TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4531
1.7.11 22:13
Jitule84 píše:
No, na fotce to vypadá, že žádný balon nemáš :think:Prosím tě, co přesně cvičíš??? Žádné problémy nemáš???
Šlapu na elipticalu úplně bez zátěže…doktor mi to schválil…jezdím jednou maximálně 2× týdně 50 minut…je to přirozený bez otřesů…akorát mi řekl,že kdyby mě začalo bolet bříško,tak hned přestat,ale mě nic netrápí :-D a chodím na procházky za přítelem do práce a jednou týdně na dlouhou(tak 5-6 km)…abych měla kondičku a udýchala porod :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 22:15
Kačkka píše:
jitul a peggy sem zvědavec a ráda bych se koukla do fotoalba tak sem zažádala o přátelství :-D
peggy tak na tom sme s váhou stejně za těhul sem k dnešku přibrala 3.5 kila.
tak zabaleno máme a zítra vyrážíme už se těším snad tam nikde nebudu muset hledat porodnici :lol:

a kolik vážíš?jestli to není tajný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
1.7.11 22:15

Jsem si vsimla, ze tu resite terminy porodu. Ja jsem taky zvedava, jak to bude u nas. Od zacatku tehu mam pocit, ze driv, ale kdo vi… Ja jsem totiz mela dlouhe nepravidelne cykly a tady je pro ne smerodatny UTZ ve 12. tydnu, kdy se da nejlepe odhadnout stari plodu a podle toho mam TP 13.8. Ale otehotnela jsem pozdeji, proto podle posledni MS bych mela rodit kolem 1.8. A taky jsem cetla, ze hodne zenam vysel nejlip termin podle prvnich pohybu prcka (coz je zvlastni, protoze zalezi na tom, jak je matka stihla a kde je ulozena placenta, atd.) a ma se pricist 20 tydnu. Tzn. ja jsem poprve citila prcka s jistotou v 19+0 a mela bych tim padem rodit ve 39. tydnu. Nevim, treba jste slysely neco jineho? Jsem zvedava, jak to nakonec bude :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 22:19

já jsem teda první pohyby prošvihla,jen tak mi škrundalo v bříšku a já myslela,že to jsou střeva,až mi pak jedna kamarádka řekla,že je to ono :mrgreen: …ale já jsem si termínem na 100% jistá,protože vím,kolikátého přesně jsme zaseli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
1.7.11 22:20
peggyska píše:
Jitule84 píše:
No, na fotce to vypadá, že žádný balon nemáš :think:Prosím tě, co přesně cvičíš??? Žádné problémy nemáš???
Šlapu na elipticalu úplně bez zátěže…doktor mi to schválil…jezdím jednou maximálně 2× týdně 50 minut…je to přirozený bez otřesů…akorát mi řekl,že kdyby mě začalo bolet bříško,tak hned přestat,ale mě nic netrápí :-D a chodím na procházky za přítelem do práce a jednou týdně na dlouhou(tak 5-6 km)…abych měla kondičku a udýchala porod :palec:

Peggysko, to te teda obdivuju. Ja jsem pred tehotenstvim dost sportovala (plavani, behani, spinning,..), mela jsem hodne dobrou kondici a ted jenom vyjdu kopecek a funim jak stoleta babka… Nic fyzicky narocneho proste nezvladam. Obcas si zajdu na bazen a jinak jen prochazky a to ujdu tak 3 km a pak se vecer sotva hybu… No, ale mozna je to i tim, ze ty mas porad skoro tu samou vahu. Ja jsem mela pred tehu kolem 55 kg, ted mam asi 72, boli me kycle a silene mi natykaji nohy, takze asi to bude i tim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
1.7.11 22:21
peggyska píše:
já jsem teda první pohyby prošvihla,jen tak mi škrundalo v bříšku a já myslela,že to jsou střeva,až mi pak jedna kamarádka řekla,že je to ono :mrgreen: …ale já jsem si termínem na 100% jistá,protože vím,kolikátého přesně jsme zaseli :pankac:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 22:25

mě totiž dost odstrašila kamarádka,co dřív vážila 60 kg (je dost vysoká,takže hubeňounká)a pak si našla blbce a vyžrala se s ním na 95 kg a otěhotněla a vyžrala se na 125 kg…a ta mi furt říkala : joo,počkej,taky nabereš 20 - 30 kg a budeš vypadat jako já…a tak jsem si řekla,že bude jednodušší nepřibrat než to potom hubnout a začala jsem zdravě jíst a cvičit a ono to funguje :palec: …taky si myslím,že já vlastně tahám pořád to svoje,takže mi to ani nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
1.7.11 22:26

jdu spinkat,tak dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
1.7.11 22:27

Peggysko, potvrdila jsem pratelstvi :hug:. Ja jsem taky citila uz neco driv, jenze jsem nikdy s jistotou nemohla rict, ze to nejsou streva… Ale vim, ze v 19+0 jsme byli na nakupech, prijeli jsme k baraku a ja jsem byla strasne vycerpana, sedela jsem v aute a nechtelo se mi vylezt a po chvilce jsem v jednom miste citila nekolikrat po sobe jasne pohyby mimca, bylo to jak kdyz ti tam praskaji bublinky :-). Mala asi chtela rict: „No tak, mamo, vyval se z toho auta uz konecne!“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
1.7.11 22:31
peggyska píše:
mě totiž dost odstrašila kamarádka,co dřív vážila 60 kg (je dost vysoká,takže hubeňounká)a pak si našla blbce a vyžrala se s ním na 95 kg a otěhotněla a vyžrala se na 125 kg…a ta mi furt říkala : joo,počkej,taky nabereš 20 - 30 kg a budeš vypadat jako já…a tak jsem si řekla,že bude jednodušší nepřibrat než to potom hubnout a začala jsem zdravě jíst a cvičit a ono to funguje :palec: …taky si myslím,že já vlastně tahám pořád to svoje,takže mi to ani nevadí :mrgreen:

No, tak to ja jsem pred tehu resila vahu tak v rozumne mire, nic jsem neprehanela, ale mela jsem hodne zdravy zivotni styl a celkem dobrou postavu. Ted mi to je uplne jedno, abych pravdu rekla. Hodne kil, ktere jsem nabrala, je spojenych s tehotenstvim a ja nemam problem hubnout, takze hned jak budu moct, to pujde zase dolu :-). Hlavne, ze se mimiskovi dari :-). Preji dobrou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.7.11 00:20

Ahoj, tak jsem ještě nakoukla, když jsem to slíbila, ale už jsem stihla jen dočíst od odpoledne.

Marki tak to vidíš a pardubandy jezdí rodit do Hradce. Já jsem rodila v Pardubicích a nemůžu si stěžovat, tak půjdu zase tam. A je to přesně jak píšeš. Záleží na koho narazíš a navíc, pokud porod probíhá v pohodě, tak odrodí kdokoliv, horší je když jsou komplikace a doktor neumí správně reagovat a nebo když padneš na machra, kterej si chce dokázat, že zvládne odrodit všechno.
A jak Ti utekl ten týden bez rodiny, vrátí se ti už zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
2.7.11 06:46

Dobré ránko, těhulky :mavam:
Peggy, tak to ti závidím. :-( Já jsem těhu i při těhu normálně cvičila. Samozřejmě při těhu jsem změnila cviky, ale teď už 2 týdny raději necvičím. Jen jednoduchý cvik na boky :-D A procházky jsem milovala, ale mám je zakázané :zed:

Kači, přátelství odklepnutu :palec:

Mondik, tedy to slyším poprvé, že se termín určuje podle pohybů :think: To já bublinky nepoznala, protože se mi to pletlo se střevama. Takže vím až kdy byly opravdové kopance :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
2.7.11 06:50

Kači, malá je správná :lol: Řekla bych, že jde dost do tebe, viď???
Jo, jen se chci zeptat, narodila se v termínu??? Já jen že také neměla žádnou velkou váhu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.7.11 07:26

Dobre rano maminky :kytka: koukam, ze resite stale ty terminy :-) Mondi me by to vychazelo podle pohybu na 37tt ale jako ddruhorodickka sem citila pohyby driv :-) takze nemam tuseni jak to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
2.7.11 07:41

dobré ráno.

vůbec si nepamatuju, kdy jsem ucítila pohyby.
ale moc dobře vím, kde jsem ucítila pohyby při prvním těhotenství, bylo to v kině na Transformers 2, celou dobu jsem se soustředila na pohyby a pořád jsem šťouchala do manžela, takže jsme z filmu nic neměli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí