Poradna duly
Jana Čurdová
beru - tak to nevím ty houby, u našich totiž táta říkal, že je moc sucho, že není skoro nic, tak uvidíte, aspoň budete na vzduchu…
no já se jdu odkulit na gauč a dát si šlofíka ![]()
Hannah84 píše:
kolis - no teď ještě abych třeba ten epidural vubec mohla mít, četla jsem že při nízkém tlaku ho nesmějí dát a já bohužel mám nízký i teď v těhuno uvidíme jak to bude, nějak to mimino ven musí
holky teda grilování mňam, my grilovali v úterý špízy a steaky, to byla mňamka, teď už se asi grilování jen tak nedočkám, páč k našim už nepojedem a v bytě není kde…
Ted jsem snědla kilo třešní a mám pocit, že mi praskne břicho, kéž bych aspoň šla na záchod, mám teď furt zácpu a vubec nemužu
tak si na ty tresne dej mleko
![]()
Ivet23 píše:Hannah84 píše:tak si na ty tresne dej mleko
kolis - no teď ještě abych třeba ten epidural vubec mohla mít, četla jsem že při nízkém tlaku ho nesmějí dát a já bohužel mám nízký i teď v těhuno uvidíme jak to bude, nějak to mimino ven musí
holky teda grilování mňam, my grilovali v úterý špízy a steaky, to byla mňamka, teď už se asi grilování jen tak nedočkám, páč k našim už nepojedem a v bytě není kde…
Ted jsem snědla kilo třešní a mám pocit, že mi praskne břicho, kéž bych aspoň šla na záchod, mám teď furt zácpu a vubec nemužu![]()
jo jo, jenže víš že mě ani tohle nezabere, já mám hrozný trávení, plno lidí už mi doporučovalo různý takový kombinace, všichni se z toho hned potentujou a já nic ![]()
krmar píše:
Tak zatím pa, třeba ještě dnes…
jo jo večer určitě ještě nakouknu…
To je hrozný.Zajedu si do města,dámsi obídek,pak šlofíčka,udělám si sváču a vy toho zatím tolik proberete.prolítla jsem aspoň v rychlosti.
nechcete některá jednorázový kalhotky do porodnice? Jsem si na radu kamarádky koupila vel.M/l a jsou malý.
marki77 píše:
To je hrozný.Zajedu si do města,dámsi obídek,pak šlofíčka,udělám si sváču a vy toho zatím tolik proberete.prolítla jsem aspoň v rychlosti.
nechcete některá jednorázový kalhotky do porodnice? Jsem si na radu kamarádky koupila vel.M/l a jsou malý.
Marki ale vzdyt jsou hrozne pruzny?? ja vim, ze jsou 3velikosti a ja si vzala nejmensi ![]()
Koupila jsem si tyhlety.Sice se vytáhnou ale mají nějaký těsný gumičky.Mám teda od jiný firmy než v odkazu ale jinak jsou stejný.
http://www.mamimimi.cz/detail.php?…
marki77 píše:
Koupila jsem si tyhlety.Sice se vytáhnou ale mají nějaký těsný gumičky.Mám teda od jiný firmy než v odkazu ale jinak jsou stejný.
http://www.mamimimi.cz/detail.php?…
Aha.. ja mam sitovane kratasky
pritel rikal, ze hrozne sexy
![]()
teda tady se to rozjelo…půl hoďky než jse to dočetla ![]()
Naše mimi taky nevypadá nato,že by se chtělo otočit hlavou dolů,tak uvidíme…jinak s porodem už jsem se smířila,teď už si to rozmyslet nemůžu a mimi ven musí
…ale mám strach z personálu…na budějckou nemocnici jsou dost protichůdný názory,tak nevím čemu věřit…snad to bude ok…já teda když se naštvu,tak si ty sestry něco vyslechnou…jsem cholerický býk
,takže ať na mě něco zkusí…
Epidurálu bych se bála,ale myslím,že až budu trpět,tak za něj budu ráda ![]()
marki77 píše:
O těch jsem uvažovala taky.
ty budou urcite nejlepsi
jsou dost pruzny,takze urcite udrzi hodne. a hlavne budou vetrat ![]()
Peggy,s názorama na porodnici je to všude stejný.Já mám s tou naší dobrý zkušenosti a na druhou stranu jsem slyšela názory,že v Hradci už nikdy víc.Tak si pak vyber.Záleží na jakej perzonál narazíš.