TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
29.6.11 21:48

Holky tak mám většinu kousků pro mimi vyžehlený a uklizený.Ještě že mi to udělala mamča.bych v tom vedru zhebla.Ještě mi pár kousků schne na balkoně

Jani,postýlka na jedničku.Mě schnou na balkoně nebesa a povlečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.6.11 21:54

marki ja teprv ty nebesa a vsechno budu prat. jen jsem se nemohla dockat, az bude postylka slozena, proto se to hned muselo slozit :-)
pro me je prani a zehleni jeden nekoncici maraton, protoze porad mi chodej novy a novy balicky, takze porad prubezne peru a zehlim. ale v tom dnesnim vedru bych teda zehlit nechtela. mas hodnou mamcu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
29.6.11 21:56

Jani,ona se na to strašně těšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
29.6.11 21:57

A pomalu si připravuju věci do porodky.Mám už plíny,podprdu,župan a jeden overálek pro malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
29.6.11 21:59

Jani tak snad to u nás nebude tak hrozný, ptž potřebuju smontovat ještě i kolíbku a to už bych manžela těžko donutila.

Marki, když tu jsi, aviváž nepoužívám, ale ani běžně. Je to větší alergen než prací prášek. Tak vidíš, já nebesa a vůbec věci do postýlky nemám ještě ani vyprané - čekám až bude ta postýlka.

Já se už loučím, jdeme s Fílou spát, ráno jdu na odběry krve, tak nemůžeme vstávat v 9, jak jsme poslední dobou zvyklí :mrgreen:
Dobrou noc všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.6.11 22:00

dobrou krmar :mavam:

marki mne chybi dokoupit jeste jedna kosile do porodky a jinak mam vsechno a muzu balit. jeste stale jsem se k tomu nedokopala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
29.6.11 22:08

Já potřebuju ještě do porodky kalhotky.A asi nějakou kočilku na spaní.Tu potřebujz i na doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
29.6.11 22:08

už jsem třikrát rozcházela docela silné bolesti snad dneska nepojedem do nemocnice :-( ještě je moc brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.6.11 22:12

Jani hezkou postýlku ste si pořídili :-D
a tu montáž si dokážu představit :lol: můj manžílek to rovnou vzdal a nechal to na mě abych jí složila, moc dobře ví, že takové věci mi dou…nikdy asi nezapomenu když sem si kupovali psací stůl, byl ještě složený Jirka se zvedl od televize a jen tak pronesl, že de postavit ten stůl tak sem mu řekla at počka,že mu pomůžu a on že ne, že to zvládne a pak můžeme někam jít asi po půl hodině kdy bylo složeno nic ani šuplík (hlavně že mu šli nadávky) tak sem mu šla pomoc-postavila sem ho více méně sama :lol:
Jitul tak to mě mrzí že si musela zrušit výlet, ale co by si neuděla pro miminko
Koli snad to nic nebude držím palečky at ještě vydržíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
29.6.11 22:16

Koli,ještě chvílu vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.6.11 22:17

jejej, kolis drz se! :hug:

kaci :mrgreen: to znam, nadavky jdou vzdycky nejlip :mrgreen:

marki ja si koupila takovou prisernou obyc kosili u vietnamcu, pritel rekl ze jestli mu v tom polezu do postele, tak uvidim :lol: ale nejak mi nedocvaklo pri nakupu, ze by bylo vhodny, aby byla rozepinaci, coz moje mamka korunovala vyrokem - a kudy bys chtela vyndavat mlikarnu? :lol: tak potrebuju jeste jednu… a pokud mozno uz ne neforemnej jedovate zelenkavej pytel, jako je ta prvni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
29.6.11 22:18

já se snažím…každopádně to vidím na zajímavou noc dneska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.6.11 22:20

kolis a kdeze ty budes rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
29.6.11 22:22
janiii;-) píše:
kolis a kdeze ty budes rodit?

no jestli to nepřejde tak ještě dneska ale termín mám až za 6 týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
29.6.11 22:22

Jani,já si při Adélce taky koupila takovou hrůzu hroznou.Petr prohlásil že jestli mám v plánu pořídit si zase něco takovýho,že se stěhuje z ložnice.Mám sice vybranou ale nevím jestli ji vzít přez mimibazar nebo zajet do Polska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí