TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
1.7.11 11:18
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Holky, proč bychom měly u Ivet vidět ryby :?: :?: 8-o Mně asi hrabe :-P
Mno koukam, ze tehu demence vladne vsude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uz nastesi taky vidim dceru :mrgreen: rybicku jsem nevidela vubec :mrgreen: :mrgreen:

Jedeme k Chocholouškovi :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 11:28
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Mno koukam, ze tehu demence vladne vsude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uz nastesi taky vidim dceru :mrgreen: rybicku jsem nevidela vubec :mrgreen: :mrgreen:

já jsem na tom asi nejlíp já viděla Ivet s dcerou i rybičku a ted vidím jen dceru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 11:29
paja2110 píše:
KOliska - všechno nejlepší k včerejšímu svátečku :kytka:

Jéé děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 11:31
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Jedeme k Chocholouškovi :-P :-P :-P

Asi se tam sejdem a aspon se vsichni konecne pozname :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 11:31
koliska píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
já jsem na tom asi nejlíp já viděla Ivet s dcerou i rybičku a ted vidím jen dceru :lol:

Tak to já vidím Ivet s dcerkou :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 11:36
Flooa píše:
koliska píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
já jsem na tom asi nejlíp já viděla Ivet s dcerou i rybičku a ted vidím jen dceru :lol:
Tak to já vidím Ivet s dcerkou :-P :-P :-P

Holky ted uz je to vazne zajimave. ja nejdriv videla sede a Tynu a ted teprve sebe :mrgreen: samozrejme rybka se tam mohla objevit ale cca 10minut 8-o proste tam ted za kazdou cenu musi bejt jen dcera :lol: uz sem si vcera rikala,ze si ze me delate srandu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.7.11 11:40

Ivet - předevčírem jsem tam měla tebe s dcerou, včera rybičku a dneska dcerušku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 11:44

Jééé, já jsem klikla na ikonku aktualizace a už ta mám dcerku, takže nemusím do blázince-asi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.7.11 11:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 11:48
paja2110 píše:
pro pobavení: http://www.youtube.com/watch?… :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jéé to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 11:50

To je úžasný, jak se umí ty dětičky smát :srdce: :dance: Mně poslala kamrádka tohle www.ohdae-soo.com/…1/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 11:56
Flooa píše:
To je úžasný, jak se umí ty dětičky smát :srdce: :dance: Mně poslala kamrádka tohle www.ohdae-soo.com/…1/index.html

jo to u žjsem taky viděla je to krásné a neuvěžitelné,koukali jsme na to s manželem a byl překvapený…moc hezké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 12:01
koliska píše:
Flooa píše:
To je úžasný, jak se umí ty dětičky smát :srdce: :dance: Mně poslala kamrádka tohle www.ohdae-soo.com/…1/index.html
jo to u žjsem taky viděla je to krásné a neuvěžitelné,koukali jsme na to s manželem a byl překvapený…moc hezké :palec:

Viď, ten můj taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.7.11 12:05

ahoj
vítam novou maminku :kytka:
tak sem byla v poradně vše vypadá dobře :dance:
máme 1 700g a hlavičkou je dolů…
dneska byla šílená noc nemohla sem usnout a když už sem usínala, tak Larča se začla budit a kolem půl druhý si uvědomila, že je vlastně vyspaná a že si chce hrát hodinku a půl mi trvalo než sem ji zase uspala pak mimi začalo kopat a já musela snad každou půl hodku na WC o zábavu sem měla postaráno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 12:10

Ahojky holky!V noci jsem nemohla spát a ráno jsem se nemohla probudit :mrgreen:
Jinak já si papír na peníze posílám sama…když mi to posílala vedoucí,tak mi to chodilo na konci měsíce…tak jsem si řekla o adresu,kam to posílat a minulý měsíc jsem měla penízky za květen pěkně už 10. června :pankac:
Děkuji za přivítání… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital