TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
1.7.11 13:06

krásna princezna taky mi nepříjde tak malinka
Larča měla 2 700g a bylo to akorát…snad mi to vyjde i teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 13:08

snad budu mít mimi do 3,5 kg…u nás nemá být teoreticky po kom velký…já i přítel jsme se vešli do 3,5 kg…ale náhoda je blbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 13:09

No prave, ze kdyz ma ditko tak 2,5kg mi prijde akorat :mrgreen: :mrgreen: moje dite melo pres 3kila a dala mi zabrat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 13:10

Koli- hlásek tam je :palec:
Ivet- je nádherná a opravdu není vidět, že je tak maličká :srdce: A v kolikátým tt se narodila???
Jinak já mám několik kamarádek, kterým se narodily velké děti v rozmezí 4,5-5 kg, všechny jsou docela dost vysoké i partneři a nepatří mezi takový ty vychrtliny. A díky tomu, že mají velké děti, tak jsou zastáncem toho, že si prý vůbec nemám kupovat velikost 56, že je to zbytečný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 13:15
Flooa píše:
Ivet- je nádherná a opravdu není vidět, že je tak maličká :srdce: A v kolikátým tt se narodila???
Jinak já mám několik kamarádek, kterým se narodily velké děti v rozmezí 4,5-5 kg, všechny jsou docela dost vysoké i partneři a nepatří mezi takový ty vychrtliny. A díky tomu, že mají velké děti, tak jsou zastáncem toho, že si prý vůbec nemám kupovat velikost 56, že je to zbytečný :nevim:

Flooa blbost,neco malo v 56 urcite kup :-) narodila se presne 39+2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 13:15
Flooa píše:
Jinak já mám několik kamarádek, kterým se narodily velké děti v rozmezí 4,5-5 kg, všechny jsou docela dost vysoké i partneři a nepatří mezi takový ty vychrtliny. A díky tomu, že mají velké děti, tak jsou zastáncem toho, že si prý vůbec nemám kupovat velikost 56, že je to zbytečný :nevim:

no jo,ale zase když budeš mít malé mimi,tak mu to bude velké…já jsem nakoupila 56 jen základní výbavu,ale bojím se aby nám to nebylo týden dva a pak můžu jít znova nakupovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 13:20

Samozřejmě že 56 mám. To že ony měly velké děti, neznamená, že já budu mít taky a když jo, tak toho zase tolik nemám v 56, tak mě to nebude tak mrzet, když to neobleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 13:23
Flooa píše:
Samozřejmě že 56 mám. To že ony měly velké děti, neznamená, že já budu mít taky a když jo, tak toho zase tolik nemám v 56, tak mě to nebude tak mrzet, když to neobleče.

já teda nemám v téhle velikosti nic krom overálků na spaní a bodíček ale musím něco pořídit alespon pár dupaček..jinak díky za hlásek :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 13:26

vem si když nakoupíš vše jen v 62 a narodí se ti mimi,co bude mít 47 cm,tak v tom bude brutálně plavat…já nakoupila v 56 pár bodýček,dupaček,overálků a pak od jedný známý pár věcí po jejich mimi,ale nemám toho moc,taky mi přišlo zbytečný mít vše po 20 kusech,když mu to bude jen max měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 13:28
koliska píše:
Flooa píše:
já teda nemám v téhle velikosti nic krom overálků na spaní a bodíček ale musím něco pořídit alespon pár dupaček..jinak díky za hlásek :palec: :kytka:

podle tvýho fotoalba a fotky pár věcí pro mimi,toho máš fakt dost… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.7.11 13:30

já mám taky jen pár věcí a z druhé ruky nebo po malý…proto mě nebude moc mrzet, že se to neunosí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 13:31

No právě, to nechci, aby v tom plavalo. Mám toho jen pár a něco už i po někom, však to stačí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
1.7.11 13:33

já nemám novýho nic, všechno bude mít po starším, nesnáším nakupování. ale jak znám babičky, tak ty určitě něco nakoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
Kačkka píše:
já mám taky jen pár věcí a z druhé ruky nebo po malý…proto mě nebude moc mrzet, že se to neunosí

To je jasný, to tě pak nebude mrzet. Právě ta jedna kamaráka měla komodu plnou nových věciček tý nejmenší velikosti a malej to neměl vůbec na sobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
peggyska píše:
koliska píše:
Flooa píše:
já teda nemám v téhle velikosti nic krom overálků na spaní a bodíček ale musím něco pořídit alespon pár dupaček..jinak díky za hlásek :palec: :kytka:
podle tvýho fotoalba a fotky pár věcí pro mimi,toho máš fakt dost… :mrgreen:

cice věcí mám dost ale vše od velikosti 62 až do půl roku a ty pidi věci nemám ale nevadí jestli bude tak velká jako předešlé děti tak je ani nebudu potřebovat a kdyby náhodou to měla moc velký tak jí dám ponožky a ty to udrží na správný velikosti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí