Poradna duly
Jana Čurdová
koliska píše:Flooa píše:tak mlezivo mi telko vždy po sprše jak jsem se utírala ale jen pár kapiček ale ted mi ztvrdlo to prso a jako je to dost nepříjemný…mám takové stavy co jsem nikdy nezažila že si připadám jak prvorodičkakoliska píše:Až táááák? Mně zatím furt nic ani mlezivo
normálně se mi ted tak nalilo jedno prso až to bolí a teče mi mlíko
koliska píše:Flooa píše:tak mlezivo mi telko vždy po sprše jak jsem se utírala ale jen pár kapiček ale ted mi ztvrdlo to prso a jako je to dost nepříjemný…mám takové stavy co jsem nikdy nezažila že si připadám jak prvorodičkakoliska píše:Až táááák? Mně zatím furt nic ani mlezivo
normálně se mi ted tak nalilo jedno prso až to bolí a teče mi mlíko
Koukám, že máš TP skoro jako já
Abych vůbec měla mlíko, když furt nic ani to mlezivo
![]()
Floa..já u první malé taky nic pak jsem měla mlíka že bych mohla kojit celou nemocnici a malá nechtěla sát,po porodu semi nalili prsa tak že se mi zvětšili o 3 čísla a u malého taky nic a po porodu se mi neudělalo mlíko a ten bobek by zase sál ale neměl co
tak jsem zvědavá jak to bude ted
koliska píše:
Floa..já u první malé taky nic pak jsem měla mlíka že bych mohla kojit celou nemocnici a malá nechtěla sát,po porodu semi nalili prsa tak že se mi zvětšili o 3 čísla a u malého taky nic a po porodu se mi neudělalo mlíko a ten bobek by zase sál ale neměl cotak jsem zvědavá jak to bude ted
Tý jooo a tři čísla, tak to bych si musela pořídit kárku
![]()
Flooa píše:koliska píše:Tý jooo a tři čísla, tak to bych si musela pořídit kárku
Floa..já u první malé taky nic pak jsem měla mlíka že bych mohla kojit celou nemocnici a malá nechtěla sát,po porodu semi nalili prsa tak že se mi zvětšili o 3 čísla a u malého taky nic a po porodu se mi neudělalo mlíko a ten bobek by zase sál ale neměl cotak jsem zvědavá jak to bude ted
![]()
![]()
no mě aštěstí pán buh neobdaroval nějak moc takže jsem začínala na 2 a skončila na 5 ale jakmile jsem přestala kojit a začala hubnout tak šli dolů ![]()
koliska píše:Flooa píše:no mě aštěstí pán buh neobdaroval nějak moc takže jsem začínala na 2 a skončila na 5 ale jakmile jsem přestala kojit a začala hubnout tak šli dolůkoliska píše:Tý jooo a tři čísla, tak to bych si musela pořídit kárku
![]()
![]()
Jak už jsme tu tuhle psaly, několik z nás se dostalo na velikost podprdy 80E, takže si neumím představit, jestli se zvětší
Jinak kámoška tuhle říkala, jak je má strašně vytahaný a to kojí 6 měsíců a má první ![]()
ahoj holky, tak jsem z návštěvy zpět, bylo to fajn, kecali jsme čtyři hodiny, mám hlavu jak balon a holčička krásná a hodňoučká, dva měsíce a fakt jak andílek, tak snad ta naše bude taky
taky mi kámoška dala plno rad
pak jsme vyfasovala tašku s oblečením, co už jim není a nějaký dudlíky
bylo to super dopoledne ![]()
Jinak jak jste se tu bavili o týdnech a termínech, tak já vlastně taky nevím, dle MS jsem 34+2 ale když jsem byla na tom UTZ v 30tt, tak to bylo o 6 dní starší, takže můžu čekat termín i o 6 dní dříve
no člověk to prostě asi nemuže odhadnout na den, holt budem čekat
musím si taky koupit ten maliník. Termín dle MS máme 10.8. a manžel by chtěl kdyby vylezla o týden dříve 3.8. to máme totiž výročí našeho seznámení
romantik ![]()
No jdu si dát oběd…
no takovou velikost teda to musí být zátěž na záda..ono taky záleží na tom jak to mají v rodině moje máti kojila 3 děti a mě třeba až do mých dvou let a má je jak dvě plácačky
a moje babička ta měla zase 6 dětí a prsa má v 80ti jako že by ji je mohla závidět kdejaká 30 ![]()
Hannah84 píše:
ahoj holky, tak jsem z návštěvy zpět, bylo to fajn, kecali jsme čtyři hodiny, mám hlavu jak balon a holčička krásná a hodňoučká, dva měsíce a fakt jak andílek, tak snad ta naše bude takytaky mi kámoška dala plno rad
bylo to super dopoledne
Jinak jak jste se tu bavili o týdnech a termínech, tak já vlastně taky nevím, dle MS jsem 34+2 ale když jsem byla na tom UTZ v 30tt, tak to bylo o 6 dní starší, takže můžu čekat termín i o 6 dní dříveno člověk to prostě asi nemuže odhadnout na den, holt budem čekat
musím si taky koupit ten maliník. Termín dle MS máme 10.8. a manžel by chtěl kdyby vylezla o týden dříve 3.8. to máme totiž výročí našeho seznámení
romantik
No jdu si dát oběd…
Hannah- tak to byla velice přínosná návštěva, néé?
Vidíš, to by bylo hezké na vaše výročí
Mně na výročí seznámení požádal manžel o ruku
U nás má plno lidí v srpnu narozky a svátek a tolik dětí nečekám, abych podělila každýho na jeho den
![]()
Hannah84 píše:
ahoj holky, tak jsem z návštěvy zpět, bylo to fajn, kecali jsme čtyři hodiny, mám hlavu jak balon a holčička krásná a hodňoučká, dva měsíce a fakt jak andílek, tak snad ta naše bude takytaky mi kámoška dala plno rad
bylo to super dopoledne
Jinak jak jste se tu bavili o týdnech a termínech, tak já vlastně taky nevím, dle MS jsem 34+2 ale když jsem byla na tom UTZ v 30tt, tak to bylo o 6 dní starší, takže můžu čekat termín i o 6 dní dříveno člověk to prostě asi nemuže odhadnout na den, holt budem čekat
romantik
No jdu si dát oběd…
jé taky bych si chtěla pochovat miminko jenže já nemám nikoho ani těhotnýho ani s miminkem
my bysme zase chtěli porodit dříve abychom mohli na oslavu babičky slaví 21.8 80 narozeniny tak abysme tam mohli být ![]()
Hmmm, Koli, to je zrovna takový zapeklitý datum. To musíš mimískovi domluvit. Třeba tam budete ale ještě 2v1 ![]()
Flooa píše:
Hmmm, Koli, to je zrovna takový zapeklitý datum. To musíš mimískovi domluvit. Třeba tam budete ale ještě 2v1
nestraš..nejpozději 12 musíme porodit abysme to stihli
to jí spíše budu domlouvat at už jde ven
ovšem jestli si někdo nevezme na prázdniny alespon jedno dítko tak místo na porodním skončím na psychiatrii ![]()
kolis - no třeba se ti to povede a už tam budete každý zvlášť, to bude mít babi dáreček ![]()
floa - no to byla hodně přínosná návštěva
sem si aspoň i ujasnila některé věci, tak snad to nezapomenu ![]()
Koli- já bych si dítka nechala, třeba samým rozčílením porodíš a bude to
Mně teda festově berou záda ![]()
tak mám po odpoledním šlofíčku ![]()
koukám,že jste probírali velikosti oblečení-hele,náš prcek měl přes 4kg a do 56 se nějaký ten týden večel,takže určo nějakou tu elikost mám-protože počítáím,že teď budeme mít malé mimi
![]()
jinak naše prťátko vážilo v 32+1tt 1900g a prý sme úplně tabulkový,tak se mi těch 1700g,co tu někdo měl na 30tt zdá nějak moc
ale hlavní je zdraví!!každý mimi se dá porodit!
jo mlezivo mi taky teče
a ty prsa,zrovna dneska si přijdu jako Dolly Buster
ale mě se to líbí,spíš se fakt děsím stavu po kojení,už takhle po prvním to není moc valný ![]()
Hani to je super,že sis návštěvu užila ![]()
jinak já bych ráda prcka porodila tak do 20.čerence a pak leda až po 29.tým-to má brácha svatbu
ale prd mi to vyjde
a navíc si ráčim poroučet rodit leda o víkendu,aby tu byl přítel-sem náročná ![]()