Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule84 píše:Šlapu na elipticalu úplně bez zátěže…doktor mi to schválil…jezdím jednou maximálně 2× týdně 50 minut…je to přirozený bez otřesů…akorát mi řekl,že kdyby mě začalo bolet bříško,tak hned přestat,ale mě nic netrápí
No, na fotce to vypadá, že žádný balon nemášProsím tě, co přesně cvičíš??? Žádné problémy nemáš???
Kačkka píše:
jitul a peggy sem zvědavec a ráda bych se koukla do fotoalba tak sem zažádala o přátelství
peggy tak na tom sme s váhou stejně za těhul sem k dnešku přibrala 3.5 kila.
tak zabaleno máme a zítra vyrážíme už se těším snad tam nikde nebudu muset hledat porodnici
a kolik vážíš?jestli to není tajný ![]()
Jsem si vsimla, ze tu resite terminy porodu. Ja jsem taky zvedava, jak to bude u nas. Od zacatku tehu mam pocit, ze driv, ale kdo vi… Ja jsem totiz mela dlouhe nepravidelne cykly a tady je pro ne smerodatny UTZ ve 12. tydnu, kdy se da nejlepe odhadnout stari plodu a podle toho mam TP 13.8. Ale otehotnela jsem pozdeji, proto podle posledni MS bych mela rodit kolem 1.8. A taky jsem cetla, ze hodne zenam vysel nejlip termin podle prvnich pohybu prcka (coz je zvlastni, protoze zalezi na tom, jak je matka stihla a kde je ulozena placenta, atd.) a ma se pricist 20 tydnu. Tzn. ja jsem poprve citila prcka s jistotou v 19+0 a mela bych tim padem rodit ve 39. tydnu. Nevim, treba jste slysely neco jineho? Jsem zvedava, jak to nakonec bude
.
já jsem teda první pohyby prošvihla,jen tak mi škrundalo v bříšku a já myslela,že to jsou střeva,až mi pak jedna kamarádka řekla,že je to ono
…ale já jsem si termínem na 100% jistá,protože vím,kolikátého přesně jsme zaseli ![]()
peggyska píše:Jitule84 píše:Šlapu na elipticalu úplně bez zátěže…doktor mi to schválil…jezdím jednou maximálně 2× týdně 50 minut…je to přirozený bez otřesů…akorát mi řekl,že kdyby mě začalo bolet bříško,tak hned přestat,ale mě nic netrápí
No, na fotce to vypadá, že žádný balon nemášProsím tě, co přesně cvičíš??? Žádné problémy nemáš???
a chodím na procházky za přítelem do práce a jednou týdně na dlouhou(tak 5-6 km)…abych měla kondičku a udýchala porod
Peggysko, to te teda obdivuju. Ja jsem pred tehotenstvim dost sportovala (plavani, behani, spinning,..), mela jsem hodne dobrou kondici a ted jenom vyjdu kopecek a funim jak stoleta babka… Nic fyzicky narocneho proste nezvladam. Obcas si zajdu na bazen a jinak jen prochazky a to ujdu tak 3 km a pak se vecer sotva hybu… No, ale mozna je to i tim, ze ty mas porad skoro tu samou vahu. Ja jsem mela pred tehu kolem 55 kg, ted mam asi 72, boli me kycle a silene mi natykaji nohy, takze asi to bude i tim…
peggyska píše:
já jsem teda první pohyby prošvihla,jen tak mi škrundalo v bříšku a já myslela,že to jsou střeva,až mi pak jedna kamarádka řekla,že je to ono…ale já jsem si termínem na 100% jistá,protože vím,kolikátého přesně jsme zaseli
mě totiž dost odstrašila kamarádka,co dřív vážila 60 kg (je dost vysoká,takže hubeňounká)a pak si našla blbce a vyžrala se s ním na 95 kg a otěhotněla a vyžrala se na 125 kg…a ta mi furt říkala : joo,počkej,taky nabereš 20 - 30 kg a budeš vypadat jako já…a tak jsem si řekla,že bude jednodušší nepřibrat než to potom hubnout a začala jsem zdravě jíst a cvičit a ono to funguje
…taky si myslím,že já vlastně tahám pořád to svoje,takže mi to ani nevadí ![]()
Peggysko, potvrdila jsem pratelstvi
. Ja jsem taky citila uz neco driv, jenze jsem nikdy s jistotou nemohla rict, ze to nejsou streva… Ale vim, ze v 19+0 jsme byli na nakupech, prijeli jsme k baraku a ja jsem byla strasne vycerpana, sedela jsem v aute a nechtelo se mi vylezt a po chvilce jsem v jednom miste citila nekolikrat po sobe jasne pohyby mimca, bylo to jak kdyz ti tam praskaji bublinky
. Mala asi chtela rict: „No tak, mamo, vyval se z toho auta uz konecne!“
![]()
peggyska píše:
mě totiž dost odstrašila kamarádka,co dřív vážila 60 kg (je dost vysoká,takže hubeňounká)a pak si našla blbce a vyžrala se s ním na 95 kg a otěhotněla a vyžrala se na 125 kg…a ta mi furt říkala : joo,počkej,taky nabereš 20 - 30 kg a budeš vypadat jako já…a tak jsem si řekla,že bude jednodušší nepřibrat než to potom hubnout a začala jsem zdravě jíst a cvičit a ono to funguje…taky si myslím,že já vlastně tahám pořád to svoje,takže mi to ani nevadí
No, tak to ja jsem pred tehu resila vahu tak v rozumne mire, nic jsem neprehanela, ale mela jsem hodne zdravy zivotni styl a celkem dobrou postavu. Ted mi to je uplne jedno, abych pravdu rekla. Hodne kil, ktere jsem nabrala, je spojenych s tehotenstvim a ja nemam problem hubnout, takze hned jak budu moct, to pujde zase dolu
. Hlavne, ze se mimiskovi dari
. Preji dobrou noc! ![]()
Ahoj, tak jsem ještě nakoukla, když jsem to slíbila, ale už jsem stihla jen dočíst od odpoledne.
Marki tak to vidíš a pardubandy jezdí rodit do Hradce. Já jsem rodila v Pardubicích a nemůžu si stěžovat, tak půjdu zase tam. A je to přesně jak píšeš. Záleží na koho narazíš a navíc, pokud porod probíhá v pohodě, tak odrodí kdokoliv, horší je když jsou komplikace a doktor neumí správně reagovat a nebo když padneš na machra, kterej si chce dokázat, že zvládne odrodit všechno.
A jak Ti utekl ten týden bez rodiny, vrátí se ti už zítra?
Dobré ránko, těhulky ![]()
Peggy, tak to ti závidím.
Já jsem těhu i při těhu normálně cvičila. Samozřejmě při těhu jsem změnila cviky, ale teď už 2 týdny raději necvičím. Jen jednoduchý cvik na boky
A procházky jsem milovala, ale mám je zakázané ![]()
Kači, přátelství odklepnutu ![]()
Mondik, tedy to slyším poprvé, že se termín určuje podle pohybů
To já bublinky nepoznala, protože se mi to pletlo se střevama. Takže vím až kdy byly opravdové kopance ![]()
Kači, malá je správná
Řekla bych, že jde dost do tebe, viď???
Jo, jen se chci zeptat, narodila se v termínu??? Já jen že také neměla žádnou velkou váhu ![]()
Dobre rano maminky
koukam, ze resite stale ty terminy
Mondi me by to vychazelo podle pohybu na 37tt ale jako ddruhorodickka sem citila pohyby driv
takze nemam tuseni jak to je ![]()
dobré ráno.
vůbec si nepamatuju, kdy jsem ucítila pohyby.
ale moc dobře vím, kde jsem ucítila pohyby při prvním těhotenství, bylo to v kině na Transformers 2, celou dobu jsem se soustředila na pohyby a pořád jsem šťouchala do manžela, takže jsme z filmu nic neměli ![]()