Poradna duly
Jana Čurdová
Kačkka píše:
ahoj
vítam novou maminku
tak sem byla v poradně vše vypadá dobře
máme 1 700g a hlavičkou je dolů…
dneska byla šílená noc nemohla sem usnout a když už sem usínala, tak Larča se začla budit a kolem půl druhý si uvědomila, že je vlastně vyspaná a že si chce hrát hodinku a půl mi trvalo než sem ji zase uspala pak mimi začalo kopat a já musela snad každou půl hodku na WC o zábavu sem měla postaráno
Kacko v kolikatem tydnu jsi, ze mela mala 1700g????
Flooa píše:koliska píše:Viď, ten můj takyFlooa píše:jo to u žjsem taky viděla je to krásné a neuvěžitelné,koukali jsme na to s manželem a byl překvapený…moc hezké
To je úžasný, jak se umí ty dětičky smát![]()
Mně poslala kamrádka tohle www.ohdae-soo.com/…1/index.html
to je moc krásný, hned to přítelovi pustím, jak přijde z práce ![]()
Kačkka píše:
Floo krásné video
Ivet 32. týden
Vážně??Já byla na utz ve 30 .týdnu a měli sme jen 1100 g … ![]()
peggyska píše:Kačkka píše:Vážně??Já byla na utz ve 30 .týdnu a měli sme jen 1100 g …
Floo krásné video
Ivet 32. týden
no tak to my jsme obříci, my měly v 30.tt 1577g ![]()
peggyska píše:
a nebo mi pidi mimi
no fuj takovou hrubku samozřejmě my
třeba má doktor divnej ultrazvuk…ale termín mám celý těhu stejnej…
ale i šimon měl při narození skoro 4kg. a druhorození prej jsou ještě vetší, to se mám na co těšit.
Ja uz tedy
muj posledni UTZ byl 30+5tt a mala mela 1650g kdyz mi tedy termin oddalol tak sem mela ditko male.
aleca píše:
ale i šimon měl při narození skoro 4kg. a druhorození prej jsou ještě vetší, to se mám na co těšit.
to mojí mamce podle utz řekli,že budu kluk a větší než brácha (skoro 4 kg) a byla jsem holka a měla jsem 3300g a to mě dva týdny přenášela ![]()
aleca píše:
no to máš já to měla taky tak malá měla 3830 a malej 3960 tak jsem zvědavá kolik bude mít ted ten prcek ![]()
Ivet23 píše:
Ja uz tedy![]()
muj posledni UTZ byl 30+5tt a mala mela 1650g kdyz mi tedy termin oddalol tak sem mela ditko male.
Ivet my jsme měli ve 32tt jen 1300 a ted ve 34tt už má 2kg rostou ty miminka budto moc rychle nebo jim to špatně měří