TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
30.6.11 16:05

no nic jdu odpočívat dneska byl dlouhej den a něco lítá ve vzduchu,jsem nějaká podrážděná tak raději ani nejdu dolů abych tchýni něco neřekla :lol:
Držte se maminy a hlavně ty JANII se drž a bud opatrná :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
30.6.11 16:06

holky jak to máte s prstýnky, nosíte je? já mám te´d poslední dobou trošku neteklejší prsty a otlačeniny od prstýnků, ale nechce se mi je sundávat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 16:07

diky kolis, taky pekne odpocivej a drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 16:08

hani mam dost casto otekly prsty, taky se mi prstynek nechce sundavat. ale zatim mi na to pokazdy pomuze studena voda nebo namydlit, kdyz uz se mermomoci musim presvedcovat, jestli ho jeste zvladnu sundat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
30.6.11 16:10

jani - no mě to většinou taky splaskne samo, má mto jen třeba ráno a večer, ale spíš jako preventivně, jestli je nemám sundat, jenže my si na to potrpíme, tak je oba nosíme (mám jen snubní a zásnubní) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
30.6.11 16:10

Kolis, hezké odpočívání :kytka:

Hani, mě prsty nenatékají vůbec.

Jinak jste mě asi nakazily. Právě rozdýchávám pěkný ms bolesti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 16:12

hani ja je mam otekly jen vecer a taky prave vaham jestli sundat nebo nebo ne… cetla jsem ze prej radsi sundat, ale furt si rikam ze kdyz to jeste zvladnu sundat sama… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 16:13
Jitule84 píše:
Mondik, učím 2. rokem a musím říci, že mám úplně skvělý kolektiv a super ředitele. Jakmile má někdo svátek a narozeniny, tak se nusí chlebíčky, dortíčky…Prostě se pořád cpeme a hlavně si všichni vycházíme vstříc. A moje kolegyně v kabinetě je úplně úžasná :palec:

Jitus, tak to mas stesti, to teda vidim malokde. At jsem byla na jakekoliv skole, tak jsem si stihla vsimnout, ze ten kolektiv tam byl fakt katastrofalni… A jinak jsem tu psala, ze tady v Anglii vubec nekontroluji cipek, nejdriv jsem z toho byla spatna a vyplasena, ze se neco nutne musi zanedbat, ale bylo mi receno, ze to nedelaji prave kvuli tomu, ze neustalym kontrolovanim delozniho cipku se vetsinou vyvola predcasne otevirani. No, myslela jsem si o tom svoje, ale jak tak vsude ctu, tak mam taky pocit, ze v CR se snad zkracuje cipek kazde druhe. Takze asi tady vedi, co delaji… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
30.6.11 16:14

no jdu si taky lehnout, doufám, že manžel už brzy vstane a vrhneme se na tu postýlku. večer nakouknu, tak zatím pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 16:15
Hannah84 píše:
holky jak to máte s prstýnky, nosíte je? já mám te´d poslední dobou trošku neteklejší prsty a otlačeniny od prstýnků, ale nechce se mi je sundávat :-(

Hani, ja mam jeden prstynek a uz ho ted asi ani nesundam :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 16:15

mondi ze ty se nas snazis nenapadne presvedcit, abysme vsechny sly cekat dalsi svoje mimca za tebou? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 16:16

Jani - mne se teda zdaji vsemozne kraviny, ale na tebe nemam :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 16:19
janiii;-) píše:
mondi ze ty se nas snazis nenapadne presvedcit, abysme vsechny sly cekat dalsi svoje mimca za tebou? :wink:

Jani, aspon bych tu nebyla sama :-). Ale reknu ti, ze to je tady nekdy pekne o nervy. Protoze v CR maji svuj system, tady zase ten jejich a ony si obe zeme jaksi ty svoje lekarske zasady dokazou docela logicky obhajit a ty jsi pak akorat zmatena, protoze nevis, co je vlastne lepsi a komu mas verit :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.6.11 16:22

Hani,já prstýnky musela už sundat.A poslední šel dolů tak že jsem ho musela přestřípnout páš by šel dolů i s prstem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.6.11 16:28

Tý jo, tady se rodí žížaly :-P :-P :pankac:
Já nosím snubák a zásnubní a moc je nesundávám, jen na mytí nádobí a tuhle mi zrovna ten snubák nešel sundat :zed: Ale ted už jo.
Marki- jsem myslela, že už jsi byla ve městě utrácet :-D Tak co, volala jsi tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí