TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
29.6.11 13:38

Ivet, nebuj, já bříško nevystavuji. Je pěkně schované :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 13:40

Floa, zrovna jsi mi to vzala z pusy. Také z nám spoustu mamin, co se vystavují s bříškem a neřeší to. :cert: Já ho mám schované tílkem a ještě ho kryju časopisem. Ale já tam fakt dlouho nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 13:45

Ja se tedy neopaluji :-) nechci nic pokouset :-) myslim, ze i kdyz je zakyte horkost k nemu jde silena :nevim: ale asi jsem moc citliva :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 13:49

Ivet, zrovna to hledám na netu. Říkají, že se nic nemá přehánět, ale že vitamín D potřebujeme i pro miminko, takže krátký pobyt na sluníčku neuškodí :palec:

Holky, nevíte, proč mi dnes už podruhé teče krev z nosu??? Nikdy v životě jsem s tím problémy neměla a dnes už 2× :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 13:51
Jitule84 píše:
Ivet, zrovna to hledám na netu. Říkají, že se nic nemá přehánět, ale že vitamín D potřebujeme i pro miminko, takže krátký pobyt na sluníčku neuškodí :palec:Holky, nevíte, proč mi dnes už podruhé teče krev z nosu??? Nikdy v životě jsem s tím problémy neměla a dnes už 2× :think: :zed:

Jitul ja samozrejme taky chodim po slunci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jen bych nezvladla sluneni :mrgreen: ja totiz nemuzu poradne dychat v tech vedrech. krev z nosu? to nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 13:54

Ivet, mě zase sluníčko hrozně dobíjí a jak jsem týden nevystrčila nos a venku bylo tak krásně, tak jsem skoro depresila :cry:
Ale chápu, někomu prostě nedělá dobře :wink:

Tak tohle je zajímavé http://zena-in.cz/…stvi-a-porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 14:00

Já sluníčko miluju a samozřejmě to nepřeháním. Jitu, to je zajímavý článek :palec: Já jsem se třeba včera chvíli opalovala v šatech bez ramínek, takže byl pupík schovaný a jinak si ho přikryju. Však ho mám taky jak ředitelka vápenky :-P
A teď se chystám na chvíli na balkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 14:24

To ja jsem taky riditelka vapenky :mrgreen: :mrgreen: tak sem volala doktorce na vysledky s krve a mam tam neco spatne co se tyce stitny zlazi, tak k ni zitra musim dojit a jestli me nekam objedna. :nevim: . za chvilku vyrazim pro dceru, ale ta mi stejne zas utece za sousedem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
29.6.11 14:40

Holky já normálně sluníčko miluju ale teď mi fakt nedělá deobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 14:46
marki77 píše:
Holky já normálně sluníčko miluju ale teď mi fakt nedělá deobře.

Souhlasim :-) me se spatne dycha.
a o poceni snad ani nemluvim :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 14:55
Ivet23 píše:
To ja jsem taky riditelka vapenky :mrgreen: :mrgreen: tak sem volala doktorce na vysledky s krve a mam tam neco spatne co se tyce stitny zlazi, tak k ni zitra musim dojit a jestli me nekam objedna. :nevim: . za chvilku vyrazim pro dceru, ale ta mi stejne zas utece za sousedem :mrgreen:

Ale ta štítná žláza tě zlobila už v prvním těhu, ne??? Myslím, že jsi to tu psala. Za sousedem, to už má ženicha, ne??? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
29.6.11 15:13

Flooa,naš Adi má taky nápadníka.Oni spolu jezdí i k moři.Každej den se viděj ve školce,pak jsou spolu venku a když mají jít domů,tak je zle,protože si spolu ještě nepohráli :-D :-D :-D .Nedávno nás vyhodili z pokojíčku protože se spolu prej ženěj :-D :-D :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 15:33
Flooa píše:
Ivet23 píše:
To ja jsem taky riditelka vapenky :mrgreen: :mrgreen: tak sem volala doktorce na vysledky s krve a mam tam neco spatne co se tyce stitny zlazi, tak k ni zitra musim dojit a jestli me nekam objedna. :nevim: . za chvilku vyrazim pro dceru, ale ta mi stejne zas utece za sousedem :mrgreen:
Ale ta štítná žláza tě zlobila už v prvním těhu, ne??? Myslím, že jsi to tu psala. Za sousedem, to už má ženicha, ne??? :-P

ne ne nemela. az ted. je mozne,ze sem neco spatne napsala coz se mi stava :mrgreen: :mrgreen: zenicha ma no, minule jsem ji koupila takovou mini podprsenku nebo byla supracka a ona si ji vzala na sebe, vylezla ven a vyhrnula tricko a rika mu koukej jakou mam podprsenku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takze mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 15:36

Holky tak to je mazac, je to hrozně roztomilý, když se mají ty dětičky tak rádi a navíc ještě jedou k moři společně :huban: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 15:37

Holky, tak to je dobrý :palec: … Děti jsou prostě bezprostřední a to je úžasné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí