TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
1.7.11 15:53

beru - tak to nevím ty houby, u našich totiž táta říkal, že je moc sucho, že není skoro nic, tak uvidíte, aspoň budete na vzduchu…
no já se jdu odkulit na gauč a dát si šlofíka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
1.7.11 15:56

Tak zatím pa, třeba ještě dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 16:00
Hannah84 píše:
kolis - no teď ještě abych třeba ten epidural vubec mohla mít, četla jsem že při nízkém tlaku ho nesmějí dát a já bohužel mám nízký i teď v těhu :-( no uvidíme jak to bude, nějak to mimino ven musí :-)
holky teda grilování mňam, my grilovali v úterý špízy a steaky, to byla mňamka, teď už se asi grilování jen tak nedočkám, páč k našim už nepojedem a v bytě není kde…
Ted jsem snědla kilo třešní a mám pocit, že mi praskne břicho, kéž bych aspoň šla na záchod, mám teď furt zácpu a vubec nemužu :-(

tak si na ty tresne dej mleko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
1.7.11 16:06
Ivet23 píše:
Hannah84 píše:
kolis - no teď ještě abych třeba ten epidural vubec mohla mít, četla jsem že při nízkém tlaku ho nesmějí dát a já bohužel mám nízký i teď v těhu :-( no uvidíme jak to bude, nějak to mimino ven musí :-)
holky teda grilování mňam, my grilovali v úterý špízy a steaky, to byla mňamka, teď už se asi grilování jen tak nedočkám, páč k našim už nepojedem a v bytě není kde…
Ted jsem snědla kilo třešní a mám pocit, že mi praskne břicho, kéž bych aspoň šla na záchod, mám teď furt zácpu a vubec nemužu :-(
tak si na ty tresne dej mleko :mrgreen: :mrgreen:

jo jo, jenže víš že mě ani tohle nezabere, já mám hrozný trávení, plno lidí už mi doporučovalo různý takový kombinace, všichni se z toho hned potentujou a já nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
1.7.11 16:07

jeee Ivet a už vidím dceru a ne rybičku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
1.7.11 16:07
krmar píše:
Tak zatím pa, třeba ještě dnes…

jo jo večer určitě ještě nakouknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
1.7.11 16:28

To je hrozný.Zajedu si do města,dámsi obídek,pak šlofíčka,udělám si sváču a vy toho zatím tolik proberete.prolítla jsem aspoň v rychlosti.
nechcete některá jednorázový kalhotky do porodnice? Jsem si na radu kamarádky koupila vel.M/l a jsou malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 16:34
marki77 píše:
To je hrozný.Zajedu si do města,dámsi obídek,pak šlofíčka,udělám si sváču a vy toho zatím tolik proberete.prolítla jsem aspoň v rychlosti.
nechcete některá jednorázový kalhotky do porodnice? Jsem si na radu kamarádky koupila vel.M/l a jsou malý.

Marki ale vzdyt jsou hrozne pruzny?? ja vim, ze jsou 3velikosti a ja si vzala nejmensi 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
1.7.11 16:45

Koupila jsem si tyhlety.Sice se vytáhnou ale mají nějaký těsný gumičky.Mám teda od jiný firmy než v odkazu ale jinak jsou stejný.
 http://www.mamimimi.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 16:49
marki77 píše:
Koupila jsem si tyhlety.Sice se vytáhnou ale mají nějaký těsný gumičky.Mám teda od jiný firmy než v odkazu ale jinak jsou stejný.
http://www.mamimimi.cz/detail.php?…

Aha.. ja mam sitovane kratasky :-) pritel rikal, ze hrozne sexy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
1.7.11 17:08

O těch jsem uvažovala taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 17:10

teda tady se to rozjelo…půl hoďky než jse to dočetla :mrgreen:
Naše mimi taky nevypadá nato,že by se chtělo otočit hlavou dolů,tak uvidíme…jinak s porodem už jsem se smířila,teď už si to rozmyslet nemůžu a mimi ven musí :pankac: …ale mám strach z personálu…na budějckou nemocnici jsou dost protichůdný názory,tak nevím čemu věřit…snad to bude ok…já teda když se naštvu,tak si ty sestry něco vyslechnou…jsem cholerický býk :mrgreen: ,takže ať na mě něco zkusí…
Epidurálu bych se bála,ale myslím,že až budu trpět,tak za něj budu ráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.7.11 17:11
marki77 píše:
O těch jsem uvažovala taky.

ty budou urcite nejlepsi :-) jsou dost pruzny,takze urcite udrzi hodne. a hlavne budou vetrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 17:14

já mám taky ty síťovaný…slyšela jsem že jsou nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
1.7.11 17:19

Peggy,s názorama na porodnici je to všude stejný.Já mám s tou naší dobrý zkušenosti a na druhou stranu jsem slyšela názory,že v Hradci už nikdy víc.Tak si pak vyber.Záleží na jakej perzonál narazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí