Poradna duly
Jana Čurdová
marki77 píše:
Paja,grilovačku bych si taky nechala líbit.
No gril se musí vyzkoušet a já už se moc těším na to masíčko
Nebo přemýšlím, že si dneska koupím asi Pepu na gril, toho už jsem dlouho neměla ![]()
Tak hlásím návrat. Přivezla jsem si nějakou kytičku a orchideu. Deváťačky se na mě vrhly a kluci se se mnou museli vyfotit
No, sranda…
Bude se mi stýskat ![]()
Kolis, jsem ráda, že jsi to rozchodila ![]()
Jinak bolesti jako při ms také mám ![]()
Holky, já mám asi taky občas poslíčky v tý formě jak psala Marki. Ted jsem domyla nádobí a jsem ko
Jsem si musela sednout a na dorta půjdu až za chvíli. Marki, mně nic nedorazilo a dnes už nedorazí, chodí to nejdýl kolem poledního ![]()
Jitule84 píše:
Tak hlásím návrat. Přivezla jsem si nějakou kytičku a orchideu. Deváťačky se na mě vrhly a kluci se se mnou museli vyfotitNo, sranda…
Bude se mi stýskat![]()
Kolis, jsem ráda, že jsi to rozchodila
Jinak bolesti jako při ms také mám
Jitu- to musel být docela doják, ne??? ![]()
Floa, no, jo byl.
Pak ještě kolegyně a už se Vám vůbec nechce na mateřskou ![]()
Jo, já mám také poslíčky ve formě bolesti jako při ms…
A na co čekáš???
Jitule84 píše:
Floa, no, jo byl.Pak ještě kolegyně a už se Vám vůbec nechce na mateřskou
Jo, já mám také poslíčky ve formě bolesti jako při ms…
A na co čekáš???
My čekáme s Marki na neschopenku
![]()
Nevím, jak Marki, ale mně chodí na účet a hned na to mi příjde sms.
Jo, takhle. A nemocenská chodí 30. ???
Já jsem zapoměla za květen odevzdat lístek na peníze a dala jsem je do práce až 17.6. a peníze mi přišly 27.6. Jsem se divila, čekala jsem, že je dostanu až v červenci ![]()
Jitule84 píše:
Jo, takhle. A nemocenská chodí 30. ???
Já jsem zapoměla za květen odevzdat lístek na peníze a dala jsem je do práce až 17.6. a peníze mi přišly 27.6. Jsem se divila, čekala jsem, že je dostanu až v červenci
No mně poslední tři měsíce vždycky chodí mezi 27.-30., takže nejdýl dnes jsem je čekala a ono nic, snad zítra, neboť příští týden jsou svátky, to možná ani v pondělí nebudou na socce v práci ![]()
Jitule84 píše:
Ale to chodí tedy zpětně…Čekáš ještě penízky za květen???
Jojo, za květen, vím, že na to mají měsíc od doručení a k nim to chodí tak kolem desátýho. To víš, zvyk je železná košile ![]()
Jo, jo, to znám…Tak nebuj, třeba to poslali dýl a něž to dojde na účty, tak to trvá
Třeba to přijde zítra ![]()
A jak se dnes cítíš???
Jitule84 píše:
Jo, jo, to znám…Tak nebuj, třeba to poslali dýl a něž to dojde na účty, tak to trváTřeba to přijde zítra
A jak se dnes cítíš???
Snad jo
My tady máme hrozný dusno, občas zabouří, tak je mi tak „těžko“. Ale včera večer mi bylo divně
Ale to holkám tady taky. A co ty? Všechno OK?
No, u nás samozřejmě dnes hnusně. Takže jsem v těch svých šatičkách zmokla
Jinak pohoda. občas ty bolesti jako při ms, ale jinak se cítím fajn. Teď odpočívám, protože jsem byla od 7h na nohou…
Jak divně??? On byl asi z toho vedra špatný tlak ![]()