TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
1.7.11 10:31
Jitule84 píše:
Koli, jééé, ty máš termín den přede mnou :dance:
Jsem zvědavá, kdo to mrně vyprdne dříve :mrgreen:

no já mám v plánu se o porod pokoušet už tak od 5 srpna a vhledem k tomu že už budu rodit po třetí tak mám velkou šanci ale třeba taky ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 10:33
koliska píše:
Ivet23 píše:
Jinak holky me s tim ted udelala doktorka trocha zmatek, podle posledni menstruace mam termin 13.8. ale uz od zacatku mi rikala at se drzim terminu UTZ. jenomze ten mi ted hodne klesnul, myslim to tak, ze na poslednim mela mala 1650g a vychazelo to o tyden a neco nize. takze mam ted pekny madlajs a presne nevim termin :mrgreen: :cert: :cert: ale doktorka mi dala papir na materskou podle menstruace, ze to tak chteji…
já už taky dostala papír na mateřskou a termín mám podle MS 17.8.a taky je to jediný co mám,já měla předtím MS jak hodinky tak asi proto a ted jsem 34.tt

Tak podle posledniho zapisu jsem podle menstruace 34+6tt a podle UTZ presne 33tt !!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 10:35

Ivet..a ted se v tom vyznej co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
1.7.11 10:36

Kolis, já bych také ráda malou tady měla dřív :palec:
No, jo ty už máš praxi, ty ji vyprdneš razdva :lol:

Ivet, koukám, že jsi podle utz zpátky. Já také … To proto, že ty naše mrňata nechtějí přibírat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
1.7.11 10:36
koliska píše:
Jitule84 píše:
no já mám v plánu se o porod pokoušet už tak od 5 srpna a vhledem k tomu že už budu rodit po třetí tak mám velkou šanci ale třeba taky ne :nevim:

já taky radši porodím vřív než aby mě to po termínu vyvolávali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 10:39
Jitule84 píše:
Kolis, já bych také ráda malou tady měla dřív :palec:
No, jo ty už máš praxi, ty ji vyprdneš razdva :lol:Ivet, koukám, že jsi podle utz zpátky. Já také … To proto, že ty naše mrňata nechtějí přibírat :zed:

No coz se divim, nebo jsem mela jen 6dni v terminech rozdil, ale ted naposled se to tak rozhodilo :nevim: . jinak me predtim chvalil,ze mam dite v norme vahove :-) a po trech tydnech toto :-( ale ja mam tu tehu cukrovku, tedy bud mega dite nemo male :-? a nebo taky klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 10:44
aleca píše:
koliska píše:
Jitule84 píše:
no já mám v plánu se o porod pokoušet už tak od 5 srpna a vhledem k tomu že už budu rodit po třetí tak mám velkou šanci ale třeba taky ne :nevim:
já taky radši porodím vřív než aby mě to po termínu vyvolávali

Jitu…jenže já první rodila plánovaným císařem a druhé vyvolávaným porodem a ten trval 16 hodin takže si nemyslím že by to šlo tak rychle ale jak píše Alecalepší než vyvolávání to pak je horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
1.7.11 10:51

Tak tomu nerozumím.Nemůžu tomu uvěřit ale přišli mi peníze.Takže beru auto a musím nakoupit.Zatím pa pa a ukážu se odpolko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 10:54
marki77 píše:
Tak tomu nerozumím.Nemůžu tomu uvěřit ale přišli mi peníze.Takže beru auto a musím nakoupit.Zatím pa pa a ukážu se odpolko.

No tak gratuluji :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 10:58

Marki- to je super, tak pak můžeš přijet i k nám :-P
Já bych se taky nezlobila, kdybych porodila o něco malinko dřív, ale nechci přenášet a aby mi porod vyvolávali. Tak snad jsem to teď nepřivolala moc brzy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.7.11 11:06

Ahoj holky, vítám Peggysku :kytka:
Marki, tak to jsem ráda, že už ti přišly penízky, ale to to trvalo co? Děsnej bordel v našem státě :pocitac: . Tak snad Flooa taky přijdou během dneška :hug:
Jinak my jsme byly pozadu v 13.tt, jelikož odpovídalo 12.tt a prďolka to krásně dohnala a ukázkově odpovídáme teď už 31tt. :mrgreen:
Porodní plán neřeším, jen jsem si to přečetla, co to obsahuje, ale stejně záleží pak na situaci, takže nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.7.11 11:06

Ivet - vidím jen tvoji dcerušku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.7.11 11:07

KOliska - všechno nejlepší k včerejšímu svátečku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 11:09

Holky, proč bychom měly u Ivet vidět ryby :?: :?: 8-o Mně asi hrabe :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 11:15
Flooa píše:
Holky, proč bychom měly u Ivet vidět ryby :?: :?: 8-o Mně asi hrabe :-P

Mno koukam, ze tehu demence vladne vsude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uz nastesi taky vidim dceru :mrgreen: rybicku jsem nevidela vubec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí