TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
1.7.11 13:54
Flooa píše:
Koli- ale zatím se to dá, snad se to nerozjede víc, taky právě sedím :-)

taky doufám dneska jsem bez auta,leda bych nafoukla raft ten by se mi asi hodil více pořád tady leje a na poli bysme už mohli pěstovat rýži :-D
vyměním asi křeslo za míč ten je lepší na sezení u počítače :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 13:57
koliska píše:
Flooa píše:
taky doufám dneska jsem bez auta,leda bych nafoukla raft ten by se mi asi hodil více pořád tady leje a na poli bysme už mohli pěstovat rýži :-D
vyměním asi křeslo za míč ten je lepší na sezení u počítače :palec:

Dobrý, taky nad ním přemýšlím :mrgreen: No já jsem sama doma, tchán odjel, ale kdyby bylo potřeba, tak manžel je k dispozici do půl hoďky. Tady je velice příjemně, ani neprší. Koli, ale musíme to ještě vydržet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 14:06
Flooa píše:
koliska píše:
Flooa píše:
Dobrý, taky nad ním přemýšlím :mrgreen: No já jsem sama doma, tchán odjel, ale kdyby bylo potřeba, tak manžel je k dispozici do půl hoďky. Tady je velice příjemně, ani neprší. Koli, ale musíme to ještě vydržet :roll:

držím jak se dá :-D to máš dobrý..já jen dozfám že se mažel vůbec dostane domů :-) loni jak byli záplavy tak se domů dostal až večer po 8 hodině :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 14:08
koliska píše:
Flooa píše:
koliska píše:
Flooa píše:
Dobrý, taky nad ním přemýšlím :mrgreen: No já jsem sama doma, tchán odjel, ale kdyby bylo potřeba, tak manžel je k dispozici do půl hoďky. Tady je velice příjemně, ani neprší. Koli, ale musíme to ještě vydržet :roll:
držím jak se dá :-D to máš dobrý..já jen dozfám že se mažel vůbec dostane domů :-) loni jak byli záplavy tak se domů dostal až večer po 8 hodině :-(

Neboj, Koli, domů se dostane. Ale dneska určo rodit nebudeš, mimčo ještě počká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 14:10

to nebudu je tam na to moc hnusně :-D já jen že musíme zajet nakoupit a děti odvest na víkend k jejich tatínkovi at se můžeme vyspat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 14:11

A kde mužskej pracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 14:21

V Karviné a ted tam opravují jeden most tak je zavřenej a jestli zavřou i ten druhej kvůli řece tak tam bude muset zůstat..už to tak bylo loni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 14:25
koliska píše:
V Karviné a ted tam opravují jeden most tak je zavřenej a jestli zavřou i ten druhej kvůli řece tak tam bude muset zůstat..už to tak bylo loni

Tak to tě chápu, že by to bylo nepříjemný a obzvlášť v tvém stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 14:33

nejhorší je že mám na něco chut a nemám auto abych si zajela do obchodu a pěšky je to 3km :zed: tak půjdu asi spát než dorazí at to alespon zaspím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 14:36
koliska píše:
nejhorší je že mám na něco chut a nemám auto abych si zajela do obchodu a pěšky je to 3km :zed: tak půjdu asi spát než dorazí at to alespon zaspím :-D

Chudáku, to máš daleko. Bych ti něco poslala, kdyby to šlo :lol: Tohle dělám večer, když mě popadne mlsná, tak jdu raději spát :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 14:38
Flooa píše:
koliska píše:
nejhorší je že mám na něco chut a nemám auto abych si zajela do obchodu a pěšky je to 3km :zed: tak půjdu asi spát než dorazí at to alespon zaspím :-D
Chudáku, to máš daleko. Bych ti něco poslala, kdyby to šlo :lol: Tohle dělám večer, když mě popadne mlsná, tak jdu raději spát :-P

no jo to je tak jak se odstěhuješ na konec světa :-D jak jsem bydlela na sídlišti tak jsem měla obchod od baráku 3 minuty ale zase to má výhodu alespon nepřiberu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 14:42

normálně se mi ted tak nalilo jedno prso až to bolí a teče mi mlíko 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 14:42
koliska píše:
Flooa píše:
koliska píše:
Chudáku, to máš daleko. Bych ti něco poslala, kdyby to šlo :lol: Tohle dělám večer, když mě popadne mlsná, tak jdu raději spát :-P
no jo to je tak jak se odstěhuješ na konec světa :-D jak jsem bydlela na sídlišti tak jsem měla obchod od baráku 3 minuty ale zase to má výhodu alespon nepřiberu :lol:

No to je pravda, že aspoň nepřibereš :lol: Já mám sámošku pár kroků od baráku, ale má to tam strašně drahý, chodím tam jen pro pečivo a když náhodou něco dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 14:45
koliska píše:
normálně se mi ted tak nalilo jedno prso až to bolí a teče mi mlíko 8-o

Až táááák? Mně zatím furt nic ani mlezivo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 14:47
Flooa píše:
koliska píše:
normálně se mi ted tak nalilo jedno prso až to bolí a teče mi mlíko 8-o
Až táááák? Mně zatím furt nic ani mlezivo :nevim:

tak mlezivo mi telko vždy po sprše jak jsem se utírala ale jen pár kapiček ale ted mi ztvrdlo to prso a jako je to dost nepříjemný…mám takové stavy co jsem nikdy nezažila že si připadám jak prvorodička :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí