TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
30.6.11 17:24

Tak jsem začala dočítat, ale vzdala jsem to. Je toho za dnešek moc. Tak doufám, že jste všechny v pořádku. Koliska se už ozvala co u doktora? Po té akční noci…

Yal gel jsem měla u prvního porodu taky, ale nedokážu posoudit, jestli to bylo dobrý, ptž jsem ten den moc nejedla ani nepila, takže neměl co pročistit. Ani nevím, jestli ho budu kupovat tentokrát, pokud se Karolínka neotočí, hrozí císař, tak by mi byl k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.6.11 17:29

Jinak holky divim se, ze mate takove spozdeni na neschopenku :nevim: ja to brala pravidelne na den a to 22 na ucet a ted dva mesice po sobe uz 13ty den v mesici. o gelu jsem slysela jen spatne tak mi prislo zbytecne ho kupovat :-) den mi tedy utekl :-) Jinak zajimava prihoda z cekarny od doktorky, prijdu tam a byli tam asi cca 4lidi. tak si rikam treba daji prednost dychat se nedalo :cry: no nic prednost nikdo nedal, ale pozdeji me dostal nejaky pan co tam taky cekal! prisla do cekarny nejaka zenska a vsechny predbehla, chlapik nervni nebot mel bejt na rade tak rikal az vyleze tak si ji podam :twisted: pani vylezla a on ji zacal dost nadavat a rrval na ni co si to dovoluje a tak, ze tady je tehotna a ma mit prednost, jak zeska co ji vynadal zavrela dvere uz si to kracel do ordinace a myslite, ze mi dal prednost?? v zadnem pripade!!! no a kdyz vylezl on tak dostal vynadano od nejaky pani ktera rikala, ze lidi jsou v dnesni dobe sileny kdyz nedaji prednost tehotny, takze z 4minutove navstevy u dr sem hodinu posedela v cekarne :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.6.11 17:45

Teda Ivet, to jsou lidi, co??? Já když byla minula u svý doktorky, tak jsme byly asi tři mamči v čekárně a přiběhla tam nějaká stará rašple, že by potřebovala prohlídku a sestřička jí říká, že dnes je poradna pro těhotné, tak ať si počká až po nás, že jí pak vezme. Madam se nafoukla a pokukovala tam po nás, pořád nervozně podupávala :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
30.6.11 19:19

tak postýlka postavená, docela pěkná, akorát nevíme zda se nám tam vejsou nebesa, budeme to muset ještě nějak vymyslet, máme totiž podkroví a zkosené stěny :-( yal si kupovat nebudu, klistýr přežiju…
Ivet - jakou zkušenost máš z prvního těhu s prstýnkem? Jinak to v té čekárně, to je normálka, to já taky zažila a kolikrát stojím v tramvaji a nikdo mě nepustí sednout, přitom je to na mě jasně vidět… :cert:
floa - ty kalhotky tena lady mám taky, tak snad nám pomužou :-)
no asi si koupím ten maliník taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.6.11 19:26
Hannah84 píše:
tak postýlka postavená, docela pěkná, akorát nevíme zda se nám tam vejsou nebesa, budeme to muset ještě nějak vymyslet, máme totiž podkroví a zkosené stěny :-( yal si kupovat nebudu, klistýr přežiju…
Ivet - jakou zkušenost máš z prvního těhu s prstýnkem? Jinak to v té čekárně, to je normálka, to já taky zažila a kolikrát stojím v tramvaji a nikdo mě nepustí sednout, přitom je to na mě jasně vidět… :cert:
floa - ty kalhotky tena lady mám taky, tak snad nám pomužou :-)
no asi si koupím ten maliník taky…

Mela jsem 4 prstynky na ruce, cele tehu sem nenatykala az ke konci a doslo to tak daleko, ze mi je museli odskripat :cry: :cry: silena skoda, nevim zda jsem brecela vic kvuli bolesti nebo kvuli ztrate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
30.6.11 19:28

Ivet - ježiš no toho se právě bojím, tak já je asi na ten poslední měsíc radši sundám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 19:33

ivet tak to je dobry teda s tim chlapem… taky uz se mi parkrat neco podobnyho stalo, naposled u toho byl i pritel a ten se do toho pak vlozil, kdyz jedna typka takhle predbehla me a jeste jednu jinou maminku - obe jsme tam sotva funely, protoze to bylo nejak jak byly horka. a pritel si pockal na tu typku co nas predbehla a tak straslive ji serval, ta na nej byla drza a neco mu odsekla a chtela odejit a on za ni sel az ven.
no na jednu stranu ostuda az kam :roll: on kdyz se vytoci tak je to neco, ale na druhou stranu to vsichni kvitovali s povdekem :mrgreen:

hani bude fotecka? :-)

jinak devcata, povim vam neco vskutku veseleho… pritel se vcera vecer doma postekal s tchyni, bylo to jedno s druhym, kvuli vsemu moznymu.
a co udelala mila tchyne? volala dneska moji mamce a otravovala ji celejch 50 minut po telefonu.
stezovala si na pritele, na jeho brachu, na bydleni, na vsechno, zalovala na oba kluky, hazela spinu… no humus! :poblion:
mamka si to vyslechla a ze do toho ona nebude zasahovat, ze ji do toho nic neni.
nevim, ceho tim tchyne chtela docilit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
30.6.11 19:52

jani - no nemáme tam povlečení, nebesa, jen jsme sestavili postýlku a zatím vše ostatní mám zabalené, ale zítra vyfotím :-) teda ta tvoje tchýně je fakt na palici, taky nechápu co to mělo za účel… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 19:54

hani ja tam povleceni a nebesa mam, ale zas to musim sundat a vyprat a vyzehlit :mrgreen:

no, taky nevim co tim chtel basnik rici… kazdopadne pritel sem ted jede a je naaastvanej moc. tak bude veselo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
30.6.11 19:57

jani já už to právě vypraný mám, ale ještě se mi to tam nechce dát, aby se na to zbytečně neprášilo, asi to tam dáme až tak za 2-3 týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
30.6.11 19:58
krmar píše:
Tak jsem začala dočítat, ale vzdala jsem to. Je toho za dnešek moc. Tak doufám, že jste všechny v pořádku. Koliska se už ozvala co u doktora? Po té akční noci…Yal gel jsem měla u prvního porodu taky, ale nedokážu posoudit, jestli to bylo dobrý, ptž jsem ten den moc nejedla ani nepila, takže neměl co pročistit. Ani nevím, jestli ho budu kupovat tentokrát, pokud se Karolínka neotočí, hrozí císař, tak by mi byl k ničemu.

jsem doma a ještě v celku :-) Dr mi řekl že to byli poslíčci ale vcelku mazec,dokonce jsem někde četl aže poslíčci můžou být silnější než kontrakce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 20:04

hani to me nenapadlo s tim prasenim, se spis bojim, aby si z toho neudelal pelech pes :mrgreen:

kolis az tak s tema poslickama, jo? v tom pripade se hlasim k tomu, abych to tak mela, po tom dnesku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
30.6.11 20:07

Jani..právě že jsem to včera četla jak jsem to hledala na netu,no ale nevím teda myslím že porodní bolesti jsou 100X horší ještě když ti je vyvolají a dají ten hnus na podporu nevím jak se to jmenuje nějak na Oxi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 20:10
Ivet23 píše:
Jinak holky divim se, ze mate takove spozdeni na neschopenku :nevim: ja to brala pravidelne na den a to 22 na ucet a ted dva mesice po sobe uz 13ty den v mesici. o gelu jsem slysela jen spatne tak mi prislo zbytecne ho kupovat :-) den mi tedy utekl :-) Jinak zajimava prihoda z cekarny od doktorky, prijdu tam a byli tam asi cca 4lidi. tak si rikam treba daji prednost dychat se nedalo :cry: no nic prednost nikdo nedal, ale pozdeji me dostal nejaky pan co tam taky cekal! prisla do cekarny nejaka zenska a vsechny predbehla, chlapik nervni nebot mel bejt na rade tak rikal az vyleze tak si ji podam :twisted: pani vylezla a on ji zacal dost nadavat a rrval na ni co si to dovoluje a tak, ze tady je tehotna a ma mit prednost, jak zeska co ji vynadal zavrela dvere uz si to kracel do ordinace a myslite, ze mi dal prednost?? v zadnem pripade!!! no a kdyz vylezl on tak dostal vynadano od nejaky pani ktera rikala, ze lidi jsou v dnesni dobe sileny kdyz nedaji prednost tehotny, takze z 4minutove navstevy u dr sem hodinu posedela v cekarne :cert: :cert:

Ivetko, samy kecy, ale skutek utek, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 20:14
janiii;-) píše:
ivet tak to je dobry teda s tim chlapem… taky uz se mi parkrat neco podobnyho stalo, naposled u toho byl i pritel a ten se do toho pak vlozil, kdyz jedna typka takhle predbehla me a jeste jednu jinou maminku - obe jsme tam sotva funely, protoze to bylo nejak jak byly horka. a pritel si pockal na tu typku co nas predbehla a tak straslive ji serval, ta na nej byla drza a neco mu odsekla a chtela odejit a on za ni sel az ven.
no na jednu stranu ostuda az kam :roll: on kdyz se vytoci tak je to neco, ale na druhou stranu to vsichni kvitovali s povdekem :mrgreen:

hani bude fotecka? :-)

jinak devcata, povim vam neco vskutku veseleho… pritel se vcera vecer doma postekal s tchyni, bylo to jedno s druhym, kvuli vsemu moznymu.
a co udelala mila tchyne? volala dneska moji mamce a otravovala ji celejch 50 minut po telefonu.
stezovala si na pritele, na jeho brachu, na bydleni, na vsechno, zalovala na oba kluky, hazela spinu… no humus! :poblion:
mamka si to vyslechla a ze do toho ona nebude zasahovat, ze ji do toho nic neni.
nevim, ceho tim tchyne chtela docilit…

Jani, ona uz nevi co by… To jako aby tvoje mamca sla jejim synum domlouvat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí