Poradna duly
Jana Čurdová
Floa, zrovna jsi mi to vzala z pusy. Také z nám spoustu mamin, co se vystavují s bříškem a neřeší to.
Já ho mám schované tílkem a ještě ho kryju časopisem. Ale já tam fakt dlouho nejsem…
Ja se tedy neopaluji
nechci nic pokouset
myslim, ze i kdyz je zakyte horkost k nemu jde silena
ale asi jsem moc citliva
![]()
Ivet, zrovna to hledám na netu. Říkají, že se nic nemá přehánět, ale že vitamín D potřebujeme i pro miminko, takže krátký pobyt na sluníčku neuškodí ![]()
Holky, nevíte, proč mi dnes už podruhé teče krev z nosu??? Nikdy v životě jsem s tím problémy neměla a dnes už 2×
![]()
Jitule84 píše:
Ivet, zrovna to hledám na netu. Říkají, že se nic nemá přehánět, ale že vitamín D potřebujeme i pro miminko, takže krátký pobyt na sluníčku neuškodíHolky, nevíte, proč mi dnes už podruhé teče krev z nosu??? Nikdy v životě jsem s tím problémy neměla a dnes už 2×
![]()
Jitul ja samozrejme taky chodim po slunci
jen bych nezvladla sluneni
ja totiz nemuzu poradne dychat v tech vedrech. krev z nosu? to nevim ![]()
Ivet, mě zase sluníčko hrozně dobíjí a jak jsem týden nevystrčila nos a venku bylo tak krásně, tak jsem skoro depresila ![]()
Ale chápu, někomu prostě nedělá dobře ![]()
Tak tohle je zajímavé http://zena-in.cz/…stvi-a-porod
Já sluníčko miluju a samozřejmě to nepřeháním. Jitu, to je zajímavý článek
Já jsem se třeba včera chvíli opalovala v šatech bez ramínek, takže byl pupík schovaný a jinak si ho přikryju. Však ho mám taky jak ředitelka vápenky ![]()
A teď se chystám na chvíli na balkon.
To ja jsem taky riditelka vapenky
tak sem volala doktorce na vysledky s krve a mam tam neco spatne co se tyce stitny zlazi, tak k ni zitra musim dojit a jestli me nekam objedna.
. za chvilku vyrazim pro dceru, ale ta mi stejne zas utece za sousedem ![]()
Holky já normálně sluníčko miluju ale teď mi fakt nedělá deobře.
marki77 píše:
Holky já normálně sluníčko miluju ale teď mi fakt nedělá deobře.
Souhlasim
me se spatne dycha.
a o poceni snad ani nemluvim ![]()
Ivet23 píše:
To ja jsem taky riditelka vapenky![]()
tak sem volala doktorce na vysledky s krve a mam tam neco spatne co se tyce stitny zlazi, tak k ni zitra musim dojit a jestli me nekam objedna.
. za chvilku vyrazim pro dceru, ale ta mi stejne zas utece za sousedem
Ale ta štítná žláza tě zlobila už v prvním těhu, ne??? Myslím, že jsi to tu psala. Za sousedem, to už má ženicha, ne??? ![]()
Flooa,naš Adi má taky nápadníka.Oni spolu jezdí i k moři.Každej den se viděj ve školce,pak jsou spolu venku a když mají jít domů,tak je zle,protože si spolu ještě nepohráli
.Nedávno nás vyhodili z pokojíčku protože se spolu prej ženěj
.
Flooa píše:Ivet23 píše:Ale ta štítná žláza tě zlobila už v prvním těhu, ne??? Myslím, že jsi to tu psala. Za sousedem, to už má ženicha, ne???
To ja jsem taky riditelka vapenky![]()
. za chvilku vyrazim pro dceru, ale ta mi stejne zas utece za sousedem
ne ne nemela. az ted. je mozne,ze sem neco spatne napsala coz se mi stava
zenicha ma no, minule jsem ji koupila takovou mini podprsenku nebo byla supracka a ona si ji vzala na sebe, vylezla ven a vyhrnula tricko a rika mu koukej jakou mam podprsenku
takze mazec ![]()
Holky tak to je mazac, je to hrozně roztomilý, když se mají ty dětičky tak rádi a navíc ještě jedou k moři společně
![]()
Holky, tak to je dobrý
… Děti jsou prostě bezprostřední a to je úžasné ![]()