:11
janiii;-) píše:
ivet vsak on taky bude mrzutej, az ho vzbudim a zjisti ze uz je po vsem :lol:

Chudak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 09:12

Jani, tobě nedávají zkumavku u dr. zadarmo???
Z toho si nic nedělej, já mám nejmenší ta největší :pankac:

Téda holky, to já pořád radši věřím při holení sobě :palec: MM to má jen jako divadlo a stačí to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 09:12

Šéf příjimá sekretářku a říká:
„Na zkouškách jste obstála dobře, hodnocení a doporučení vynikajíci, ale rád bych vědel, jestli umíte dobře počítat.“
„Samozřejmě perfektně.“
„Tak bežte do vedlejší místnosti, svlečte se a počítejte s tím, že za chvíli jsem u vás.“
trocha humoru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 09:13
Jitule84 píše:
Jani, tobě nedávají zkumavku u dr. zadarmo???
Z toho si nic nedělej, já mám nejmenší ta největší :pankac:Téda holky, to já pořád radši věřím při holení sobě :palec: MM to má jen jako divadlo a stačí to :lol:

Taky dobry :palec: :mrgreen: :mrgreen: ale mas stesti, ze mas tak male brisko :mrgreen: ja uz to treba nezvladnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 09:17

Brý jitro :-)

hele nehádejte se,přes pupek mám zaručeně nejvíc já!!škoda že tu nemám metr,abych ám to dokázala :think: :lol:

Elis věcičky moooc krásný!

my teď prďolku trochu šidíme,většinu věcí podědí po bráškovi,takže sem mu ještě zatím žádnou hračku nekoupila :oops: ale chystám se na to fakt

jako dala jsem si včera půl dvanácté večer půlku melouna a řeknu vám,že ráno ylést z postele a dobelhat se na wc,mno to byl výkon :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 09:17
Ivet23 píše: Šéf příjimá sekretářku a říká:
„Na zkouškách jste obstála dobře, hodnocení a doporučení vynikajíci, ale rád bych vědel, jestli umíte dobře počítat.“
„Samozřejmě perfektně.“
„Tak bežte do vedlejší místnosti, svlečte se a počítejte s tím, že za chvíli jsem u vás.“
trocha humoru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SUPER :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 09:19

holky tak jsem nekecala-změřila jsem si pupek metrem co tu máme-kovovým,ale ohebným a mám přesně 120cm přes pupek :oops: :oops: no fuj,to jsem tady rekordman co?nebo má někdo podobně jako já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 09:23
berusenka66 píše:
holky tak jsem nekecala-změřila jsem si pupek metrem co tu máme-kovovým,ale ohebným a mám přesně 120cm přes pupek :oops: :oops: no fuj,to jsem tady rekordman co?nebo má někdo podobně jako já?

Ja se merila stejnym metrem, ale to dost skresluje tak neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital