Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule84 píše:
Koli, jééé, ty máš termín den přede mnou
Jsem zvědavá, kdo to mrně vyprdne dříve
no já mám v plánu se o porod pokoušet už tak od 5 srpna a vhledem k tomu že už budu rodit po třetí tak mám velkou šanci ale třeba taky ne ![]()
koliska píše:Ivet23 píše:já už taky dostala papír na mateřskou a termín mám podle MS 17.8.a taky je to jediný co mám,já měla předtím MS jak hodinky tak asi proto a ted jsem 34.tt
Jinak holky me s tim ted udelala doktorka trocha zmatek, podle posledni menstruace mam termin 13.8. ale uz od zacatku mi rikala at se drzim terminu UTZ. jenomze ten mi ted hodne klesnul, myslim to tak, ze na poslednim mela mala 1650g a vychazelo to o tyden a neco nize. takze mam ted pekny madlajs a presne nevim termin![]()
![]()
ale doktorka mi dala papir na materskou podle menstruace, ze to tak chteji…
Tak podle posledniho zapisu jsem podle menstruace 34+6tt a podle UTZ presne 33tt !!!!!!!!
Kolis, já bych také ráda malou tady měla dřív ![]()
No, jo ty už máš praxi, ty ji vyprdneš razdva ![]()
Ivet, koukám, že jsi podle utz zpátky. Já také … To proto, že ty naše mrňata nechtějí přibírat ![]()
koliska píše:Jitule84 píše:no já mám v plánu se o porod pokoušet už tak od 5 srpna a vhledem k tomu že už budu rodit po třetí tak mám velkou šanci ale třeba taky ne
já taky radši porodím vřív než aby mě to po termínu vyvolávali
Jitule84 píše:
Kolis, já bych také ráda malou tady měla dřív
No, jo ty už máš praxi, ty ji vyprdneš razdvaIvet, koukám, že jsi podle utz zpátky. Já také … To proto, že ty naše mrňata nechtějí přibírat
No coz se divim, nebo jsem mela jen 6dni v terminech rozdil, ale ted naposled se to tak rozhodilo
. jinak me predtim chvalil,ze mam dite v norme vahove
a po trech tydnech toto
ale ja mam tu tehu cukrovku, tedy bud mega dite nemo male
a nebo taky klasika.
aleca píše:koliska píše:já taky radši porodím vřív než aby mě to po termínu vyvolávaliJitule84 píše:no já mám v plánu se o porod pokoušet už tak od 5 srpna a vhledem k tomu že už budu rodit po třetí tak mám velkou šanci ale třeba taky ne
Jitu…jenže já první rodila plánovaným císařem a druhé vyvolávaným porodem a ten trval 16 hodin takže si nemyslím že by to šlo tak rychle ale jak píše Alecalepší než vyvolávání to pak je horší
Tak tomu nerozumím.Nemůžu tomu uvěřit ale přišli mi peníze.Takže beru auto a musím nakoupit.Zatím pa pa a ukážu se odpolko.
marki77 píše:
Tak tomu nerozumím.Nemůžu tomu uvěřit ale přišli mi peníze.Takže beru auto a musím nakoupit.Zatím pa pa a ukážu se odpolko.
No tak gratuluji
![]()
Marki- to je super, tak pak můžeš přijet i k nám ![]()
Já bych se taky nezlobila, kdybych porodila o něco malinko dřív, ale nechci přenášet a aby mi porod vyvolávali. Tak snad jsem to teď nepřivolala moc brzy ![]()
Ahoj holky, vítám Peggysku ![]()
Marki, tak to jsem ráda, že už ti přišly penízky, ale to to trvalo co? Děsnej bordel v našem státě
. Tak snad Flooa taky přijdou během dneška ![]()
Jinak my jsme byly pozadu v 13.tt, jelikož odpovídalo 12.tt a prďolka to krásně dohnala a ukázkově odpovídáme teď už 31tt. ![]()
Porodní plán neřeším, jen jsem si to přečetla, co to obsahuje, ale stejně záleží pak na situaci, takže nee.
Flooa píše:
Holky, proč bychom měly u Ivet vidět ryby![]()
![]()
Mně asi hrabe
Mno koukam, ze tehu demence vladne vsude
uz nastesi taky vidim dceru
rybicku jsem nevidela vubec
![]()