Poradna duly
Jana Čurdová
Flooa píše:
Koli- ale zatím se to dá, snad se to nerozjede víc, taky právě sedím
taky doufám dneska jsem bez auta,leda bych nafoukla raft ten by se mi asi hodil více pořád tady leje a na poli bysme už mohli pěstovat rýži ![]()
vyměním asi křeslo za míč ten je lepší na sezení u počítače ![]()
koliska píše:Flooa píše:taky doufám dneska jsem bez auta,leda bych nafoukla raft ten by se mi asi hodil více pořád tady leje a na poli bysme už mohli pěstovat rýži
vyměním asi křeslo za míč ten je lepší na sezení u počítače
Dobrý, taky nad ním přemýšlím
No já jsem sama doma, tchán odjel, ale kdyby bylo potřeba, tak manžel je k dispozici do půl hoďky. Tady je velice příjemně, ani neprší. Koli, ale musíme to ještě vydržet ![]()
Flooa píše:koliska píše:Dobrý, taky nad ním přemýšlímFlooa píše:taky doufám dneska jsem bez auta,leda bych nafoukla raft ten by se mi asi hodil více pořád tady leje a na poli bysme už mohli pěstovat rýži
vyměním asi křeslo za míč ten je lepší na sezení u počítačeNo já jsem sama doma, tchán odjel, ale kdyby bylo potřeba, tak manžel je k dispozici do půl hoďky. Tady je velice příjemně, ani neprší. Koli, ale musíme to ještě vydržet
držím jak se dá
to máš dobrý..já jen dozfám že se mažel vůbec dostane domů
loni jak byli záplavy tak se domů dostal až večer po 8 hodině ![]()
koliska píše:Flooa píše:držím jak se dákoliska píše:Dobrý, taky nad ním přemýšlímFlooa píše:taky doufám dneska jsem bez auta,leda bych nafoukla raft ten by se mi asi hodil více pořád tady leje a na poli bysme už mohli pěstovat rýži
vyměním asi křeslo za míč ten je lepší na sezení u počítačeNo já jsem sama doma, tchán odjel, ale kdyby bylo potřeba, tak manžel je k dispozici do půl hoďky. Tady je velice příjemně, ani neprší. Koli, ale musíme to ještě vydržet
to máš dobrý..já jen dozfám že se mažel vůbec dostane domů
loni jak byli záplavy tak se domů dostal až večer po 8 hodině
Neboj, Koli, domů se dostane. Ale dneska určo rodit nebudeš, mimčo ještě počká ![]()
to nebudu je tam na to moc hnusně
já jen že musíme zajet nakoupit a děti odvest na víkend k jejich tatínkovi at se můžeme vyspat ![]()
V Karviné a ted tam opravují jeden most tak je zavřenej a jestli zavřou i ten druhej kvůli řece tak tam bude muset zůstat..už to tak bylo loni
koliska píše:
V Karviné a ted tam opravují jeden most tak je zavřenej a jestli zavřou i ten druhej kvůli řece tak tam bude muset zůstat..už to tak bylo loni
Tak to tě chápu, že by to bylo nepříjemný a obzvlášť v tvém stavu.
nejhorší je že mám na něco chut a nemám auto abych si zajela do obchodu a pěšky je to 3km
tak půjdu asi spát než dorazí at to alespon zaspím ![]()
koliska píše:
nejhorší je že mám na něco chut a nemám auto abych si zajela do obchodu a pěšky je to 3kmtak půjdu asi spát než dorazí at to alespon zaspím
Chudáku, to máš daleko. Bych ti něco poslala, kdyby to šlo
Tohle dělám večer, když mě popadne mlsná, tak jdu raději spát ![]()
Flooa píše:koliska píše:Chudáku, to máš daleko. Bych ti něco poslala, kdyby to šlo
nejhorší je že mám na něco chut a nemám auto abych si zajela do obchodu a pěšky je to 3kmtak půjdu asi spát než dorazí at to alespon zaspím
Tohle dělám večer, když mě popadne mlsná, tak jdu raději spát
no jo to je tak jak se odstěhuješ na konec světa
jak jsem bydlela na sídlišti tak jsem měla obchod od baráku 3 minuty ale zase to má výhodu alespon nepřiberu ![]()
normálně se mi ted tak nalilo jedno prso až to bolí a teče mi mlíko ![]()
koliska píše:Flooa píše:no jo to je tak jak se odstěhuješ na konec světakoliska píše:Chudáku, to máš daleko. Bych ti něco poslala, kdyby to šlo
Tohle dělám večer, když mě popadne mlsná, tak jdu raději spát
jak jsem bydlela na sídlišti tak jsem měla obchod od baráku 3 minuty ale zase to má výhodu alespon nepřiberu
No to je pravda, že aspoň nepřibereš
Já mám sámošku pár kroků od baráku, ale má to tam strašně drahý, chodím tam jen pro pečivo a když náhodou něco dojde.
koliska píše:
normálně se mi ted tak nalilo jedno prso až to bolí a teče mi mlíko
Až táááák? Mně zatím furt nic ani mlezivo ![]()
Flooa píše:koliska píše:Až táááák? Mně zatím furt nic ani mlezivo
normálně se mi ted tak nalilo jedno prso až to bolí a teče mi mlíko
tak mlezivo mi telko vždy po sprše jak jsem se utírala ale jen pár kapiček ale ted mi ztvrdlo to prso a jako je to dost nepříjemný…mám takové stavy co jsem nikdy nezažila že si připadám jak prvorodička ![]()