Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak holky me s tim ted udelala doktorka trocha zmatek, podle posledni menstruace mam termin 13.8. ale uz od zacatku mi rikala at se drzim terminu UTZ. jenomze ten mi ted hodne klesnul, myslim to tak, ze na poslednim mela mala 1650g a vychazelo to o tyden a neco nize. takze mam ted pekny madlajs a presne nevim termin
ale doktorka mi dala papir na materskou podle menstruace, ze to tak chteji…
Ivet23 píše:
Jinak holky me s tim ted udelala doktorka trocha zmatek, podle posledni menstruace mam termin 13.8. ale uz od zacatku mi rikala at se drzim terminu UTZ. jenomze ten mi ted hodne klesnul, myslim to tak, ze na poslednim mela mala 1650g a vychazelo to o tyden a neco nize. takze mam ted pekny madlajs a presne nevim termin![]()
![]()
Já mám právě taky termín na MD dle menstruace, jenže tu jsem měla velice nepravidelnou, takže taky nevím, kdy to správně čekat ![]()
Flooa píše:Ivet23 píše:Já mám právě taky termín na MD dle menstruace, jenže tu jsem měla velice nepravidelnou, takže taky nevím, kdy to správně čekat
Jinak holky me s tim ted udelala doktorka trocha zmatek, podle posledni menstruace mam termin 13.8. ale uz od zacatku mi rikala at se drzim terminu UTZ. jenomze ten mi ted hodne klesnul, myslim to tak, ze na poslednim mela mala 1650g a vychazelo to o tyden a neco nize. takze mam ted pekny madlajs a presne nevim termin![]()
![]()
No ja jsem z toho ted trocha vedle, vlastne presne nevim v kolikatem tt jsem ![]()
Pěkně mi blbne emimino
![]()
Holky, počítejte to podlle ms, jinak se to ani nedá. Vždyť těhu trvá 38-42 týdnů. To rozmezí tam je proto, že nikdo nemá stejně dlouho ms ![]()
tak jsem zpět z nákupu a venčení
jako mazec,to abych si dala zase celý den šlofíka,aby náhodou zas nepřišli poslíčci-ale břicho mě bolí i tak.navíc jsem naštvaná,protože jsme tu měli dobrou mastnu a oni jí zrušili
sem se tam hnala jak blbá a nic z toho ![]()
holky to je děs,že vám nepřišli peníze
já bych si tam fakt zavolala,jako co se děje,že poplatky platit musíte a nemáte z čeho ![]()
jinak gratuluju k dobrým kontrolám ![]()
já mám naštěstí termín furt stejný-akorát na screeningu byl bobísek o 1.den menší,ale dohnal to,pak ve 21tt byl o týden větší,ale zase se smrsknul a odpovídá přesně na den
tak jsem jen zvědavá,kdy se vylodí ![]()
ani nevíte jak se těším-11.nás čeká těhu focení a já jsem už tááák nedočkavá!!! ![]()
Marki, jak už jsem ti psala, zavolej si do práce, zda jim to tam vůbec dali ![]()
já dokonce vím i kdy jsme počali,takže to by bylo aby si prcek rostl jak se mu chce
![]()
asi si dali už prázdniny že ti to neberou ![]()
marki77 píše:
Flooa,příjmení mám na N. A na socce mi to neberou
Já volala jednou sem 495 076 217
![]()
Jitu- já myslím, že nebude chyba u Marki v práci, když to nepřišlo ani mně ![]()
Malá je dokonce o týden a něco zpátky, ale to už od začátku
, a mám termín porodu stále stejný podle ms
Tak dámy,
ztaměstnavatel to poslal a ze sociálky peníze odešli 28.6. Mají toho tam prej hodně na vyřízení takže to chvílu trvá.Mám čekat peníze tak začátkem příštího tejdne.Do tý doby se budu asi pást.Holky já jsem tak nas…á,že si to nikdo nedovede představit.By mě zajímalo co tam ty ženský dělaj!!!
marki77 píše:
Tak dámy,
ztaměstnavatel to poslal a ze sociálky peníze odešli 28.6. Mají toho tam prej hodně na vyřízení takže to chvílu trvá.Mám čekat peníze tak začátkem příštího tejdne.Do tý doby se budu asi pást.Holky já jsem tak nas…á,že si to nikdo nedovede představit.By mě zajímalo co tam ty ženský dělaj!!!
no to je něco teda
ale hlavně že jim přijde vejplata včas
![]()
dobré ráno, nebo spíš dopoledne.
taky si plán psát nebudu, ale je dobré si přečíst, co se tak do něj píše, abych věděla, co si můžu říct a tak, ale hlavně to musím říct manželovi, aby mluvil kdyžtak za mě ![]()
minul