Poradna duly
Jana Čurdová
Marki, to je ale divné
A nezapomněli to z práce vůbec poslat???
Jinak mi máme ČSOB a jsem spokojená ![]()
Já mám KB a taky nejsem moc spokojená,koukla jsem na vypis a taky si stahují částky za blbosti jako odměny atd.je to hnus nevybereš si abys měla dobrou banku všude něco je
![]()
Jitule84 píše:
Marki, to je ale divnéA nezapomněli to z práce vůbec poslat???Jinak mi máme ČSOB a jsem spokojená
No to nse stalo zname, ze ji v praci neposlali listek na penize, chtelo by to zavolat na Ossz a zeptat se ![]()
znama ma uz delsi dob Mbank a je strasne spokojena, ze ji mesicne vyjde na nejakych 30kc i s vyberama
ja mam jen za vedeni uctu 98kc
prechazela jsem od Kb ta byla jeste drazsi ![]()
Ivet23 píše:Jitule84 píše:No to nse stalo zname, ze ji v praci neposlali listek na penize, chtelo by to zavolat na Ossz a zeptat se
Marki, to je ale divnéA nezapomněli to z práce vůbec poslat???Jinak mi máme ČSOB a jsem spokojená
No, právě, třeba zapomněli ![]()
Já přinesla lístek do práce za květen až 16.6. a už 27.6. jsem měla peníze ![]()
Ahoj kočky, tak jsem doma z kontroly, nález pořád stejný, příští pátek nastupuju na MD, tak ve čtvrtek si jdu pro papír ![]()
Ivet- já vidím tebe a dcerku ale rybičky nee ![]()
Marki- u mě taky nic, budeš tam volat??? ![]()
Vítám Peggysku
![]()
No, já měsíčně posílám z účtu asi 15 příkazů a vejdu se s poplatkama do 100Kč. Myslím, že dobrý ![]()
Floa, jsem ráda, že u dr. dobrý
Takže čípek stále zkrácený???
Až příští pátek??? Já už na MD jsem od 29.6.
Floa..super že ti kontrola dobře dopadla ![]()
Jinak včera jsem měla překvapení manžel mi dovezl večeři a koupil kytičku tak jsme tak trochu oslavili můj svátek akorád mě zklamala jedna osoba co si vůbec nevzpoměla
ale tak trochu jsem to čekala…
Jitu…asi máš nejlepší banku z nás
taky posílám příkazy a platím kartou a vybírám a za to vše mi měsíčně i s vedením učtu strhávají kolem 200Kč ![]()
Ivet,budu muset tam zavolat.Posledně se mi to zdrželo na sociálce ale ani bych se nedivila kdyby to podělala v práci.
Jééé, Koli tak všechno nejlepší
![]()
Jitu- až příští pátek, počítala 6 týdnů od 19.srpna. Čípek pořád stejný, aspoň že tak ![]()
marki77 píše:
Flooa,super že kontrola dopadla dobře.Já jdu ve čtvrtek.
Díky
Marki, oni to tam dělí podle písmene u příjmení, na co začíná tvé příjmení? Já jsem na T.
Kolis, já tedy nevybírám, ani kartou neplatím. MM jako živnostník nosí peníze na ruku, takže já je spíšdo té banky nosím a pak jen platím účty ![]()
My jsme si zrovna loni měnili nějaký nový tarif a pohoda.
A ještě jsme si k tomu uzavírali spořící účet ![]()
Kolis, já tedy nevybírám, ani kartou neplatím. MM jako živnostník nosí peníze na ruku, takže já je spíšdo té banky nosím a pak jen platím účty ![]()
My jsme si zrovna loni měnili nějaký nový tarif a pohoda.
A ještě jsme si k tomu uzavírali spořící účet ![]()