TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
29.6.11 09:24

Beru, já tady bojuju, abych nebyla poslední :-(
No, to jsi mi moc nepomohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 09:28
Jitule84 píše:
Beru, já tady bojuju, abych nebyla poslední :-(
No, to jsi mi moc nepomohla :mrgreen:

Jitul věř,že v tomhle ohledu bych si to s tebou ráda vyměnila :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 09:29
Ivet23 píše:
berusenka66 píše:
holky tak jsem nekecala-změřila jsem si pupek metrem co tu máme-kovovým,ale ohebným a mám přesně 120cm přes pupek :oops: :oops: no fuj,to jsem tady rekordman co?nebo má někdo podobně jako já?
Ja se merila stejnym metrem, ale to dost skresluje tak neboj :hug:

Ivet a o jak moc??o 20cm??? :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.6.11 09:30

ivet tak byl nastvanej :mrgreen: ale zatim se nedozaduje, ze se to musi zkontrolovat a preholit :mrgreen:

no ja to holeni zvladam uz jen se zrcatkem z ikey, takovym tim kulatym, jak z jedny strany je zvetsovaci. a stejne to je…des!

jitu zkumavky dostavam, pokud si o ne nezapomenu rict :oops: jakoze vzdycky vystrelim ven pomalu i bez dalsiho objednanyho terminu :lol:

berus ja mam…hm…ted nemam metr :lol: ale psala jsem to tu nedavno…neco okolo 110 asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.6.11 09:30
berusenka66 píše:
Ivet23 píše:
berusenka66 píše:
holky tak jsem nekecala-změřila jsem si pupek metrem co tu máme-kovovým,ale ohebným a mám přesně 120cm přes pupek :oops: :oops: no fuj,to jsem tady rekordman co?nebo má někdo podobně jako já?
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 09:34
janiii;-) píše:
ivet tak byl nastvanej :mrgreen: ale zatim se nedozaduje, ze se to musi zkontrolovat a preholit :mrgreen:

no ja to holeni zvladam uz jen se zrcatkem z ikey, takovym tim kulatym, jak z jedny strany je zvetsovaci. a stejne to je…des!

jitu zkumavky dostavam, pokud si o ne nezapomenu rict :oops: jakoze vzdycky vystrelim ven pomalu i bez dalsiho objednanyho terminu :lol:

berus ja mam…hm…ted nemam metr :lol: ale psala jsem to tu nedavno…neco okolo 110 asi

hele s nějakými 110cm tady na mě nechoď :cert: :lol: pokud nemáš min.130cm tak se s tebou nebavím :lol: :lol:

jo mě holí taky přítel,ale je to zážitek-musí v tý vaně chudák ležet,protože se tam už prostě nějak nevejdem,minule se u toho tak zapotil,až mi ho bylo líto,ale občas se holím poslepu sama,ale to tam pak mám kreace… :roll: ale co,já stejně zjistila že náš dr,mi tam nekouká,tak to neřeší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 09:34
berusenka66 píše:
Ivet23 píše:
berusenka66 píše:

Minimalne o 10 cm :palec: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 09:36
Ivet23 píše:
berusenka66 píše:
Ivet23 píše:
berusenka66 píše:
Minimalne o 10 cm :palec: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

jen aby,jen aby :lol: :lol: v sobotu předáám prcka tchýňušce tak jí o metr poprosím a uvdíme teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 09:37

mno nic,jdu nás obléct a jdeme s hafanem a po cestě se musím stavit v lékárně pro čaj z maliníku abych ho mohla dneska začít pít.tak zatím papa těhulínky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 09:37
berusenka66 píše:
janiii;-) píše:

hele s nějakými 110cm tady na mě nechoď :cert: :lol: pokud nemáš min.130cm tak se s tebou nebavím :lol: :lol:

jo mě holí taky přítel,ale je to zážitek-musí v tý vaně chudák ležet,protože se tam už prostě nějak nevejdem,minule se u toho tak zapotil,až mi ho bylo líto,ale občas se holím poslepu sama,ale to tam pak mám kreace… :roll: ale co,já stejně zjistila že náš dr,mi tam nekouká,tak to neřeší :lol:

Jeste, ze mam doktorku :mrgreen: :mrgreen: jen na UTZ doktora a to je takovej sympatak :-P :-P no ja to nedavno zkusila sama a fakt to nedam :mrgreen: :mrgreen: akorat me z tech pokusu boli brisko :lol: ale holeni mam pohodlne, nebot jelit ve vane podlozena a pritel sedi :mrgreen: :mrgreen: jak romanticke ty moje vybuchy smichu :mrgreen: ale kdyz on se tak soustredi a ma strach aby me nerizl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 09:41

Beru, ten maliník se má pít až od ukončeného 36. týdne :think:
Hezkou prochajdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 09:44

Holky, musím Vám ukázat, z čeho mám velkou radost :dance: Manžel to včera složil a dal baterky, tak jsme to museli hned vyzkoušet . Jedna z věcí, která je nová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 09:48
Jitule84 píše:
Holky, musím Vám ukázat, z čeho mám velkou radost :dance: Manžel to včera složil a dal baterky, tak jsme to museli hned vyzkoušet . Jedna z věcí, která je nová :mrgreen:

Nadhera :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
29.6.11 09:56

Ahoj holkyyyyyyyyyy :mavam:
teď jak je hezky, tak mimino vůbec nestíhám… jen zaběhnu na FB a konec :oops:

Snažím se teď všechno vyprat, žehlit budu, až se počasí zkazí, což prý má… :roll:

Holky, já se teda holím sama, ale je to boj… a Berus máš pravdu, že náš dr. tam nekouká :mrgreen: v porodnici to bude horší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 10:06

Dobrý ránko! :pankac:
Tady je zase dneska pařák :nevim:
Já mám kolem pupku 108cm :dance: a nahoře asi 12kg, ale teď se ta váha trošku zastavila, to vypadá. V pátek jdu na kontrolu a už se těším na zítřejší holení, holím se sama se zrcátkem, manžel se bojí, aby mě neříznul :-P
Janiii- já myslím, že ti bude dělat monitor a stěr z pochvy na streptokoka a dál nevím :nevim: :nevim:
Jitu- to je krása :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital