Poradna duly
Jana Čurdová
Beru, já tady bojuju, abych nebyla poslední ![]()
No, to jsi mi moc nepomohla ![]()
Jitule84 píše:
Beru, já tady bojuju, abych nebyla poslední
No, to jsi mi moc nepomohla
Jitul věř,že v tomhle ohledu bych si to s tebou ráda vyměnila
![]()
Ivet23 píše:berusenka66 píše:Ja se merila stejnym metrem, ale to dost skresluje tak neboj
holky tak jsem nekecala-změřila jsem si pupek metrem co tu máme-kovovým,ale ohebným a mám přesně 120cm přes pupek![]()
no fuj,to jsem tady rekordman co?nebo má někdo podobně jako já?
Ivet a o jak moc??o 20cm???
![]()
ivet tak byl nastvanej
ale zatim se nedozaduje, ze se to musi zkontrolovat a preholit ![]()
no ja to holeni zvladam uz jen se zrcatkem z ikey, takovym tim kulatym, jak z jedny strany je zvetsovaci. a stejne to je…des!
jitu zkumavky dostavam, pokud si o ne nezapomenu rict
jakoze vzdycky vystrelim ven pomalu i bez dalsiho objednanyho terminu ![]()
berus ja mam…hm…ted nemam metr
ale psala jsem to tu nedavno…neco okolo 110 asi
berusenka66 píše:Ivet23 píše:Ivet a o jak moc??o 20cm???berusenka66 píše:Ja se merila stejnym metrem, ale to dost skresluje tak neboj
holky tak jsem nekecala-změřila jsem si pupek metrem co tu máme-kovovým,ale ohebným a mám přesně 120cm přes pupek![]()
![]()
![]()
janiii;-) píše:
ivet tak byl nastvanejale zatim se nedozaduje, ze se to musi zkontrolovat a preholit
![]()
no ja to holeni zvladam uz jen se zrcatkem z ikey, takovym tim kulatym, jak z jedny strany je zvetsovaci. a stejne to je…des!
berus ja mam…hm…ted nemam metrjakoze vzdycky vystrelim ven pomalu i bez dalsiho objednanyho terminu
hele s nějakými 110cm tady na mě nechoď
pokud nemáš min.130cm tak se s tebou nebavím
![]()
jo mě holí taky přítel,ale je to zážitek-musí v tý vaně chudák ležet,protože se tam už prostě nějak nevejdem,minule se u toho tak zapotil,až mi ho bylo líto,ale občas se holím poslepu sama,ale to tam pak mám kreace…
ale co,já stejně zjistila že náš dr,mi tam nekouká,tak to neřeší ![]()
berusenka66 píše:Ivet23 píše:Ivet a o jak moc??o 20cm???berusenka66 píše:Ja se merila stejnym metrem, ale to dost skresluje tak neboj
![]()
![]()
Minimalne o 10 cm
![]()
Ivet23 píše:berusenka66 píše:Minimalne o 10 cmIvet23 píše:Ivet a o jak moc??o 20cm???berusenka66 píše:Ja se merila stejnym metrem, ale to dost skresluje tak neboj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jen aby,jen aby
v sobotu předáám prcka tchýňušce tak jí o metr poprosím a uvdíme teda ![]()
mno nic,jdu nás obléct a jdeme s hafanem a po cestě se musím stavit v lékárně pro čaj z maliníku abych ho mohla dneska začít pít.tak zatím papa těhulínky ![]()
berusenka66 píše:janiii;-) píše:
ivet tak byl nastvanejale zatim se nedozaduje, ze se to musi zkontrolovat a preholit
![]()
berus ja mam…hm…ted nemam metrjakoze vzdycky vystrelim ven pomalu i bez dalsiho objednanyho terminu
hele s nějakými 110cm tady na mě nechoď
jo mě holí taky přítel,ale je to zážitek-musí v tý vaně chudák ležet,protože se tam už prostě nějak nevejdem,minule se u toho tak zapotil,až mi ho bylo líto,ale občas se holím poslepu sama,ale to tam pak mám kreace…![]()
pokud nemáš min.130cm tak se s tebou nebavím
![]()
ale co,já stejně zjistila že náš dr,mi tam nekouká,tak to neřeší
Jeste, ze mam doktorku
jen na UTZ doktora a to je takovej sympatak
no ja to nedavno zkusila sama a fakt to nedam
akorat me z tech pokusu boli brisko
ale holeni mam pohodlne, nebot jelit ve vane podlozena a pritel sedi
jak romanticke ty moje vybuchy smichu
ale kdyz on se tak soustredi a ma strach aby me nerizl ![]()
Beru, ten maliník se má pít až od ukončeného 36. týdne ![]()
Hezkou prochajdu ![]()
Holky, musím Vám ukázat, z čeho mám velkou radost
Manžel to včera složil a dal baterky, tak jsme to museli hned vyzkoušet . Jedna z věcí, která je nová ![]()
Jitule84 píše:
Holky, musím Vám ukázat, z čeho mám velkou radostManžel to včera složil a dal baterky, tak jsme to museli hned vyzkoušet . Jedna z věcí, která je nová
Nadhera
![]()
Ahoj holkyyyyyyyyyy ![]()
teď jak je hezky, tak mimino vůbec nestíhám… jen zaběhnu na FB a konec ![]()
Snažím se teď všechno vyprat, žehlit budu, až se počasí zkazí, což prý má… ![]()
Holky, já se teda holím sama, ale je to boj… a Berus máš pravdu, že náš dr. tam nekouká
v porodnici to bude horší
![]()
Dobrý ránko! ![]()
Tady je zase dneska pařák ![]()
Já mám kolem pupku 108cm
a nahoře asi 12kg, ale teď se ta váha trošku zastavila, to vypadá. V pátek jdu na kontrolu a už se těším na zítřejší holení, holím se sama se zrcátkem, manžel se bojí, aby mě neříznul ![]()
Janiii- já myslím, že ti bude dělat monitor a stěr z pochvy na streptokoka a dál nevím
![]()
Jitu- to je krása
![]()