TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
1.7.11 14:51
koliska píše:
Flooa píše:
koliska píše:
normálně se mi ted tak nalilo jedno prso až to bolí a teče mi mlíko 8-o
Až táááák? Mně zatím furt nic ani mlezivo :nevim:
tak mlezivo mi telko vždy po sprše jak jsem se utírala ale jen pár kapiček ale ted mi ztvrdlo to prso a jako je to dost nepříjemný…mám takové stavy co jsem nikdy nezažila že si připadám jak prvorodička :-D
koliska píše:
Flooa píše:
koliska píše:
normálně se mi ted tak nalilo jedno prso až to bolí a teče mi mlíko 8-o
Až táááák? Mně zatím furt nic ani mlezivo :nevim:
tak mlezivo mi telko vždy po sprše jak jsem se utírala ale jen pár kapiček ale ted mi ztvrdlo to prso a jako je to dost nepříjemný…mám takové stavy co jsem nikdy nezažila že si připadám jak prvorodička :-D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Koukám, že máš TP skoro jako já :palec: Abych vůbec měla mlíko, když furt nic ani to mlezivo :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 14:56

Floa..já u první malé taky nic pak jsem měla mlíka že bych mohla kojit celou nemocnici a malá nechtěla sát,po porodu semi nalili prsa tak že se mi zvětšili o 3 čísla a u malého taky nic a po porodu se mi neudělalo mlíko a ten bobek by zase sál ale neměl co :nevim: tak jsem zvědavá jak to bude ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 15:00
koliska píše:
Floa..já u první malé taky nic pak jsem měla mlíka že bych mohla kojit celou nemocnici a malá nechtěla sát,po porodu semi nalili prsa tak že se mi zvětšili o 3 čísla a u malého taky nic a po porodu se mi neudělalo mlíko a ten bobek by zase sál ale neměl co :nevim: tak jsem zvědavá jak to bude ted

Tý jooo a tři čísla, tak to bych si musela pořídit kárku :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 15:03
Flooa píše:
koliska píše:
Floa..já u první malé taky nic pak jsem měla mlíka že bych mohla kojit celou nemocnici a malá nechtěla sát,po porodu semi nalili prsa tak že se mi zvětšili o 3 čísla a u malého taky nic a po porodu se mi neudělalo mlíko a ten bobek by zase sál ale neměl co :nevim: tak jsem zvědavá jak to bude ted
Tý jooo a tři čísla, tak to bych si musela pořídit kárku :-P :-P :-P

no mě aštěstí pán buh neobdaroval nějak moc takže jsem začínala na 2 a skončila na 5 ale jakmile jsem přestala kojit a začala hubnout tak šli dolů :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 15:07
koliska píše:
Flooa píše:
koliska píše:
Tý jooo a tři čísla, tak to bych si musela pořídit kárku :-P :-P :-P
no mě aštěstí pán buh neobdaroval nějak moc takže jsem začínala na 2 a skončila na 5 ale jakmile jsem přestala kojit a začala hubnout tak šli dolů :-(

Jak už jsme tu tuhle psaly, několik z nás se dostalo na velikost podprdy 80E, takže si neumím představit, jestli se zvětší 8-o 8-o Jinak kámoška tuhle říkala, jak je má strašně vytahaný a to kojí 6 měsíců a má první 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
1.7.11 15:08

ahoj holky, tak jsem z návštěvy zpět, bylo to fajn, kecali jsme čtyři hodiny, mám hlavu jak balon a holčička krásná a hodňoučká, dva měsíce a fakt jak andílek, tak snad ta naše bude taky :-) taky mi kámoška dala plno rad :-) pak jsme vyfasovala tašku s oblečením, co už jim není a nějaký dudlíky :-) bylo to super dopoledne :-)
Jinak jak jste se tu bavili o týdnech a termínech, tak já vlastně taky nevím, dle MS jsem 34+2 ale když jsem byla na tom UTZ v 30tt, tak to bylo o 6 dní starší, takže můžu čekat termín i o 6 dní dříve :nevim: no člověk to prostě asi nemuže odhadnout na den, holt budem čekat :-) musím si taky koupit ten maliník. Termín dle MS máme 10.8. a manžel by chtěl kdyby vylezla o týden dříve 3.8. to máme totiž výročí našeho seznámení :-D romantik :-D
No jdu si dát oběd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
1.7.11 15:09

Ivet - já mám stále rybičku, takže asi taky k Chocholouškovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 15:11

no takovou velikost teda to musí být zátěž na záda..ono taky záleží na tom jak to mají v rodině moje máti kojila 3 děti a mě třeba až do mých dvou let a má je jak dvě plácačky :lol: a moje babička ta měla zase 6 dětí a prsa má v 80ti jako že by ji je mohla závidět kdejaká 30 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 15:11
Hannah84 píše:
ahoj holky, tak jsem z návštěvy zpět, bylo to fajn, kecali jsme čtyři hodiny, mám hlavu jak balon a holčička krásná a hodňoučká, dva měsíce a fakt jak andílek, tak snad ta naše bude taky :-) taky mi kámoška dala plno rad :-) pak jsme vyfasovala tašku s oblečením, co už jim není a nějaký dudlíky :-) bylo to super dopoledne :-)
Jinak jak jste se tu bavili o týdnech a termínech, tak já vlastně taky nevím, dle MS jsem 34+2 ale když jsem byla na tom UTZ v 30tt, tak to bylo o 6 dní starší, takže můžu čekat termín i o 6 dní dříve :nevim: no člověk to prostě asi nemuže odhadnout na den, holt budem čekat :-) musím si taky koupit ten maliník. Termín dle MS máme 10.8. a manžel by chtěl kdyby vylezla o týden dříve 3.8. to máme totiž výročí našeho seznámení :-D romantik :-D
No jdu si dát oběd…

Hannah- tak to byla velice přínosná návštěva, néé? :palec: Vidíš, to by bylo hezké na vaše výročí :srdce: Mně na výročí seznámení požádal manžel o ruku :huban: U nás má plno lidí v srpnu narozky a svátek a tolik dětí nečekám, abych podělila každýho na jeho den :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 15:13
Hannah84 píše:
No jdu si dát oběd…

jé taky bych si chtěla pochovat miminko jenže já nemám nikoho ani těhotnýho ani s miminkem :think: my bysme zase chtěli porodit dříve abychom mohli na oslavu babičky slaví 21.8 80 narozeniny tak abysme tam mohli být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 15:16

Hmmm, Koli, to je zrovna takový zapeklitý datum. To musíš mimískovi domluvit. Třeba tam budete ale ještě 2v1 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.7.11 15:21
Flooa píše:
Hmmm, Koli, to je zrovna takový zapeklitý datum. To musíš mimískovi domluvit. Třeba tam budete ale ještě 2v1 :-D

nestraš..nejpozději 12 musíme porodit abysme to stihli :lol: to jí spíše budu domlouvat at už jde ven :-) ovšem jestli si někdo nevezme na prázdniny alespon jedno dítko tak místo na porodním skončím na psychiatrii :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
1.7.11 15:21

kolis - no třeba se ti to povede a už tam budete každý zvlášť, to bude mít babi dáreček :-)
floa - no to byla hodně přínosná návštěva ;-) sem si aspoň i ujasnila některé věci, tak snad to nezapomenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.7.11 15:23

Koli- já bych si dítka nechala, třeba samým rozčílením porodíš a bude to :palec: Mně teda festově berou záda :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
1.7.11 15:27

tak mám po odpoledním šlofíčku :lol:

koukám,že jste probírali velikosti oblečení-hele,náš prcek měl přes 4kg a do 56 se nějaký ten týden večel,takže určo nějakou tu elikost mám-protože počítáím,že teď budeme mít malé mimi :mrgreen: :lol:

jinak naše prťátko vážilo v 32+1tt 1900g a prý sme úplně tabulkový,tak se mi těch 1700g,co tu někdo měl na 30tt zdá nějak moc :think: ale hlavní je zdraví!!každý mimi se dá porodit!

jo mlezivo mi taky teče :-x a ty prsa,zrovna dneska si přijdu jako Dolly Buster :mrgreen: ale mě se to líbí,spíš se fakt děsím stavu po kojení,už takhle po prvním to není moc valný :cert:

Hani to je super,že sis návštěvu užila :palec:

jinak já bych ráda prcka porodila tak do 20.čerence a pak leda až po 29.tým-to má brácha svatbu :lol: ale prd mi to vyjde :lol: :lol: a navíc si ráčim poroučet rodit leda o víkendu,aby tu byl přítel-sem náročná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí